blank
 
blank

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια το 2ο δεκαήμερο του Μαρτίου;

 
Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια το 2ο δεκαήμερο του Μαρτίου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο φτερωτός θεός Έρως έχει ήδη ξεκινήσει με το ραβδάκι του να αφυπνίζει τις αισθήσεις μας να αναγεννά το νου μας, να βάζει φωτιές, στους πόθους και στις φιλοδοξίες μας. Από τα μέσα του μήνα και μετά, το συναίσθημα αποκτά ένταση και η θέλησή μας να κατακτήσουμε αχαρτογράφητα μονοπάτια γίνεται όλο και πιο ζωηρή. Η καλλιτεχνική διάθεση ανεβαίνει σαν τους χυμούς της Άνοιξης που στέλνει τα πρώτα πολύχρωμα δείγματά της.

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2ο δεκαήμερο του Μαρτίου

Πάμε λοιπόν να δούμε τις κύριες αστρολογικές όψεις του 2ου 10ημέρου, ποιους αφορούν περισσότερο αλλά και ποιες ευκαιρίες κρύβουν λίγο ως πολύ για όλους μας. Για να ανακαλύψεις αν η τύχη σου χαμογελά, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ μας και δες σε ποιο τομέα ευνοείσαι.

Η Αφροδίτη όπου στις 11 Μαρτίου θα βρίσκεται ήδη στην 23η μοίρα και 33’ του Κριού, θα κάνει μια βοηθητική όψη εξαγώνου με το φλογερό Άρη που θα βρίσκεται στις ίδιες μοίρες των Διδύμων.

Φλερτ, αισθηματικές συγκινήσεις και διεκδικήσεις, μια συναρπαστική γνωριμία, πάθος και λόγια που θα προκαλούν ή, θα εξάπτουν τις φαντασιώσεις, έχουν να γευτούν οι εξής τυχεροί:

Κριοί που έχετε γεννηθεί γύρω από τις 13,14 και 15 Απριλίου ή όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 23η και ως τη 25η μοίρα του Κριού.

Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί από τις 13,14 και μέχρι τις 15 Ιουνίου ή όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 23η και ως τη 25η μοίρα των Διδύμων.

Κι από πολύ κοντά ακολουθούν οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί 16,17 και 18 Οκτωβρίου με τους Τοξότες που γεννήθηκαν 15,16 και 17 Δεκεμβρίου. Αποκλείεται να μην τύχει να σας προκαλέσουν οι διερχόμενοι αισθηματικοί πειρασμοί στο διάστημα αυτό και εσείς, να το αφήσετε έτσι αναπάντητο.

Το εξάγωνο από τις 15 μοίρες και 11’του Ερμή από τους Ιχθύς, με τον Ουρανό από τον Ταύρο που θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τις 15 του μήνα, φέρνει ευχάριστες ανατροπές, αγάπες από το πουθενά, εκπλήξεις αμήχανες αλλά και περίσσια ανυπομονησία. Τυχεροί να γευτούν την όψη αυτή είναι:

Ιχθύες που έχουν γεννηθεί 6,7,8,9 και 10 του Μάρτη ή όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 15η και ως τη 19η μοίρα των Ιχθύων.

Ταύροι που έχουν γεννηθεί από τις 7,8,9 και 10 του Μάη ή όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 15η και ως τη 19η μοίρα του Ταύρου.

Από τις 14,15 και 16 Μαρτίου, πρωταγωνιστικό ρόλο στις όψεις των ημερών παίρνει ο πλανήτης του ονειρικού Ποσειδώνας, ο οποίος θα βρίσκεται στις 25 μοίρες και 08’ των Ιχθύων. Έτσι λοιπόν αρχικά θα κάνει μια όψη τετραγώνου με τον Άρη από τους Διδύμους, όπου φέρνει κάποια δυσκολάκια αλλά και την ευκαιρία να χτίσουν σχέσεις ποιοι;

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί 16,17 και 18 Ιουνίου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε στο γενέθλιο χάρτη σας ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 24η και ως τη 27η μοίρα των Διδύμων.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις 15,16 και 17 του Μάρτη αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε στο γενέθλιο χάρτη σας ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 24η και ως τη 27η μοίρα των Ιχθύων.

Στις 15 του μήνα ο πλανήτης Ποσειδώνας θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ήλιο στους Ιχθύες επηρεάζοντας σχεδόν όλο το 3ο 10ήμερο των Ιχθύων και Παρθένων, Τοξοτών και Διδύμων κι από κοντά ακολουθούν οι Καρκίνοι με τους Σκορπιούς.

Όπου Ιχθύες γεννημένοι από τις 10 μέχρι 19 Μαρτίου, ετοιμαστείτε να γευτείτε σε μεγάλες δόσεις το ρομαντισμό.

Παρθένοι γεννημένοι από τις 13 μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου, δείξτε λιγάκι προσοχή στις εξιδανικεύσεις.

Τοξότες γεννημένοι από τις 11 μέχρι και τις 17 του Δεκέμβρη, θα βρείτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε φλερτάροντας.

Δίδυμοι γεννημένοι από τις 11 ως τις 18 του Ιούνη, προσοχή στο τι τάζετε ή σας τάζουν, ειδικά στα αισθηματικά.

Καρκίνοι γεννημένοι από τις 13 με 19 Ιουλίου, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις αφού τελικά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Σκορπιοί γεννημένοι από τις 12 μέχρι και τις 17 του Νοέμβρη, μπορεί η ευπιστία να βγάζει λάθος συμπεράσματα αλλά και η δυσπιστία σας θα τείνει να γίνεται προκατάληψη.

Από τις 16 του μήνα και μέχρι το τέλος του 10ημέρου ο Ήλιος από τους Ιχθύς θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Άρη από τους Διδύμους και από τη 25η ως την 29η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Καβγαδάκι-καβγαδάκι ο Έρως μας δε ζει λέει ένα τραγούδι κι εδώ ο θυμός και τα πεισματάκια θα βρίσκονται σε ημερήσια διάθεση. Βέβαια δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και με πικάντικη χροιά ακόμα καλύτερα, οπότε τυχεροί της όψης αυτής θα είναι ποιοι;

Οι Ιχθύες που έχουν γεννηθεί 18 και 19 Μαρτίου (2 μέρες πριν, 2 μέρες μετά) και Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί από τις 19 μέχρι και τις 22 Ιουνίου(2 μέρες πριν, 2 μέρες μετά). Φυσικά επηρεάζεστε κι εσείς που τυχαίνει να έχετε στο γενέθλιο χάρτη σας ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 25η και ως τη 29η μοίρα των Ιχθύων ή των Διδύμων.

Τη σκυτάλη από τον Ποσειδώνα την παίρνει ο Πλούτωνας, από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερου, πλανήτης της μεταμόρφωσης από τις 18 μέχρι και τις 20 του μήνα όπου στο 3ήμερο αυτό θα κάνει βοηθητικές όψεις εξαγώνου, με τον Ήλιο από την ίδια μοίρα στα Ψάρια και τον Άρη από την αντίστοιχη των Διδύμους.

Η επιρροή αυτή αφορά του Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί γύρω από τις 19 Ιανουαρίου, τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί γύρω από τις 19 Μαρτίου και τους Δίδυμους που έχουν γεννηθεί γύρω από τις 21 Ιουνίου. Θα τους χαρίσει διερευνητική σκέψη, επιμονή και παρατηρητικότητα και το ταλέντο να ανακαλύπτουν το νόημα που μπορεί να κρύβεται πίσω από λέξεις ή λεπτές χειρονομίες.

Το δεύτερο 10ήμερο του Μάρτιου κάνει φινάλε με διάθεση να ψαχτούμε περισσότερο πάνω σε τι μας ικανοποιεί και μας κεντρίζει. Αν έχεις όνειρα λοιπόν, κυνήγησέ τα, βάλτα από τώρα σε εφαρμογή.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2023 17:53:01