blank
 
blank

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 2 Ιανουαρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 2 Ιανουαρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 2/1/2018, σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα πολύ όμορφο φαινόμενο που μας καλεί να αναζητήσουμε ασφάλεια, θαλπωρή και αγάπη. Όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που προηγήθηκαν στη Νέα Σελήνη, εν προκειμένω στις 18/12/2017, ενώ η επιρροή της θα διαρκέσει έως τη Νέα Σελήνη στις 17/1/2018.

Sponsored Links

Τι φέρνει η Πανσέληνος στον Καρκίνο τον Ιανουάριο 2018

Ο πλανητικός σχηματισμός που διαμορφώνεται από τις όψεις της Σελήνης, ονομάζεται Χαρταετός και μας δίνει πληροφορίες για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και για τις πηγές που θα φέρουν τη λύση σε αυτές τις προκλήσεις.

Η πρόκληση εντοπίζεται στην αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, η οποία φανερώνει πως η ενέργεια εστιάζει στις σχέσεις, τόσο διαπροσωπικές όσο και επαγγελματικές. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια εντάσεις και ασυμφωνίες, οι οποίες όμως καταφέρνουν να ξεπεραστούν και να βρεθούν οι απαραίτητοι συμβιβασμοί, καθώς οι θετικές όψεις που σχηματίζουν ο Άρης και ο Ποσειδώνας με τη Σελήνη, βοηθούν ώστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να εκτονώσουμε την ένταση και να επιδείξουμε συμπόνια και κατανόηση. Παράλληλα, τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τους παραπάνω πλανήτες, κάνουν αυτή την Πανσέληνο ιδιαίτερα ερωτική και υπερτονίζουν την επιθυμία για συντροφικότητα, αγάπη και συγχώρεση. Ακόμη, το τρίγωνο Άρη - Ποσειδώνα και η σύνοδος Άρη – Δία οξύνουν την δημιουργικότητα, την φαντασία, το ένστικτό και την αισθαντικότητά μας και βοηθούν να προχωρήσουμε στην κατάλληλες ενέργειες για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Πανσέληνος Ιανουαρίου

