blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ποσειδώνα σε ορθόδρομη πορεία: Μείνε εστιασμένος στον εαυτό σου και την αλήθεια σου!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ποσειδώνα σε ορθόδρομη πορεία: Μείνε εστιασμένος στον εαυτό σου και την αλήθεια σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία

Την σκυτάλη στις εξελίξεις της σημερινής ημέρας αναλαμβάνει ο Ποσειδώνας, ο οποίος αποφασίζει πλέον να περάσει σε ορθή πορεία στην 7.01’ μοίρα των Ιχθύων, μετά από την πολύμηνη περίοδο της αναδρομής του. Το διάστημα που ο Ποσειδώνας κινήθηκε ανάδρομα (από τις 12 Ιουνίου 2015), δημιούργησε έντονο παρασκήνιο σε πάρα πολλά ζητήματα, χωρίς ωστόσο να γίνει εύκολα αντιληπτό. Πολλοί από εμάς το βιώσαμε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μέσα από παραπλανήσεις, λάθη, ίσως και εξαπατήσεις. Προκλήθηκε ένα θολό και ασαφές τοπίο, το οποίο επηρέασε και την ψυχολογία μας, φέρνοντας απογοητεύσεις.
 
Από σήμερα λοιπόν, ο Ποσειδώνας περνά σε ορθόδρομη πορεία, επαναφέροντας στο προσκήνιο θέματα, τα οποία ενδεχομένως μας μπέρδεψαν, μας ταλαιπώρησαν και μας προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να τα δούμε με μια πιο ξεκάθαρη οπτική και να τα αντιμετωπίσουμε.
 
Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το διάστημα που προηγήθηκε είναι σίγουρο πως υπήρξαν καταστάσεις που προκάλεσαν το συναίσθημα της απογοήτευσης, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Τώρα, αυτά τα θέματα είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν προκειμένου να επιλυθούν. Βεβαίως όχι εύκολα, καθώς η επόμενη πολύ σημαντική συνάντηση του Ποσειδώνα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο που κορυφώνεται την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, προκαλώντας για άλλη μια φορά αβεβαιότητα και σύγχυση!

Σελήνη στον Υδροχόο

Τη σημερινή μέρα όμως, βρισκόμαστε και κάτω από την επιρροή της Σελήνης, που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι, κυριαρχεί μια τάση για μεγαλύτερη κοινωνικότητα, για συλλογικές εργασίες, για ανταλλαγή ιδεών και προβληματισμών, αλλά και για πιο στενή επαφή με τα πρόσωπα που αγαπάμε.
 
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 3:55 το μεσημέρι, εντείνει τον αυθορμητισμό και δημιουργεί μια διάθεση για παρορμητικές κινήσεις και ενέργειες, που μπορεί να μεταβάλουν το καθημερινό μας πρόγραμμα, καθώς νοιώθουμε την ανάγκη για κάτι διαφορετικό!
 

Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, είστε σε αρκετά καλή διάθεση, μια κι εκείνο που ενισχύεται σημαντικά σήμερα είναι η ψυχολογία σας, αλλά και η κοινωνική σας ζωή. Η συνεύρεση με φίλους, με πρόσωπα που αγαπάτε, με τους συντρόφους σας, δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα για συναναστροφές και συζητήσεις, που θα έχουν άκρως εποικοδομητικό χαρακτήρα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-11-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι