blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Δεκεμβρίου 2015, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο: Τελικά, το μόνο που μετράει είναι η αγάπη…

 
Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Δεκεμβρίου 2015, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο: Τελικά, το μόνο που μετράει είναι η αγάπη…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Δεκεμβρίου 2015, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Το Φεγγάρι στέκεται απέναντι απο τον Ήλιο… προσπαθώντας να καταλάβει ένας τον άλλον… Η Πανσέληνος στην 3.19’ του Καρκίνου είναι απόλυτα συμβατή με το πνεύμα των Χριστουγέννων! Η ανάγκη αυτού του πανίσχυρου φεγγαριού είναι να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να ανταλλάξει στιγμές, συναίσθημα, μα κυρίως τις δυσκολίες και τις χαρές της καθημερινότητας με τους δικούς του ανθρώπους! Αυτούς στους οποίους έχει επενδύσει, με όποιο κόστος! Από την άλλη μεριά, ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερου έχει ανάγκη από ρεαλισμό, πρακτικότητα, αλλά και να αποδείξει… τη θέση του στον κόσμο τούτο!

 

Έτσι λοιπόν, όπως σε κάθε Πανσέληνο, δύο αντίθετοι κόσμοι καλούνται να βρουν την ισορροπία μεταξύ τους. Να βρούν εκείνη τη χρυσή τομή που θα τους ενώσει και θα τους οδηγήσει σε μια αρμονική συνεργασία, μέσα από την οποία θα μπορέσουν να ωφεληθούν και οι δύο!

 

Από τη μια μεριά έχουμε την οικογένεια, τις ευθύνες, τις προσωπικές σχέσεις, την ιδιωτικότητα του Καρκίνου, και από την άλλη την δημόσια εικόνα και την απτή επιτυχία που έχει ανάγκη ο Αιγόκερως. Το μήνυμα λοιπόν του κύκλου αυτού, έχει να κάνει με το μοίρασμα… Όχι, δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε όλα, δεν μπορείς να επιβάλεις τα θέλω σου στους άλλους, δεν μπορείς να ασκείς εξουσία με οποιοδήποτε τρόπο… Αυτά δεν σε εξελίσσουν, δεν σε πάνε παραπέρα, δε σε βοηθούν… Πρόσφερε χωρίς ιδιοτέλεια, αγάπησε χωρίς σκοπιμότητα, βαθιά και ουσιαστικά, επίτρεψε στην αγάπη να περάσει από μέσα σου, να σκορπίσει, να απλωθεί, να γίνει ένας ωκεανός!

 

Το όπλο σου απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, είναι η αγάπη! Σαφώς και δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, μπορείς όμως να αλλάξεις τον εαυτό σου… Και αυτό επιβάλλεται! Το τρίγωνο των Φώτων (Ηλίου-Σελήνης) με τον Ποσειδώνα, στέλνει ακριβώς αυτό το μήνυμα. Κλείσε τα μάτια σου και ονειρέψου… Τόλμησε να ονειρευτείς, μέσα σε έναν κόσμο, που προσπαθεί να απαγορέψει τα όνειρα!

 

Να θυμάσαι πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Όλα ξεκινούν από μια βαθιά, ειλικρινή επιθυμία! Ίσως πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, μα να είσαι σίγουρος πως θα έρθει η στιγμή που θα αλλάξει τα πάντα, αρκεί εσύ να λειτουργείς με τρόπο που σου εξασφαλίζει την ψυχική σου ισορροπία και καθαρότητα! Ο Ποσειδώνας, αν τον αξιοποιήσεις σωστά, είναι εκείνος που μπορεί να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα!

 

Σήμερα, που βρισκόμαστε ενωμένοι στο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων, ας κάνουμε μια νέα αρχή… Κι ας ενωθούμε με τα πρόσωπα που αγαπάμε πιο ουσιαστικά, κι ας κλείσουμε τον κύκλο της χρονιάς, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε μπορεί να μας στεναχώρησε, να μας ταλαιπώρησε ή να μας πίεσε, γεμίζοντας την ψυχή μας με φως και αγάπη!

Πανσέληνος στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Τα θέματα της οικογένειας, αλλά και τα επαγγελματικά, φαίνεται να περνούν σε μια καλύτερη φάση, να εξισορροπούνται και πολύ πιθανόν να βρίσκουν λύσεις. Ωστόσο, προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τα αιτήματά σας ή ανταποκρίνεστε στις συμπεριφορές του συντρόφου ή των συνεργατών, που ενδεχομένως είναι κάπως εριστικοί απέναντί σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άκρως επικοινωνιακή και κοινωνική η Πανσέληνος αυτή, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε το εορταστικό πνεύμα των ημερών σε ένα κλίμα αγάπης κι όμορφων συναισθημάτων με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποιες μετακινήσεις, ίσως κάποια μικρά ταξιδάκια, που ανανεώνουν πλήρως τον ψυχισμό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ πιθανόν να είναι η διάθεσή σας να το ρίξετε λίγο έξω, να ευχαριστηθείτε και να ζήσετε πιο έντονα το κλίμα των ημερών. Βεβαίως, καλό είναι να προσέξετε λίγο τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματά σας και να ελέγξετε τη σπατάλη, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μια ευκαιρία ή ένα εργασιακό άνοιγμα, τώρα μπορεί να είναι προ των πυλών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας εξελίσσονται, βελτιώνονται, αναπτύσσονται και δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα γύρω σας. Τις ημέρες αυτές θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, ανταλλάσσοντας όμορφα συναισθήματα και πολλή αγάπη. Εξέλιξη και βελτίωση μιας ερωτικής ιστορίας. Ίσως η αρχή ενός καινούργιου κύκλου στα ερωτικά σας ζητήματα.

 

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν η διάθεσή σας δεν είναι να βρεθείτε με πολύ κόσμο τις ημέρες αυτές, αξιοποιείστε την ενέργεια των ημερών για μια ενδοσκόπηση και απομάκρυνση όλων των αρνητικών συναισθημάτων, που μπορεί να σας χαλάνε. Ευχάριστες εξελίξεις στην κοινωνική σας ζωή, με προσκλήσεις που βελτιώνουν πολύ την διάθεσή σας. Θετικό κλίμα και σε σχέση με τα ερωτικά σας ζητήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ: Ένας θετικός, αισιόδοξος κύκλος ανοίγει, που σας την δυνατότητα να αξιοποιήσετε το χρόνο, τις στιγμές και τις σχέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα ή σύντροφοι είναι κοντά σας, ανταλλάσσοντας θετική ενέργεια και συναισθήματα αγάπης. Μια θετική εξέλιξη σε ένα σχέδιο, μια ιδέα ή ένα επαγγελματικό ζήτημα. Θετικές προοπτικές και στην ερωτική ζωή, ίσως και μια νέα γνωριμία, που πυροδοτεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων.

ΥΓ. Βεβαίως, υπάρχει σε ενέργεια και το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, που κορυφώνεται στις 29 του μηνός και εφιστά την προσοχή στο ανέβασμα των τόνων και στην οξυθυμία που μπορεί να παρατηρηθεί τις ημέρες αυτές, κυρίως για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Γι’ αυτό, ο έλεγχος στο τι λέμε και στο τι κάνουμε, μπορεί πραγματικά να μας γλιτώσει απο πολλά!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-12-2015 16:36:00