blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με την Πανσέληνο στον Ταύρο: Restart στις σχέσεις!

Τα άστρα Τρίτη, με την Πανσέληνο στον Ταύρο: Restart στις σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015, με την Πανσέληνο στον Ταύρο

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική πλανητική συγκυρία με την Πανσέληνο αυτή. Οι εξελίξεις που προωθούνται αφορούν τις σχέσεις μας, που έχουν μείνει για λίγο στο περιθώριο της ζωής μας, αλλά τώρα έχει έρθει η στιγμή να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με άλλα δεδομένα!
 
Όλοι λίγο-πολύ έχουμε βιώσει έντονη αναταραχή στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και των προσωπικών σχέσεών μας. Οι αναθεωρήσεις, οι απομακρύνσεις, αλλά και οι ρήξεις χαρακτήρισαν την περίοδο που προηγήθηκε, ιδιαίτερα μετά τις εκλείψεις του Σεπτεμβρίου, που δημιούργησαν έντονες αναταράξεις.
 
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο εκείνο που ενεργοποιεί την ανάγκη μας για υλική ασφάλεια. Είναι η στιγμή που μετράς τι έχεις γύρω σου, τι έχεις δημιουργήσει, ποιες είναι οι σταθερές στη ζωή σου, που σε κάνουν να νοιώθεις προστατευμένος και ασφαλής! Οτιδήποτε και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να διαταράξει αυτό που εσύ θεωρείς δεδομένο, δημιουργεί τεράστια ανισορροπία, μια και η αλλαγή δεν είναι συμβατή με αυτήν την ποιότητα του ζωδίου.
 
Στον αντίποδα, με τον Σκόρπιο μαθαίνουμε πως όλα ρέουν, όλα βρίσκονται σε μια διαρκή κίνηση, με την οποία καλούμαστε να είμαστε συνεχώς συντονισμένοι, ενεργοποιώντας το συναίσθημά μας. Τα πάντα εξελίσσονται μέσα από την λέξη ''νοιώθω'', κάνοντας πιο εύκολη την αλλαγή!
 
Στον Ταύρο η εξέλιξη κυρίως προέρχεται μέσα από την ανάπτυξη του εαυτού, της μονάδας, μέσα από το “τι μπορώ να κάνω” και “πως μπορώ να δημιουργήσω τις ασφαλιστικές δικλίδες, που ενισχύουν τις ισορροπίες μου”. Για τον Σκορπιό η εξέλιξη προέρχεται κυρίως μέσα από τις σχέσεις, τη συνύπαρξη, το συναίσθημα, που τον βοηθά να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να εξελιχθεί.
 
Η δύσκολη πλευρά του Ταύρου τον υποχρεώνει να αρνείται πεισματικά την οποία αλλαγή, ακόμα και αν τα δεδομένα δεν είναι αυτά που του αρέσουν ή τον εξυπηρετούν. Ενώ η δύσκολη πλευρά του Σκορπιού, συχνά τον κάνει καχύποπτο απέναντι σε οποιονδήποτε προσπαθεί να του δείξει έναν άλλο δρόμο ή μια άλλη άποψη, αλλά και η τάση του να λειτουργεί με εξαιρετικά χειριστικό τρόπο, προκειμένου να πετύχει αυτό που επιδιώκει. Και επειδή με την Πανσέληνο φωτίζονται και οι δύο πλευρές των ζωδίων, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να “δουλέψουμε” με τον εαυτό μας, για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μας κλείνουν το δρόμο! Γιατί αυτά τα εμπόδια συνήθως τα βάζουμε μόνοι μας, αρνούμενοι να δεχτούμε ή να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα!
 
Η Πανσέληνος αυτή σε προτρέπει να δώσεις πνοή στο όνειρό σου! Να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, να οραματιστείς και να δρομολογήσει εσύ τις εξελίξεις στη ζωή σου! Οι αισθήσεις στις οποίες μέχρι τώρα στηριζόμασταν για να διαμορφώσουμε την εικόνα της πραγματικότητας μας, είναι πολύ φτωχές και ελλιπείς! Μας κάνουν να ερμηνεύουμε τα πάντα σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια και τις εμπειρίες που ο καθένας κουβαλάει, και σαφώς όχι με αντικειμενικότητα… Όμως τα δεδομένα που ανοίγονται μπροστά μας είναι τελείως διαφορετικά και σαφώς ανοίγουν το δρόμο σε νέες προοπτικές!
 
Κοίταξε γύρω σου… Δες τη ζωή σου, ποια πρόσωπα έχεις κοντά σου, τι συμβαίνει τώρα στην πραγματικότητα σου! Σε αυτήν την πραγματικότητα μπορείς να επέμβεις! Ο κόσμος δεν είναι ένα συμπαγές πράγμα, αναλλοίωτο και αμετακίνητο. Έχει τη μορφή που εσύ επιλέγεις να του δώσεις! Στην Πανσέληνο αυτή το όραμά σου αποκτά κυρίαρχη σημασία, γιατί η πίστη σου σε αυτό μπορεί να το κάνει πραγματικότητα!

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Σύμμαχός σου ο Ήλιος, σε όψη τριγώνου με Ποσειδώνα… Μια όψη που σε ωθεί να αφήσεις την ελπίδα σου να ξεδιπλωθεί, φωτίζοντας ολόκληρη την ύπαρξή σου! Το όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, είναι στο χέρι σου! Το ερώτημα είναι πόσο μακριά είσαι αποφασισμένος να πας; Πίστεψε πως όλα όσα χρειάζεσαι, αναζητάς, επιθυμείς, είναι εδώ! Πίστεψε στη μαγεία της ύπαρξης σου! Πίστεψε στη μαγεία της ζωής!

Οι σύνοδοι της Αφροδίτης με Δία και Άρη

Πολύ σημαντική η θέση της Αφροδίτης στον κύκλο αυτόν, που έρχεται να εξισορροπήσει κυρίως το τοπίο των σχέσεων, μέσα από δύο σημαντικές όψεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία που προηγήθηκε, κατευνάζει τις όποιες δυσκολίες ή θέματα δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα (και κυρίως με την έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου).
 
Η δεύτερη όψη είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη, που θα ανοίξει έναν καινούργιο, αισιόδοξο κύκλο, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες στο συναίσθημα, μέσα από μια σειρά εξελίξεων, που είναι άμεσα συνυφασμένες με τα γεγονότα της περιόδου εκείνης… Άλλωστε, ο Άρης στον κύκλο αυτόν βρίσκεται ακριβώς πάνω στην μοίρα που πραγματοποιήθηκε η έκλειψη και σκοπό έχει ακριβώς να επαναφέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε τότε δεν λειτούργησε όπως περιμέναμε ή ελπίζαμε. Τώρα, έχουμε τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων, αλλά και αποκατάστασης, μια και λίγο παρακάτω και η Αφροδίτη πρόκειται να ενεργοποιήσει την ίδια μοίρα, δίνοντας μια ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στις εξελίξεις.
 
Ας μην ξεχνάμε πως όλα ακολουθούν μια συγκεκριμένη ροή, που πολλές φορές δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, δεν παύει όμως να υπάρχει και να καθοδηγεί τις εξελίξεις με σοφία… Το σίγουρο είναι πως στο διάστημα που ακολουθεί έχουμε να δούμε και να ζήσουμε πολλά, αλλά κυρίως έχουμε τη δυνατότητα να ισορροπήσουμε συναισθηματικά και να αφοσιωθούμε εκεί που η καρδιά μας καλεί…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Ταύρο

Σκορπιοί των πρώτων ημερών, μπορεί η περίοδος αυτή να σας φέρει αντιμέτωπους με πρόσωπα ή καταστάσεις, που με κάποιο τρόπο σας ζορίζουν και σας προβληματίζουν. Όμως, να θυμάστε πως τελικά αυτό που επιδιώκετε, όχι μόνο μπορείτε να το πετύχετε, αλλά να έχετε πολύ πιο ουσιαστικά αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε! Δεν αποκλείεται και ένας νέος, έντονος έρωτας να κάνει τώρα την εμφάνισή του!
 
Καρκίνοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, την περίοδο αυτή μπορείτε πραγματικά να έρθετε πιο κοντά στα όνειρά σας, να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες σε επαγγελματικά θέματα που σας προβλημάτισαν ή σας πίεσαν, αλλά και να δημιουργήσετε ένα καλό κλίμα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας. Φυσικά, ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό μια νέα σχέση να δώσει άλλο χρώμα στη ζωή σας.
 
Ταύροι, όσο περισσότερο μετακινείστε από τις απόλυτες θέσεις σας, τόσο καλύτερα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε το όποιο θέμα προκύπτει τώρα, ιδιαίτερα σε σχέσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως την περίοδο αυτή περνούν μια σχετική ένταση. Ταυτόχρονα, θα δεχτείτε σημαντική στήριξη και βοήθεια από φιλικά πρόσωπα. Πολύ πιθανόν ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας κύκλο να αγγίξει βαθιά το συναίσθημά σας… Για εσάς του δεύτερου δεκαήμερου, είναι μια εποχή που όχι μόνο μπορείτε να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου, αλλά να ανοίξετε και καινούργιες διαδρομές, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και, γιατί όχι, να ερωτευτείτε!
 

Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος αυτή φέρνει θεαματικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, με νέες ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Κυρίως όμως αποκαθιστά θέματα στην ερωτική σας ζωή, ενώ και οι νέοι έρωτες που κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, έχουν εντυπωσιακό χαρακτήρα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι