blank
 
blank

Πόσο τυχερό είναι το δικό σου ζώδιο το 2024; Από την Έλενα Γκιτσάλη.

 
Πόσο τυχερό είναι το δικό σου ζώδιο το 2024; Από την Έλενα Γκιτσάλη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Το 2024 είναι εδώ και οι πλανήτες συνεχίζουν τον κοσμικό τους χορό επανυφαίνοντας τον χρόνο και, για μια ακόμα φορά, στρώνουν το πολύτιμο χαλί τους πάνω στο οποίο θα πατήσουμε για να διαβούμε και αυτήν τη χρονιά με ασφάλεια. Το χαλί αυτό είναι γεμάτο με ευκαιρίες, προοπτικές και πολλά άλλα καλούδια. Απλά, καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι ευκαιρίες καμιά φορά έρχονται μεταμφιεσμένες σε δυσκολίες καθώς και εμείς, με τη σειρά μας, πρέπει να έρθουμε σε επαφή με τις προσωπικές δυνάμεις μας και να βρούμε την ψυχική ανθεκτικότητα χωρίς να απομακρυνθούμε από τους στόχους και τις επιθυμίες μας.

Οι πλανήτες μας καλούν να εστιάσουμε στη συνειδητότητα και στην εξέλιξή μας σε όλα τα επίπεδα. Το βλέμμα τους θα είναι στραμμένο πάνω μας και με την καθοδήγησή τους θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τον τρόπο που θα επανεξερευνήσουμε τον ίδιο τον εαυτό μας.  Η αλήθεια είναι ότι, ανάλογα με τις κινήσεις των Πλανητών και τη θέση που ο καθένας από αυτούς βρίσκεται κάθε χρόνο, θα υπάρχουν συγκεκριμένοι τομείς που το κάθε ζώδιο θα απολαύσει την εύνοια των άστρων.

Sponsored Links

Σε ποιον τομέα και πότε θα έχεις την τύχη με το μέρος σου το 2024;

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για την επερχόμενη χρονιά και τελικά σε ποιον τομέα έχουν τύχη όλα τα ζώδια για το 2024.

ΚΡΙΟΣ

Κατά τους πέντε πρώτους μήνες του έτους, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας και να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις που θα αναβαθμίσουν την οικονομική σας πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι και εσείς, εκτός από υπερβάλλοντα ζήλο, θα έχετε αυτοπεποίθηση και ισχυρή αυτοεκτίμηση. Όλα αυτά θα επιτρέψουν να διεκδικήσετε το καλύτερο για εσάς και να μη δεχτείτε τίποτα λιγότερο από όσα αξίζετε. Καλλιεργήστε τα ταλέντα σας και χρησιμοποιήστε τα για να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με οικονομικές επενδύσεις καθώς και σημαντικές αγοραπωλησίες. Δεδομένου του ότι γνωρίζετε πολύ καλά την "εμπορική σας αξία", μπορείτε να διεκδικήσετε μια αύξηση ή μια προαγωγή.

Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους, θα σας απασχολήσει η προώθηση της δουλειάς σας ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας ή να πάρετε μια πιστοποίηση απαραίτητη για τη δουλειά σας. Το γεγονός ότι θα έχετε περισσότερη επικοινωνιακή άνεση θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο, είτε στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική σας ζωή.  Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με συγγραφή, διδασκαλία, ταξίδια, σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς αλλά και την αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το Δία στο πρώτο ηλιακό σας σπίτι μέχρι και τις 25 Μαΐου, θα νιώσετε ότι έχετε το άγγιγμα του Μίδα με την έννοια του ο,τιδήποτε ακουμπάτε ενεργειακά, αυτό βελτιώνεται. Θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που σας απασχολούν καθώς και γενικά ευχάριστες ειδήσεις που θα λαμβάνετε θα συνθέσουν ένα πολύ καλό σκηνικό μέσα στο οποίο η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σας θα ανθίσουν. Οι επαγγελματικές βλέψεις σας θα είναι κυρίως επεκτατικές ενώ, δεδομένου ότι αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από τυχερά γεγονότα, θα νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας είναι ελπιδοφόρο και η γενικά γενναιόδωρη στάση που θα κρατάτε θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς θα λειτουργήσει σα μαγνήτης όμορφων γεγονότων.

Το υπόλοιπο της χρονιάς θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας με την έννοια της βελτίωσης των εσόδων και της ενασχόλησης με μακροπρόθεσμες επενδύσεις ενώ κάποιοι θα προχωρήσετε σε μια σημαντική αγοραπωλησία. Αν έχετε κάποιες οικονομικές οφειλές, θα μπορέσετε, στο μέτρο του δυνατού, να τις τακτοποίησε ενώ θα υπάρξει και μια σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σας, όχι μόνο εξαιτίας έξτρα εισοδήματος ή μιας αύξησης, αλλά και γιατί θα φύγει από πάνω σας μια επιπλέον οικονομική υποχρέωση που είχατε αναλάβει και η οποία σας είχε μπλοκάρει και αγχώσει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήδη από το δεύτερο μισό του 2023, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι και τις 25 Μαΐου του 2024, είναι σαν να έχετε ένα φύλακα άγγελο που σας προσέχει, όχι μόνο από τις κακοτοπιές και από ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με το συναίσθημα και κινούνται στις σκιές, αλλά και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φοβίες και να πάτε ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας πίσω σας ο,τιδήποτε λειτουργεί σαν τροχοπέδη στη ζωή σας και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, κάτι που αφορά κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις, θα λειτουργήσουν σα βάλσαμο στη ψυχή σας και θα σας βοηθήσουν να πατήσετε γερά στα πόδια σας.

Επίσης, σε καθαρά επίπεδο καριέρας, θα μπορέσετε να κάνετε εξαιρετικές επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις κάτω από το τραπέζι αλλά και να βελτιώσετε το εισόδημά σας μέσα από κάτι έξτρα. Από τις 26  Μαΐου και μετά θα ενισχυθεί η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να πιάσετε στόχους, να κερδίσετε ανθρώπους και γενικά να αντιμετωπίσετε με επιτυχία και με σχετική ευκολία ενοχλήσεις και αντιξοότητες που θα βρεθούν στο διάβα σας σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που θέλετε να ανανεωθείτε, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά, και να βάλετε καινούργιους στόχους οι οποίοι και θα έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ. Το να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να ασχοληθείτε με την πρόοδό σας θα είναι το ζητούμενο. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε τη βοήθεια ανθρώπων δικών σας πάνω στους οποίους θα μπορέσετε να βασιστείτε ενώ ο κύκλος των φίλων σας θα διευρυνθεί με νέα και ενδιαφέροντα άτομα. Το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας βοηθήσουν, εκτός από το να προωθήσετε τη δουλειά σας εύκολα και γρήγορα, να κάνετε και νέες προσωπικές γνωριμίες. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε όσοι ασχολείστε με συλλόγους, ομάδες και λοιπές κοινωνικές δραστηριότητες.

Από τις 26  Μαΐου και μετά και μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα καταλάβετε την αξία της πίστης, όχι μόνο στο ανώτερο καλό, στο Θεό ή γενικά στη ζωή, αλλά κυρίως στον εαυτό σας. Μόνο έτσι θα κατακτήσετε την αυτοπραγμάτωση, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και θα βοηθήσετε και άλλους να κάνουν το ίδιο.  Γενικά, θα σας κινητοποιεί η ενσυναίσθηση και η συμπόνια και στην επιφάνεια θα βγει όλη η καλοσύνη σας. Επίσης όμως, θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να αντιμετωπίσετε με ευκολία κρυφούς εχθρούς και, γενικά, ανθρώπους κακής ποιότητας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Μέχρι και τις 25 Μαΐου θα βρίσκεστε σε μια περίοδο διεύρυνσης των επαγγελματικών οριζόντων και εξέλιξης της καριέρας σας. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε πολλή δουλειά και θα κουράζεστε λίγο παραπάνω, ωστόσο, δεδομένου ότι θα είστε παραγωγικοί και δημοφιλείς μέσα στα εργασιακά περιβάλλοντα, θα έχετε και τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εύνοια των ανωτέρων σας για το εργασιακό ήθος και τις δεξιότητές σας ενώ θα αναβαθμιστεί και η δημόσια εικόνα σας. Επίσης, θα κάνετε και σημαντικές γνωριμίες με άτομα ισχύος που θα είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να εξελίξετε την καριέρα και φυσικά να αναβαθμίσετε την οικονομική πραγματικότητά σας.

