blank
 
blank

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, το τετράγωνο Δία-Ουρανού και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, το τετράγωνο Δία-Ουρανού και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 21 Αυγούστου και ώρα 4.45 το πρωί, στις 28 μοίρες και 11 λεπτά του Υδροχόου. Πρόκειται για μια “ήρεμη” Πανσέληνο, καθώς δεν σχηματίζει σημαντικές όψεις, εκτός από την σύνοδο Ήλιου-Ερμή.
 
Το γεγονός ότι το ζώδιο του Υδροχόου θεωρείται ένα ζώδιο συλλογικό, που φέρνει τους ανθρώπους και τις ιδέες πιο κοντά, σε συνδυασμό με τη λογική του Ερμή, θα μπορούσε να προμηνύει ένα ανέφελο δεκαπενθήμερο. Ο Υδροχόος όμως έχει κυβερνήτη τον Ουρανό και επιπλέον, είναι η δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται σ’ αυτό ζώδιο, αφού και η προηγούμενη, στις 22 Ιουλίου, σχηματίστηκε στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου.

Το τετράγωνο ΔίαΟυρανού

Ωστόσο, την ίδια μέρα ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, Ουρανός, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Πρόκειται για μια όψη με ιδιαίτερα έντονη ενέργεια που θα επιφέρει απρόβλεπτα γεγονότα, καταστάσεις και συγκρούσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η όψη αυτή συνιστά ιδιαίτερη προσοχή τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις προσωπικές σχέσεις, αφού είναι πολύ πιθανό να προκληθούν οριστικές ρήξεις, ακόμα και για ασήμαντες αφορμές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/1, 2/4, 4/7 και 5/10.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού σχηματίζεται στις 21 Αυγούστου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον φιλικό σου κύκλο, τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα όπου κρίνεται απαραίτητο. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση, θα αποτελέσουν τον σημαντικότερο παράγοντα των επιλογών σου. Δεν αποκλείεται επίσης να «μπεις» σε ένα νέο φιλικό περιβάλλον, που θα ταιριάζει απόλυτα στα γούστα σου και παράλληλα, να απομακρυνθείς από σχέσεις που διαπιστώνεις πως είναι επιφανειακές. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο Δία-Ουρανού θα σε ωθήσει να αποκοπείς από καταστάσεις και ανθρώπους που περιορίζουν την προσωπική σου ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, αλλά και να κάνεις ριζικές αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 21 Αυγούστου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δείχνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις μακροπρόθεσμα σχέδια κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα μπορέσεις να απαλλαγείς από εμπόδια που φρενάρουν την επιτυχία σου και να διεκδικήσεις με επιτυχία μια καλύτερη θέση ή και ένα καλύτερο μισθό αφού ο Ερμής που κυβερνά τα οικονομικά σου, συμμετέχει ενεργά στην Πανσέληνο. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο Δία – Ουρανού μπορεί να εντείνει την ανασφάλεια για το μέλλον σου, μπορεί όμως κάλλιστα να σου φέρει και μια απρόσμενη ευκαιρία για να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Το συγγενικό σου περιβάλλον ή ένα ταξίδι, μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού, σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι πολύ σημαντικό για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις μια προσωπική ανάπτυξη μέσα από μελέτες, ταξίδια ή επαφές με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά την φιλοσοφία σου. Δεν αποκλείεται ακόμα ένα ταξίδι στο εξωτερικό να σου δώσει το έναυσμα να χαράξεις μια νέα πορεία στη ζωή σου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, δεν σε επηρεάζει αρνητικά κι έτσι μπορείς να εκμεταλλευτείς την επιρροή του προς όφελός σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν ευκαιρίες για να ανέβεις σε μια ανώτερη κοινωνική ή επαγγελματική κλίμακα ή θα σε βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να πραγματοποιήσεις ένα όνειρό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, στις 21 Αυγούστου η κυβερνήτης σου Σελήνη διαμορφώνει αντίθεση με τον Ήλιο και σχηματίζουν την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, που ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να επικεντρωθείς σ’ αυτό τον τομέα και ιδιαίτερα να ρυθμίσεις εκ νέου τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Πρόκειται ωστόσο και για ένα ερωτικό φεγγάρι, που θα κάνει πιο φλογερή τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος θα φέρει ένα νέο πάθος στη ζωή σου. Την ίδια μέρα ο Δίας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στη δουλειά σου που θα σε προβληματίσουν. Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι ότι ο Ουρανός σκοπό έχει να σε «ταρακουνήσει» προκειμένου να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σου εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού σχηματίζεται στις 21 Αυγούστου στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τον άξονα των σχέσεών σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να επικεντρωθείς στο σύντροφό σου και να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις από τις οποίες θα κριθεί το μέλλον της σχέσης σας. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά γι’ αυτόν, μη διστάσεις να κάνεις κι εσύ κάποιους συμβιβασμούς προκειμένου να αποδείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, μπορεί να αποσπάσει μεγάλο μέρος του χρόνου σου και να «απειλήσει» την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, δεν είναι αρνητικό για σένα, αφού ο Ουρανός από τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σου φέρει ανέλπιστες ευκαιρίες που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 21 Αυγούστου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου με την συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις σου και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, αφού μπορεί τώρα να πετύχεις μια καλύτερη προοπτική ακόμα και χωρίς να το επιδιώξεις. Το γεμάτο φεγγάρι είναι επίσης κατάλληλο για να απαλλαγείς από βλαβερές εξαρτήσεις και να υιοθετήσεις καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως σου αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο κάποιων «φιλικών» σου ατόμων, γεγονός που θα σε παροτρύνει να διακόψεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου και καινούργια πρόσωπα που θα σου προσφέρουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, ακόμα κι αν μείνουν για λίγο στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, στις 21 Αυγούστου διαμορφώνεται η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που σου ανοίγει τον δρόμο για απολαύσεις, διακοπές και διασκεδάσεις, που έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Παρόλο που βρισκόμαστε στην εκπνοή του καλοκαιριού, ίσως καταφέρεις τώρα να πάρεις την άδειά σου ή κάνεις ένα ταξίδι –ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους– που θα σου προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες. Αν πάλι σκέφτεσαι να ανεξαρτητοποιηθείς επαγγελματικά και να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι το πλέον κατάλληλο. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο Δία–Ουρανού, μπορεί να σου φέρει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσεις να σε καταβάλλουν. Οι δυο πλανήτες σε παροτρύνουν να κάνεις κάποιες αναγκαίες αλλαγές που, όσο επώδυνες κι αν είναι, προδιαγράφουν ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού, διαμορφώνεται στις 21 Αυγούστου, στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι σου, ή ακόμα και να αναζητήσεις ένα νέο τόπο διαμονής προκειμένου να αναβαθμίσεις τη ζωή σου. Δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσεις να εγκατασταθείς σε μια ξένη χώρα, αφού την ίδια μέρα το τετράγωνο Δία – Ουρανού όχι μόνο δεν είναι αρνητικό για σένα, αλλά αντίθετα, μπορεί να σου προσφέρει μια ανέλπιστη πρόταση εργασίας στο εξωτερικό, όπου αναμένεται να έχεις ένα λαμπρό μέλλον. Τέλος, δεν αποκλείεται να εγκατασταθείς στο εξωτερικό εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 21 Αυγούστου, είναι αρκετά θετική για σένα, αφού ενεργοποιεί τον άξονα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, την επικοινωνία αλλά και τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Έτσι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, το πρόγραμμά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αφού θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σημαντικά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Αν σχεδιάζεις τον γάμο σου αυτό το διάστημα, υπάρχουν οι καλύτερες προοπτικές για το μέλλον της σχέσης σου. Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Δίας με τον Ουρανό την ίδια μέρα, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, συνιστά όμως να προσέχεις τα οικονομικά σου, καθώς μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολικές σπατάλες, για τις οποίες θα μετανιώσεις. Εάν μάλιστα έχεις οφειλές προς τρίτους, φρόντισε να είσαι συνεπής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, στις 21 Αυγούστου διαμορφώνεται το τελευταίο γεμάτο φεγγάρι του καλοκαιριού, στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να διαχωρίσεις τα απαραίτητα από τα άχρηστα, ώστε να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδά σου. Η Πανσέληνος μπορεί να σου φέρει ακόμα και νέα εισοδήματα, τα οποία όμως θα πρέπει να χειριστείς με σοφία και λογική. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο Δία – Ουρανού ίσως αποτελέσει σοβαρή απειλή για τις σχέσεις σου, ειδικά αν υπάρχουν κάποια σύννεφα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κατά πόσο αξίζει να επιμείνεις στη διατήρηση μιας σχέσης ή όχι. Η σχέση αυτή μπορεί να μην είναι απαραίτητα ερωτική, σε κάθε περίπτωση όμως, τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα αλλάξουν τη ζωή σου μια για πάντα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 21 Αυγούστου και σου δίνει την ευκαιρία να δεις καθαρά τις προτεραιότητές σου και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία ανάμεσα στις ατομικές σου ανάγκες και στις απαιτήσεις του συντρόφου σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για ουσιαστικές συζητήσεις, αφού με τη συμμετοχή του Ερμή θα μπορέσει να καταλάβει καλύτερα ο ένας τον άλλον και να επιτευχθεί ένα αρμονικό περιβάλλον. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να βελτιώσεις και τη σχέση σου με έναν συνεργάτη σου, ώστε να γίνετε πιο παραγωγικοί και να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη. Την ίδια μέρα το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, σε ενθαρρύνει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στον τομέα της εργασίας σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 21 Αυγούστου διαμορφώνεται η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε ωθεί σε μια περισυλλογή που θα σε βοηθήσει να «εντοπίσεις» τις πραγματικές επιθυμίες σου. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, ίσως βγουν στην επιφάνεια «θαμμένα» όνειρα, τα οποία θα έχεις την ευκαιρία να «κυνηγήσεις» από τον επόμενο μήνα. Για την ώρα, αυτό που σου χρειάζεται είναι ξεκούραση και χαλάρωση που θα σε βοηθήσουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αν μάλιστα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού για διακοπές, είναι ό,τι καλύτερο. Την ίδια μέρα ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας διαμορφώνει τετράγωνο με τον ριζοσπάστη Ουρανό, γεγονός που μπορεί να επιφέρει κάποιες οικονομικές απώλειες, ειδικά αν δεν περιορίσεις την έμφυτη τάση σου για σπατάλες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-08-2013 00:00:00