Διαβάστε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας και τον ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου που κορυφώνεται στις 2/1, φέρνει την επιφάνεια θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ φαίνεται να κλείνει και έναν κύκλο από το παρελθόν. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να αλλάζει κάτι στη ζωή σου σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που προκαλεί αλλαγές και σε ό,τι αφορά τον χώρο και τον τόπο διαμονής σου. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολούν οι σχέσεις σου με κάποιον από τους δύο γονείς σου και να έρχονται στην επιφάνεια άλυτα θέματα μεταξύ σας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να επισημοποιείς τη σχέση σου και να εγκαταλείπεις το πατρικό σου αυτή την εποχή, ενώ γενικά ίσως έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες αναμνήσεις, τραύματα ή απωθημένα που καλείσαι να κλείσεις… Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει εξελίξεις στις σχέσεις σου με κοντινά σου πρόσωπα, στις καθημερινές σου μετακινήσεις και στην επικοινωνία σου. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες συζητήσεις με αδέρφια ή συγγενείς σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και αφορά τη δουλειά ή τη σχέση σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ολοκληρώνεις κάποιες ενέργειες που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη της 18ης /12 και αφορούν την καθημερινότητά σου, τις μετακινήσεις σου ή μια συνεργασία σου. Ακόμη, οι αδέσμευτοι Ταύροι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν μια πολύ ρομαντική γνωριμία τις μέρες αυτές… Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την οικονομική σου κατάσταση και με τις προσωπικές σου αξίες. Το διάστημα αυτό, ίσως καταφέρεις να κλείσεις διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες που σου δημιουργούσαν ανασφάλεια, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να συνάψεις μια οικονομική συμφωνία ή να προχωρήσεις στην πώληση ενός ακινήτου. Αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε συμβίωση ή να υπάρξουν αλλαγές στο κοινό σας ταμείο. Επίσης, φαίνεται πως θα εστιάσεις στην ανάγκη σου για συναισθηματική και υλική ασφάλεια, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει και σε ανάλογες επιλογές στα αισθηματικά σου… Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου φέρνει πολύ σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, θα νιώσεις πως κλείνει ένας κύκλος αναφορικά με μια συνεργασία σου και ίσως να ετοιμάζεις κάτι καινούριο, το οποίο σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός. Παράλληλα, ενδέχεται να αλλάζουν κάποια πράγματα στις συναδελφικές σου σχέσεις ή να προχωράς σε κάποια επένδυση μαζί με κάποιον συνέταιρο. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να προχωράς σε μια επισημοποίηση της σχέσης σου, ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα και θα μείνει για καιρό στη ζωή τους… Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου σου δημιουργεί την αίσθηση πως κλείνει ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σου. Τις ημέρες αυτές, ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου, προκειμένου να κάνεις έναν απολογισμό και να έρθεις πιο κοντά με τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Το παρελθόν κάνει έντονη επανεμφάνιση στη ζωή σου, μέσα από αναμνήσεις ή και επαφές με πρόσωπα που είχες χαθεί, ενώ από την άλλη, δεν αποκλείεται να προετοιμάζεις μια αλλαγή στην επαγγελματική ή την προσωπική σου ζωή και να βρίσκεσαι ακριβώς στο σημείο της μετάβασης… Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις φιλίες, τον κοινωνικό σου περίγυρο και τους στόχους σου. Το διάστημα επιρροής της, είναι πιθανό να κλείσει ένα κύκλος που αφορά μια φιλία σου ή στις σχέσεις σου με ένα κοντινό σου πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις επαφή με κάποια άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό. Από την άλλη, φαίνεται πως κλείνει ένα κεφάλαιο που αφορά επαγγελματικά ή προσωπικής φύσεως θέματα και πιθανόν να ανακαλύπτεις καινούρια όνειρα και να θέτεις στόχους που ταιριάζουν περισσότερο με τις ανάγκες σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον… Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Το διάστημα επιρροής του φαινομένου, πιθανόν να κλείσει ένας κύκλος που αφορά τη δουλειά σου, μέσα από αλλαγές στις σχέσεις σου με ανώτερους ή μέσα από ανάληψη κάποιων νέων καθηκόντων. Παράλληλα, ίσως να αναλογιστείς κατά πόσο αναγνωρίζεται η αξία σου στη δουλειά σου τις μέρες αυτές ή εάν αυτά που λαμβάνεις είναι αρκετά για να συντηρήσεις την οικογένειά σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να σε απασχολούν θέματα μητρότητας ή κάποια οικογενειακά ζητήματα, τα οποία επηρεάζουν σημαντικά και το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου σε καλεί να αφήσεις πίσω κάποιες πεποιθήσεις σου και να αναδιαμορφώσεις την κοσμοθεωρία σου. Το διάστημα επιρροής της, θα νιώσεις πως έχει κλείσει ένας κύκλος που αφορά κάποιες ιδέες σου, κάποια σχέδια που είχες για το μέλλον ή αναφορικά με κάποια στενά σου πρόσωπα και την επικοινωνία που έχεις μαζί τους. Παράλληλα, φαίνεται πως θα νιώσεις πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις στόχους και να κατευθύνεις τη ζωή σου εκεί που επιθυμείς. Ένα ταξίδι, ένα καινούριο αντικείμενο σπουδών ή μια επαγγελματική πρόταση θα αποτελέσουν πηγές εξέλιξης. Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο έρχεται να κλείσει έναν συναισθηματικό κύκλο, ενώ παράλληλα φέρνει σε πρώτο πλάνο κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις. Θέματα που αφορούν δάνεια, οφειλές και κληρονομιές θα σε απασχολήσουν έντονα κατά το διάστημα επιρροής του φαινομένου, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις κάποια οικονομική συμφωνία. Επίσης, ίσως να σε απασχολήσει η σχέση σου με τον/την σύντροφό σου και κάποια ζητήματα που αφορούν το κοινό σας ταμείο. Από την άλλη, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου αυτή την περίοδο, ώστε να εντοπίσεις απωθημένα και μοτίβα συμπεριφοράς που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σου. Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα του ζωδίου σου επηρεάζει άμεσα και τις διαπροσωπικές και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Το διάστημα επιρροής της, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί ένας κύκλος που αφορά μια συνεργασία σου, ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα ή ακόμη και το αντικείμενο της δουλειάς σου και να αρχίσεις σιγά σιγά να χτίζεις μια νέα κατάσταση στα επαγγελματικά σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να προχωράς σε μια επισημοποίηση του δεσμού σου, αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση ή να σε απασχολεί το θέμα της απόκτησης απογόνων. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν τώρα ένα μοιραίο πρόσωπο που θα αποτελέσει σύντροφο ζωής…Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει την εργασιακή σου καθημερινότητα και το πρόγραμμά σου. Τις ημέρες αυτές, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, σε επίπεδο αρμοδιοτήτων, συναδελφικών σχέσεων ή και ωραρίου, ενώ γενικά φαίνεται πως το καθημερινό σου πρόγραμμα και οι συνήθειές σου δέχονται τροποποιήσεις. Επίσης, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν το σώμα και η φυσική σου κατάσταση τις μέρες αυτές και ίσως να αποφασίσεις να υιοθετήσεις ένα διατροφικό πρόγραμμα ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε αναζωογονούν και ταυτόχρονα σε ξεκουράζουν.Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την δημιουργικότητά σου, τον έρωτα και τα παιδιά. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως ξυπνά ο ρομαντικός εαυτός σου και πως θα έχεις την διάθεση να ανανεώσεις τη σχέση σου μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες που οργανώνεις παρέα με το ταίρι σου, ενώ ίσως να σε απασχολεί και το θέμα της απόκτησης απογόνων. Αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σου που θα σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Επίσης, αν έχεις παιδιά, φαίνεται πως έχεις την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά και ίσως κάποιες εξελίξεις στη ζωή τους, να σου δώσουν χαρά και συγκίνηση. Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2017 10:00:00