Από τις 26 Μαΐου και μετά θα σας απασχολήσει ακόμα περισσότερο η κοινωνικοποίηση, οι επαφές και οι νέες γνωριμίες ενώ, αρκετοί από εσάς, θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας συνδέει ένας κοινός σκοπός ή μια κοινή ιδεολογία και θα διαπρέψετε και μέσα σε κοινωνικές ομάδες ή οργανισμούς. Η αλήθεια είναι ότι θα γίνετε πιο τολμηροί και έτοιμοι να πάρετε ρίσκα, όχι μόνο γιατί θα αισιοδοξείτε και θα έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά κυρίως γιατί βαθιά μέσα σας θα ξέρετε ότι δίπλα σας αρωγοί των προσπαθειών σας θα σταθούν άτομα που σας αγαπούν, εκτιμούν και σέβονται. Επίσης, θα διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε μια εσωτερική δύναμη που σχεδόν επιτακτικά θα σας ωθεί προς τα εμπρός, προς την εξέλιξη. Όλος ο κόσμος σας θα μοιάζει με ένα τεράστιο εργοστάσιο ζύμωσης επιθυμιών που θα σας καλεί να ανοίξετε τα πανιά σας και να ταξιδέψετε σε νέες συναρπαστικές θάλασσες. Δεν θα έχετε τη διάθεση να εστιάσετε στις λεπτομέρειες αλλά στη γενικότερη εικόνα. Θα είστε ανοιχτοί στη μάθηση και ίσως αποφασίσετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας με σεμινάρια κ.λ.π.. Θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ταξίδια και να γνωρίσετε ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα ή ακόμα και μορφωτικό επίπεδο ενώ επιτυχημένες συνεργασίες θα κάνατε και με ανθρώπους που έχουν σχέση με το εξωτερικό.

Επίσης, θα έχετε εύνοια σε νομικά ζητήματα και υπογραφές συμβολαίων.  Όλα αυτά μέχρι τις 25 Μαΐου γιατί μετά θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα, τη βελτίωση της επαγγελματικής σας εικόνας και την κοινωνική αναγνώρισή σας ενώ θα έχετε τη δυναμική να δημιουργήσετε οι ίδιοι τις κατάλληλες επαγγελματικές συνθήκες μέσα στις οποίες θα κινηθείτε καθώς θα βλέπετε και θα αρπάζετε τις ευκαιρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Δία στο 10ο ηλιακό σας σπίτι μπορεί να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας ή στην πόρτα του Δημαρχείου ή έστω και σε μια συγκατοίκηση.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι και τις 25 Μαΐου θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά ζητήματα, είτε δικά σας, είτε του/της συντρόφου σας. Θα μπορέσετε, στο μέτρο του δυνατού, να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες σε τράπεζες και δημόσιο και έτσι να πάρετε ανάσες. Αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να πάρετε κάποιο δάνειο ή να προχωρήσετε σε κάτι επαγγελματικά καινούργιο με την έννοια της δικής σας επιχείρησης που θα σας βοηθήσει, τόσο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, όσο και να στοχεύσετε σε κάτι που μελλοντικά θα βοηθήσει και άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Θα σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα επαγγελματικά, και όχι μόνο, βήματά σας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι είστε μπροστά σε μια προσωπική αναγέννηση και έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν είναι συμβατό με τη δική σας πρόοδο.

