blank
 
blank

Τα άστρα 10 ως 12 Μαρτίου, με την Πανσέληνο στην Παρθένο.

 
Τα άστρα 10 ως 12 Μαρτίου, με την Πανσέληνο στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 3
 

Την ημέρα της Κυριακής έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, που πραγματοποιείται στην 22ο 13’ της Παρθένου, στις 4:53 μ.μ., ανοίγοντας έναν κύκλο που έρχεται να εξελίξει αλλά και να ολοκληρώσει θέματα, που ξεκίνησαν στην προηγούμενη έκλειψη του Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, αλλά και να δημιουργήσει ένα κλίμα συναισθηματικής έντασης, στρεσσάροντας ακόμα περισσότερο σχέσεις και συνεργασίες που ήδη περνούν αρκετά δύσκολα.

Sponsored Links

Πανσέληνος στην Παρθένο

Έτσι όπως και σε κάθε Πανσέληνο, ανοίγονται μπροστά μας δύο αντικρουόμενες τάσεις που δημιουργούν αρκετή ένταση, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική, αφού τα γεγονότα που διαδραματίζονται, σε καλούν να συγκεράσεις δύο αντίθετες ενέργειες, πράγμα όχι εύκολο.

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου έχει ανάγκη να φαίνεται χρήσιμη στο σύνολο και πάντα ασχολείται ακόμα και με τις πιο μικρές λεπτομέρειες, προκειμένου να αποδείξει τη χρησιμότητά του ατόμου και την προσφορά του. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ήλιο λοιπόν, ενεργοποιεί θέματα αντιθέσεων στη ζωή σου, όπως το εγώ απέναντι στο συναίσθημά σου, η δουλειά απέναντι στο σπίτι σου, η καθημερινότητα απέναντι στο όνειρό σου και τις επιθυμίες σου. Υπάρχει δηλαδή ένα περιβάλλον που δημιουργεί συγκρούσεις, τις οποίες φυσικά καλείσαι να εξισορροπήσεις, δίνοντας στην κάθε πλευρά αυτό που της αναλογεί ή τουλάχιστον αυτό που θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα.

Μην ξεχνάς πως σε κάθε Πανσέληνο υπάρχει η τάση να ενεργοποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό το συναίσθημά σου, που συνήθως αυτό δημιουργεί τις μεγαλύτερες εμπλοκές… Και τώρα ακόμα περισσότερο, μια και καλείσαι να εξυπηρετήσεις θέματα που αφορούν στην πρακτική πλευρά της ζωής σου και που σε πολλές περιπτώσεις αυτό θα λειτουργήσει καταπιεστικά στον ψυχισμό σου.

Ο αστρολογικός χάρτης της Πανσελήνου στην Παρθένο

Ο κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων (στην πτώση του) και σχηματίζει ένα ακριβές τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη.

Το πρώτο πράγμα που επηρεάζεται αρνητικά, είναι ο τρόπος που σκέπτεσαι, μια και έτσι κι αλλιώς, το μυαλό έχει την τάση να οδηγείται από μόνο του σε εκείνα τα πιο αρνητικά, τα πιο απαισιόδοξα σενάρια. Όμως τώρα έχει έναν ακόμα λόγο για να γίνει απαισιόδοξο, γεγονός που εκδηλώνεται σε κάθε συμπεριφορά και σε κάθε αντίδραση.

Είναι πιθανόν επίσης, και ο λόγος να γίνεται ιδιαίτερα αιχμηρός, ακόμα και καυστικός, δημιουργώντας αποστάσεις και ψυχρότητα σε κάθε μορφής σχέση, προσωπική ή επαγγελματική. Ταυτόχρονα, μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδια ή δράσεις της περιόδου αυτής, η οποία φαίνεται πως σε πολλές περιπτώσεις δε βοηθά στην προώθηση και την εξέλιξη των όποιων σχεδίων ή φιλοδοξιών.

Παράλληλα, αυτή η Πανσέληνος θα σε φέρει αντιμέτωπο με οτιδήποτε ξεκίνησε με την Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, κάθε σχέδιο, σχέση ή εγχείρημα που έλαβε χώρα το διάστημα αυτό και που πολύ πιθανόν να κορυφωθεί μέσα από εντάσεις και καταστάσεις, που δημιουργούν ψυχρότητα, απομάκρυνση ή ακόμα και ρήξεις στην καθημερινή ζωή.

Επίσης, επειδή υπάρχει ένα έντονο κλίμα ασάφειας, οποίο είναι πολύ εύκολο να προκαλέσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, χρειάζεται το διάστημα αυτό ό,τι υποδεικνύει η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου: Προσοχή στις λεπτομέρειες δηλαδή, γιατί αυτές είναι που μπορεί να κάνουν τη διαφορά!

Επίσης, χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις, αλλά και στον τρόπο που οδηγούμε, γιατί είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ατυχήματα.

Στην Πανσέληνο αυτή έχουμε και πάλι σε αντίθεση τον Δία (ανάδρομο) με τον Ουρανό, μια όψη η οποία αυξάνει την επιθυμία για αποδέσμευση και απελευθέρωση, απ’ ό,τι μπορεί να καταπιέζει τις επιθυμίες ή το συναίσθημά μας.

Γεγονότα που ενεργοποιούνται αιφνίδια είναι υπεύθυνα για μια σειρά αλλαγών, οι οποίες διαδραματίζονται όλο αυτό το διάστημα και που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον μεγάλης αναστάτωσης στην καθημερινότητά σου. Γεγονός είναι πως αυτό το διάστημα, που ο Δίας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, υπάρχει η εκδηλωμένη τάση της αλλαγής, της μεγάλης αλλαγής, αυτής που θα σου δώσει τη δυνατότητα να φύγεις απ’ οτιδήποτε μπορεί να σε καταπιέζει συναισθηματικά ή πνευματικά και σου στερεί την πολυπόθητη ελευθερία σου.

Πολύ σημαντική η Αφροδίτη στον χάρτη αυτόν, η οποία βρίσκεται ανάδρομη στην 11η μοίρα του Κριού, δημιουργώντας κι αυτή με τη σειρά της ένα περιβάλλον αναβολών, ματαιώσεων, αλλά και αποστάσεων, καθώς η επικοινωνία δε διευκολύνεται, κυρίως στα θέματα που αφορούν τη συναισθηματική ζωή, τις προσωπικές σχέσεις και τον έρωτα. Υπάρχει η ανάγκη να ζήσουμε τη γαλήνη, την αρμονία και κυρίως την ισορροπία στις προσωπικές μας σχέσεις, όμως στις περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις αυτό δε θα είναι εφικτό, μια και το κλίμα δεν παρέχει καμία υποστήριξη στην εύρεση λύσεων, το αντίθετο μάλιστα, μπορει να επιδεινώσει ένα μικρό πρόβλημα, δίνοντάς του μεγαλύτερες διαστάσεις. Η περίοδος αυτή ωστόσο, μέσα σε όλη τη δυσκολία που μπορεί να έχει, προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό: Τη δυνατότητα να οργανώσεις κάθε πρακτικό θέμα της ζωής σου, να το μεθοδεύσεις ακόμα και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μπορέσεις να το εξελίξεις όπως θα ήθελες παρακάτω.

Η συμβουλή της Πανσελήνου αυτής είναι πως θα είσαι πιο αποτελεσματικός, αν μπορέσεις να αποφύγεις κάθε σχέση ή συνεργασία που μπορεί να πυροδοτήσει θέματα της καθημερινότητας, και αν ασχοληθείς περισσότερο με ό,τι είναι άμεσο ή έχει προτεραιότητα. Απόφυγε συλλογικότητες και συνεργασίες, αλλά και συζητήσεις που δεν ευδοκιμούν, ακόμα και αν έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν είναι εποχή οριστικών αποφάσεων ή κινήσεων, είναι όμως μια εποχή προετοιμασίας, που μπορεί να δώσει σημαντικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στην Παρθένο

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, το να κρατήσεις τις αποστάσεις από οτιδήποτε νιώθεις πως δεν μπορεί να διαχειριστείς, είναι πραγματικά σωτήριο! Να θυμάσαι πως η εποχή αυτή δε συνηγορεί στο να πάρεις απαντήσεις ή να κινητοποιήσει τις όποιες εξελίξεις επιθυμείς, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός τον τρόπο που χειρίζεται το λόγο σου, ώστε να μη γίνεσαι επικριτικός και καυστικός, αλλά και στο πώς αντιδράς σε οτιδήποτε σε βρίσκει απροετοίμαστο ή σου έρχεται ξαφνικά.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-03-2017 19:00:00