blank
 
blank

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου και… βλέπω τον κόσμο με τα μάτια της καρδιάς μου…

 
Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου και… βλέπω τον κόσμο με τα μάτια της καρδιάς μου…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς

Πάντα, στις περιόδους της Πανσελήνου, τα φώτα (ο Ήλιος και η Σελήνη) βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο και αυτό δημιουργεί μια σύγκρουση… Που πολλές φορές μπορεί να εκφραστεί και με ένα εξωτερικό γεγονός, αλλά και πάρα πολλές φορές η σύγκρουση θα γίνεται μέσα μας, θα είναι περισσότερο εσωτερική… Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 19 Σεπτεμβρίου στο τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων, στις 2:12 το μεσημέρι, και η επίδραση της θα κρατήσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, που θα δώσει τη σειρά της στην Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Ζυγό.
 
Έχουμε μία Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, μια Σελήνη η οποία λειτουργεί έντονα συναισθηματικά, έχει ανάγκη να δώσει, να μοιραστεί, να προσφέρει, να αγαπήσει βαθιά, να αγκαλιάσει, να κατανοήσει, να εξυπηρετήσει! Αυτό τείνει να την φέρει σε αντίθεση με το πώς πρέπει να τα διαχειριστεί όλα αυτά, μια και ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, κάτι που συγκρούεται με την ονειρική πλευρά των ψαριών…
 
Ο Ήλιος στην Παρθένο επιβάλει να λειτουργήσουμε αντίθετα από αυτό που ζητάει το μέσα μας, υποχρεώνει στην ανάληψη των πρακτικών μας ευθυνών, της πρακτικής πλευράς της ζωής, των αναγκών, των “πρέπει” μας… Κι αυτό δημιουργεί μία ένταση, την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε, αλλά και να εξισορροπήσουμε το συναίσθημα με την λογική…

Η όψη Αφροδίτης-Κρόνου

Αυτό θα έχει έντονο το αντίκτυπό στις σχέσεις, μια και στον χάρτη της Πανσελήνου, η Αφροδίτη παίζει καθοριστικό ρόλο στα πράγματα, αφού η όψη της με τον Κρόνο θα συντελέσει στο κλείσιμο κάποιων σημαντικών κύκλων στην αισθηματική ζωή…
 
Πολύ συχνά θα βγαίνουν στην επιφάνεια ανάγκες, οι οποίες για κάποιο λόγο θα μένουν μόνο στο επίπεδο της επιθυμίας, χωρίς να μπορούν να ικανοποιηθούν, και αυτό θα έχει σαν συνέπεια την επιβολή απαιτήσεων απέναντι στους άλλους. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί κι εκείνο το κενό που νιώθουμε, όταν η ψυχή, το συναίσθημα δεν τροφοδοτείται… Και, κακά τα ψέματα, όταν ενεργοποιηθεί η συναισθηματική ανεπάρκεια, μπορεί να φέρει και το τέλος…
 
Από την άλλη μεριά, η όψη μιλά για μία σωρεία υποχρεώσεων και ευθυνών, που πέφτουν πάνω στα κεφάλια μας, ιδιαίτερα στα ζώδια του Σταθερού Σταύρου του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, τα οποία είναι πολύ πιθανό να νιώσουν τον εγκλωβισμό μέσα από τις αυξημένες ευθύνες, που καλούνται να διαχειριστούν!

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Αλλά και σε ό,τι αφορά στην ερωτική ζωή, υπάρχει πάντα και η άλλη όψη! Εδώ, την αντιπροσωπεύει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Ενώ με την όψη Αφροδίτης-Κρόνου έχουμε να κάνουμε με ένα τέλος, εδώ έχουμε να κάνουμε με νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, ιδιαίτερα έντονα, ιδιαίτερα παθιασμένα, μια και ο κύκλος που θα ανοίξει, θα έχει να κάνει περισσότερο με κείνο το βαθύ κομμάτι της καρδιάς, αυτό που λαχταρά την ένωση και που δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να τροφοδοτήσει το πηγάδι της ψυχής.

Ο Ήλιος στον Ζυγό

Είναι μία Πανσέληνος προετοιμασίας στον τομέα των σχέσεων, μια και αμέσως μετά, τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου θα ενεργοποιήσει πολύ έντονα τον τομέα των σχέσεών μας και θα ανοίξει την πόρτα αυτή των αναγκών για μοίρασμα, αλλά και μιας μεγαλύτερης εξισορρόπησης, σε ότι αφορά την προσωπική ζωή.
 
Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλούνται να διαχειριστούν την εσωτερική τους ένταση και να δημιουργήσουν ή να βρουν τις δικές τους, προσωπικές ισορροπίες, προκειμένου να περάσουν σε μια επόμενη φάση, όπου θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική τους ζωή. Πρώτα όμως, θα πρέπει να ανακαλύψουν τις δικές τους ισορροπίες…
 

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς και οι προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Περισσότερο εσωτερικά βιώνεις τα πράγματα τώρα και ό,τι συμβαίνει γύρω σου, το επεξεργάζεσαι. Είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις και μια έντονη αναταραχή, μια αναστάτωση, που θα ξυπνήσει τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου πιο έντονα. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποια οικονομικά ζητήματα που θα κληθείς να διαχειριστείς και αυτό να σε ζορίσει με κάποιο τρόπο. Από την άλλη μεριά, η ερωτική σου ζωή βγάζει έντονα πάθη και διεκδικήσεις, τόσο μέσα από μια ήδη υπάρχουσα σχέση σου, όσο και μέσα από νέα πρόσωπα, που μπαίνουν στο παιχνίδι και το φουντώνουν, ιδιαίτερα για εσένα που γεννήθηκες 4 ή 5 Απριλίου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Είναι ένα φεγγάρι που θα κάνει πιο έντονα τα θέλω και τις επιθυμίες σου, μια και θα νοιώθεις το συναίσθημά σου να λειτουργεί καταλυτικά και στο μυαλό σου και στην καρδιά σου. Βεβαίως, είναι μια εποχή που πολύ πιθανόν να φέρει και το τέλος ενός κύκλου σε κάποιες σχέσεις η συνεργασίες σου. Όμως, από την άλλη μεριά είναι και ένας κύκλος που μπορεί να αντικαταστήσει με κάτι πολύ καλύτερο αυτό που άφησες πίσω σου. Και μιλάμε για την προσωπική σου ζωή, που ενδεχομένως να περάσει σε μια νέα φάση, με νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, και που μπορεί να σου φέρει και τη δυνατότητα ενός νέου έρωτα, πιθανόν και με ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι ένα φεγγάρι, που θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα της επαγγελματικής αλλά και της κοινωνικής σου ζωής, που τώρα θα νοιώσεις πως κινούνται σε μια πιο ασαφή και ίσως χωρίς στόχο κατεύθυνση. Γενικότερα θα υπάρξει αρκετή απροσδιοριστία, που θα σε κάνει να μην ξέρεις προς τα πού πρέπει να κινηθείς, ιδιαίτερα εσύ των τελευταίων ημερών, και είναι πιθανό να νοιώσεις αρκετά ζορισμένος από αυτήν την κατάσταση. Από την άλλη μεριά, η ερωτική σου ζωή περνά και αυτή κάποιους κλυδωνισμούς. Όχι ότι δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά ενδέχεται να υπερεκτιμήσεις τα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου ή ακόμα και την όποια κατάσταση παρουσιάζεται, με αποτέλεσμα συχνά να χάνεις το μέτρο. Ακόμα, μπορεί να προκύψουν και οικονομικές ευκαιρίες, που όμως καλό είναι να εξετάσεις διεξοδικά πριν καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα εσύ που γεννήθηκες 7 και 8 Ιουνίου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά ευοίωνο το φεγγάρι αυτό για εσένα, μια και ανοίγει ένα νέο κύκλο επαφών, κοινωνικής ζωής και ενδιαφερόντων, που θα είναι καινούργια για εσένα. Πολύ πιθανόν να θελήσεις να μπεις σε ένα νέο κύκλο γνώσεων, που θα είναι περισσότερο πνευματικός, η θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Επίσης, θα υπάρξουν νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο παιχνίδι και που θα έχεις αρκετά πράγματα να μοιραστείς μαζί τους. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι και αυτή ανεβασμένη. Παρέες κι έξοδοι συνθέτουν για εσένα το σκηνικό της Πανσελήνου και δεν αποκλείεται να βρεθείς και με κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει έντονα ερωτικά, ιδιαίτερα εσένα των τελευταίων ημερών. Εσύ του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να έχεις μια σημαντική στήριξη από τα πρόσωπα του οικείου σου χώρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΛΕΩΝ
Είναι ένας κύκλος αρκετά εσωτερικός, που θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα. Η ερωτική σου ζωή σε απασχολεί ιδιαίτερα και θα λειτουργήσεις συχνά απόλυτα και διεκδικητικά απέναντι στο πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Λέοντες των τελευταίων ημερών. Επίσης μπορεί να βγουν μπροστά σου και κάποια οικονομικά ζητήματα, που να σε πιέσουν. Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου πολύ πιθανόν να νοιώσουν πως κλείνει ένας κύκλος στην προσωπική τους ζωή ή και το οικογενειακό τους περιβάλλον να τους ωθήσει να πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές. Πάντα βεβαίως θα λέμε τις ημέρες αυτές, προσοχή στις εντάσεις! Οι Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, συνεχίζετε να έχετε ερωτικές ευκαιρίες αλλά και εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον άξονά σας η Πανσέληνος του μήνα και το θέμα σας είναι οι σχέσεις, που τώρα περνούν σε ένα πιο σύνθετο σκηνικό, ιδιαίτερα για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή, προκειμένου να δείτε ποιος είναι κοντά σας και ποιος όχι. Μπορεί να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις και προστριβές με τα κοντινά σας πρόσωπα. Για τους Παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να υπάρξει μια σημαντική οικονομική ευκαιρία, που όμως θα χρειαστεί πολύ καλό φιλτράρισμα πριν καταλήξετε να την εμπιστευτείτε. Ίσως επίσης να προκύψει και μια ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΖΥΓΟΣ
Έχει μια δόση πίεσης το φεγγάρι αυτό για εσένα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, σε ό,τι αφορά τα εργασιακά ζητήματα, που τώρα περνούν μια φάση, η οποία θα σας δημιουργήσει αρκετά διλλήματα ως προς το πώς πρέπει να κινηθείτε, αλλά και ποιόν θα πρέπει να εμπιστευτείτε, αφού θα κυριαρχεί αρκετή ασάφεια. Βεβαίως, ενδέχεται να περάσετε και μια φάση με έντονους ρυθμούς δουλειάς, που θα σας κουράσουν αρκετά. Για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, μια είδηση ή μια συνάντηση με ιδιαίτερα ευνοϊκό χαρακτήρα, καλό είναι να την εξετάσεις πολύ πριν καταλήξεις να την εμπιστευτείς. Προσοχή και στην διαχείριση των οικονομικών τις ημέρες αυτές, γιατί μια πίεση και σε αυτόν τον τομέα δεν την αποφεύγεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τα ευνοϊκά φεγγάρια είναι αυτό για εσένα, μια και ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Ενδέχεται να σου φέρει κάποιες πολύ ευνοϊκές εξελίξεις, γιατί η διάθεση σου θα είναι αυτή που θα σε ωθήσει να βγεις, να περάσεις καλά και να χαρείς. Επίσης, νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, μπορεί να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσένα. Αν έχει παιδιά, μπορεί να έχεις κάποιες ευχάριστες εξελίξεις από αυτά. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου, σαφώς και περνάς μια περισσότερο πιεσμένη περίοδο, σαφώς και οι σχέσεις σου έχουν μια μεγαλύτερη ένταση τώρα, αλλά δεν αποκλείεται καθόλου και το να μπεις και εσύ σε ένα καινούργιο κύκλο σχέσης, και μάλιστα με πολύ έντονα στοιχεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εξελίξεις της επαγγελματικής σου ζωής είναι αυτές που σε απασχολούν περισσότερο τώρα, μια και νοιώθεις πως, από την μια τα σχέδια σου δεν είναι εύκολο να βρουν το δρόμο που θα ήθελες, από την άλλη υπάρχει ένα κλίμα, που δε σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να ξεκαθαρίσεις το πώς θα κινηθείς, ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαήμερου. Αν ανήκεις στους Τοξότες του δευτέρου δεκαήμερου, ένα σχέδιό σου, μια επιθυμία σου ή ακόμα και μια νέα πρόταση για μια συνεργασία, μπορεί να δεις να παίρνει σάρκα και οστά και να σου ανοίγει μια σημαντική πόρτα στα επαγγελματικά σου και μάλιστα με αρκετά καλές προοπτικές. Για εσένα επίσης ίσως να υπάρχει και μια νέα ευκαιρία στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περνάς σε μια φάση έντονης κινητικότητας, κάτι προσπαθείς, κάτι θέλεις να πετύχεις. Τώρα μπαίνεις σε μια έντονη διεκδίκηση, που θα σου ανοίξει έναν κύκλο μηνυμάτων, επαφών, συναντήσεων και διαπραγματεύσεων, που θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που θέλεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, μια επαγγελματική ευκαιρία η συνεργασία φαίνεται στον ορίζοντα, με αρκετά καλούς όρους. Όμως, καλό θα είναι να φροντίσετε να την εξετάσετε διεξοδικά, πριν την εμπιστευτείτε. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το φεγγάρι αυτό ενεργοποιεί τα δεδομένα της οικονομικής σου ζωής. Πολύ πιθανόν να νοιώσεις τη ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές ή να ξοδέψεις πιο εύκολα χρήματα και αυτό να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, οι σχέσεις σου περνούν μέσα από έντονες και συχνά εκρηκτικές καταστάσεις, που πρέπει να φροντίσεις να ισορροπήσεις. Αν ανήκεις στους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, επίσης χρειάζεται να δείξεις προσοχή στο διάστημα αυτό, μια και μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με αρκετά σκληρές και ανατρεπτικές καταστάσεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, την οποία θα κληθείτε να ισορροπήσετε. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η Πανσέληνος είναι ένα σημείο εκκίνησης για εσάς, για τα θέλω και τις επιθυμίες σας, που τώρα περνούν σε πρώτο πλάνο και ασχολείστε αποκλειστικά με ό,τι σας κάνει να νοιώθετε καλά, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Για εσένα του δευτέρου δεκαήμερου, ενδέχεται να υπάρξει μια ευκαιρία, η οποία αφορά είτε σε ένα νέο εργασιακό πλάνο, είτε σε ένα νέο γεγονός στα οικονομικά σου δεδομένα, που θα έχει και αρκετά καλούς όρους απλά φρόντισε να εξετάσεις τις λεπτομέρειές του, πριν το εμπιστευτείς. Ακόμα, για εσένα παίζει και μια νέα ευκαιρία στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.Σήμερα έχεις δώρο! Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 10 το πρωί και μετά στο 2111883452.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-09-2013 00:00:00