Από τις 26 Μαΐου και μετά οι ενέργειες θα αλλάξουν και στο διάβα σας θα βρεθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σχέδιά σας και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Ορισμένοι θα βρεθείτε σε χώρους διδασκαλίας, είτε από τη μεριά του μαθητή, είτε από αυτήν του δασκάλου. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια νομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Γενικά, θα πάρετε ανάσες και θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια που πριν δεν τολμούσατε ούτε καν να σκεφτείτε. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με ταξίδια, μετακινήσεις καθώς και αγοραπωλησίες μεταφορικών  μέσων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαΐου. Από εκεί θα σας φέρει τύχη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσοι έχετε μια σταθερή σχέση, θα πάρετε την απόφαση να περάσετε στο επόμενο επίσημο στάδιο με την έννοια ενός γάμου ή μιας συμβίωσης ενώ, οι ήδη επίσημα δεσμευμένοι, θα ανακαλύψετε εκ νέου το ταίρι σας και θα κάνετε πράγματα από κοινού που θα απογειώσουν τη σχέση σας. Για εσάς τους αδέσμευτους, αναμένονται αιφνίδιες ευκαιρίες και κεραυνοβόλοι έρωτες, ειδικά γύρω στον Απρίλιο, οι οποίοι θα έχουν τη δυναμική της μακροημέρευσης. Επίσης όμως, θα υπάρξουν και ανοίγματα για νέες επαγγελματικές συμφωνίες, πιο συμβατές με το τι εσείς θεωρείτε επαγγελματική εξέλιξη, ειδικά αν η δουλειά σας αφορά τη συμβουλευτική ή το μάρκετινγκ.

Από τα τέλη Μαΐου και μετά, θα αφυπνιστείτε ερωτικά και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας. Επίσης όμως, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ζητήματα κληρονομικά, ασφαλειών, διατροφών, αποζημιώσεων ή ενδεχομένως χρεών και, έτσι, θα κάνετε στην άκρη ο,τιδήποτε σας προκαλούσε άγχος. Επαγγελματικά, θα βρεθούν ευκαιρίες για ανοίγματα τις οποίες και θα πρέπει ασυζητητί να εκμεταλλευτείτε ενώ εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά μακροχρόνιες επενδύσεις ή ομόλογα.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, όπου θα βρίσκεται μέχρι και τις 25 Μαΐου, θα σας βοηθάει σε εργασιακά θέματα. Όσοι από εσάς ψάχνετε εργασία, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βρείτε κάτι που, όχι μόνο θα είναι συμβατό με την εξέλιξη της καριέρας που θέλετε, αλλά και θα σας παρέχει και έναν αξιοπρεπή μισθό. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση της πελατείας σας και, ως εκ τούτου, των εσόδων σας. Όλοι οι υπόλοιποι θα είστε αποδοτικοί και αποτελεσματικά παραγωγικοί, κάτι που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τα εύσημα. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυξημένη θα είναι και η αυτοπεποίθησή σας και θα γνωρίζετε πολύ καλά ποιοι είστε και τι αξίζετε εργασιακά, θα κυνηγήσετε, είτε να εξελιχθείτε στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας με κάποιον τρόπο, είτε να βρείτε κάτι καλύτερο και πιο συμβατό με αυτό που εσείς θεωρείτε ιδανικό.

Επίσης, εκτός από τα εργασιακά, θα στρέψετε και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισής σας επιλέγοντας μια πιο υγιεινή διατροφή, τη γυμναστική ή ο,τιδήποτε άλλο. Από τις 26 Μαΐου η ανάγκη αρμονίας και ισορροπίας, σε συνδυασμό με την διπλωματικότητα που θα έχετε, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις ήδη υπάρχουσες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε σε μια σχέση που θα έχει προοπτικές και οι δεσμευμένοι, είτε θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, είτε θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

θα μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδιά σας. Η αλήθεια είναι ότι ο Δίας μέχρι και τις 25 Μαΐου, που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να εστιάσετε στη θετική και πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Θα φέρει στο διάβα σας τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα λειτουργήσουν στη ζωή σας αναζωογονητικά καθώς θα σας βοηθήσουν να αλεγράρετε και να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας κάνοντας πράγματα που αγαπάτε, όπως π.χ. ένα χόμπι, ή να αφεθείτε σε πιο ανάλαφρες απολαύσεις και διασκεδάσεις. Θα αναζητήσετε τον έρωτα και αρκετοί από εσάς θα τον βρείτε, ίσως και μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά με το ταίρι σας και, με τον τρόπο αυτό, θα ανανεώσετε τη σχέση σας.

Όσοι έχετε παιδιά, θα πάρετε χαρές από αυτά ενώ κάποιοι από εσάς θα ζήσετε όμορφες στιγμές με την έλευση ενός απογόνου. Επίσης όμως, θα έχετε και ευκαιρίες για κέρδη και μάλιστα ξαφνικά, ακόμα και με τη μορφή ενός λαχείου, ειδικά όλον τον Απρίλιο και το Μάιο. Από τις 26 Μαΐου και μετά, θα υπάρξουν ευοίωνες επαγγελματικές εξελίξεις καθώς και ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, αν φυσικά αυτό θέλετε. Επίσης, θα αναβαθμιστούν τα έσοδά σας και θα βελτιώσετε την εμφάνιση, την υγεία και την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Δία στον 4ο ηλιακό σας οίκο θα σας ευνοήσει σε θέματα σχετικά με την κατοικία, τους οικείους και την ακίνητη περιουσία σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές, ακόμα και με την έννοια μιας ανακαίνισης, στο σπίτι σας ενώ άλλους θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Η περίοδος είναι ιδανική σε περίπτωση που θέλετε να αποφασίσετε μια μετεγκατάσταση, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να αποκτήσετε ένα παιδί. Γενικά, το σπίτι σας θα είναι το καταφύγιό σας και οι σχέσεις με αυτούς με τους οποίους μένετε μαζί πιο αρμονικές. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι καθώς θα αυξηθεί η δουλειά και τα έσοδά σας. Από τις 26 Μαΐου και μετά, ο έρωτας είναι αυτός που θα πάρει τα ηνία της ζωής σας.

Οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη φλόγα του έρωτα στη σχέση σας και οι αδέσμευτοι θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού του φλερτ και των αισθηματικών κατακτήσεων. Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους οι οποίοι θα επιδράσουν με έναν άκρως σαγηνευτικό τρόπο πάνω σας. Γενικά, θα γευτείτε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές και θα εστιάσετε στη διασκέδαση και στις απολαύσεις καθώς και στην ανάγκη σας για αυτοέκφραση και δημιουργικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ξυπνήσει η δίψα σας για μάθηση και αλληλεπίδραση, κάτι που θα σας οδηγήσει στην απόκτηση πάσης φύσεως γνώσης ή ακόμα και τη συμμετοχή σας σε κάποια ομάδα, ίσως και θεατρική. Η αλήθεια είναι ότι η επιθυμία για επικοινωνία και διεύρυνση των οριζόντων σας θα είναι μεγάλη και, για το λόγο αυτό, θα φροντίσετε να ανοιχτείτε κοινωνικά και να κάνετε γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους των οποίων ή έντονη επίδραση πάνω σας θα αφορά, είτε την επαγγελματική, είτε την προσωπική σας ζωή. Ανοίγματα θα έχετε σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θα σας οδηγήσουν σε σταθεροποίηση της επαγγελματικής σας ζωής.

Να θυμάστε ότι το διαδίκτυο μπορεί να γίνει ένας εναλλακτικός τρόπος διαφήμισης του εαυτού σας και της δουλειάς σας. Ιδιαίτερα θα ευνοηθείτε επαγγελματικά όσοι από εσάς έρχεστε σε επαφή με κόσμο ή ασχολείστε με τη μάθηση. Επίσης, θα ομαλοποιηθούν οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας. Από τις 26 Μαΐου και μετά, θα εστιάσετε σε θέματα σχετικά με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας καθώς θα κάνετε αλλαγές με τη μορφή, είτε μιας ανακαίνισης ή αγοράς επίπλων, είτε της άφιξης ενός νέου μέλους. Οι σχέσεις με τους γονείς ή τους συγγενείς σας θα βελτιωθούν ενώ αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-12-2023 13:00:00