blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Σεπτεμβρίου: Τι θα φέρει η Πανσέληνος στους Ιχθείς!

Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Σεπτεμβρίου: Τι θα φέρει η Πανσέληνος στους Ιχθείς!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Πανσέληνος στους Ιχθείς και Άρης στον Τοξότη: οι φύλακες-άγγελοι στη γη και η χαρά της ζωής και του έρωτα!

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Μέσα σε ένα κόσμο που υποφέρει, που εύχεται κάτι να αλλάξει στην σκληρή καθημερινότητα του, δύο πλανητικά γεγονότα έρχονται να δώσουν μια νότα ελπίδας στα μονότονα ακούσματα που φτάνουν στα αυτιά μας. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς, με ένα «μεταφυσικό» τρόπο μας φέρνει σε επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό μας, με τον Άγγελό μας, ενώ ο Δίας στον Τοξότη προσφέρει αισιοδοξία για το αύριο και προσθέτει χαρά στη ζωή και στον έρωτα…

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 9 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Το φαινόμενο, που σχηματίζει όψη συνόδου με τον απλανή αστέρα Achernar, μας καλεί να φιλοσοφήσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας εδώ και πολύ καιρό και να ξαναπεράσουμε στη δράση, έστω και μέσα από τη σκέψη. Ο Achernar, που βρίσκεται στην 16η μοίρα των Ιχθύων, έχει φύση παρόμοια με εκείνη του επεκτατικού Δία, ενώ ταυτόχρονα σχετίζεται και με την δικαιοσύνη. Η Πανσέληνος σχηματίζει ευνοϊκή όψη τριγώνου και με τον δίκαιο Κρόνο και μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά με τον ύψιστο εαυτό μας, τον προσωπικό μας φύλακα-άγγελο, με αποτέλεσμα να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν και να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων.
 
Δεδομένου ότι ο Κρόνος που συμμετέχει στο φαινόμενο βρίσκεται στον μυστηριώδη Σκορπιό, οι ανθρώπινες σχέσεις θα γίνουν πιο ισχυρές ενώ στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν με το γεμάτο φεγγάρι του Σεπτέμβρη, θα συνυπάρχουν ο ερωτισμός και το έντονο πάθος. Ωστόσο, καθώς η Πανσέληνος συνοδεύεται με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα και την αντίθεση Αφροδίτης- Ποσειδώνα, δυο δυσαρμονικές όψεις που κορυφώνονται στις 10/9, χρειάζεται προσοχή και μέτρο στις εκδηλώσεις μας καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις σε μυστικά και σε ψέματα, που αφορούν σε αισθηματικές υποθέσεις.

Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, είναι μια όψη που χαρακτηρίζεται από τις ανατροπές και που αναμένεται να προκαλέσει ξαφνικά γεγονότα και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, που ευτυχώς θα μείνουν σε λεκτικό επίπεδο. Κρίνεται σκόπιμο λοιπόν με αυτή την πλανητική όψη να προσέχουμε τα λόγια μας. Το φαινόμενο θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους)

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Στις 14/9 ωστόσο, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα ευνοεί τους δεσμούς εκείνους που θα πρέπει να μείνουν μυστικοί, ενώ ταυτόχρονα συντελεί στην αναθέρμανση των σχέσεων, αλλά και στις οικονομικές «μανούβρες» και ευνοεί περισσότερο τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς.

Ο Άρης στον Τοξότη

O Άρης περνά στον Τοξότη στις 14 Σεπτεμβρίου, στον οποίο και θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Με τη διέλευσή του αυτή, ο πλανήτης της δράσης και της ζωτικότητας θα βοηθήσει στην εξωστρέφεια, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την ουσιαστική επιρροή στα πολιτικά ζητήματα, που εκφράζεται μέσα απ’ τα πύρινα ζώδια, καθώς θα ενδυναμώσει την διάθεση για διαφοροποιήσεις, που φέρνουν ο Ουρανός από τον Κριό και ο Δίας από τον Λέοντα. Πρόκειται μια θετική διέλευση, αφού ο Άρης στο ζώδιο του Δία θα μας κάνει πιο αισιόδοξους και θα μας ωθήσει να απολαύσουμε η χαρά της περιπέτειας και του έρωτα, αρκεί να αποφύγουμε τις υπερβολές. Η νέα θέση του Άρη αναμένεται να ευνοήσει ιδιαίτερα Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα μας επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις, ο Άρης στον Τοξότη, αλλά και η Πανσέληνος στις 9 του μήνα, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Από τον Γιώργο Ματσάγγο
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-09-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι