blank
 
blank

Άστρα να πάνε... κυριολεκτικά τον Απρίλιο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Άστρα να πάνε... κυριολεκτικά τον Απρίλιο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι προβλέψεις του Απριλίου μ’ ένα χαμόγελο!

Τώρα να γράφεις τα άστρα με ένα χαμόγελο για τον Απρίλη, μοιάζει πιο πολύ με ανέκδοτο, παρά με προβλέψεις! Να σας πω ένα που ξέρω με τρεις ξανθιές; Όχι; Να σας πω ένα άλλο, με μια πρόταση μομφής; Ούτε; Καλά, λοιπόν, νίπτω τας χείρας μου -που είναι και επίκαιρο- και το κρίμα στο λαιμό σας. Καλού-κακού, διαβάζοντας για τον Απρίλη, έχετε εύκαιρο το τηλέφωνο του καρδιολόγου και στείλτε κανένα άνθρωπο να πάρει και κανένα φαρμακάκι για την καρδιά. Ιούνη μεριά θα έχει επιστρέψει με το γιατρικό, έτσι και πετύχει φαρμακείο με ουρά Ομόνοια και πόρτα Παγκράτι.
 
Και κάτι τελευταίο: το να βρεις καλές ημερομηνίες μέσα σε αυτό το μήνα είναι σαν να ψάχνεις το Boeing της Μαλαισίας, οπότε αυτό που βλέπετε στις a papa dates δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Οι απαγορευμένες ημερομηνίες είναι όλες οι υπόλοιπες!
 
 
ΚΡΙΟΣ
Στα όρθια: Ο Απρίλης είναι ο μήνας που γιορτάζει ο Πάσχας και βγαίνουν βόλτα οι εκλείψεις, που σουβλίζουν τα κριαράκια κι ό, τι τους βρεθεί πρόχειρο! Τοιουτοτρόπως, την πρώτη του μηνού προκύπτει μια βλαμμένη κόντρα Ήλιου-Δία, που φέρνει έναν έτσι και μια από γιουβέτσι στο χώρο της καθημερινής ζωής και της δουλειάς, να σου βρίσκεται. Σε αυτό το σημείο, θα σε προειδοποιήσω ότι από κόντρες ο Απρίλης άλλο τίποτα, οπότε ή σταματάς το διάβασμα ή συνεχίζεις παρεούλα με τα lexotanil, να έχουμε και εμείς τη συνείδησή μας ήσυχη. Επίσης, μια κακούργα έκλειψη που βγαίνει βόλτα στις 15, δεν θα πρέπει να σε ανησυχήσει ιδιαίτερα, μιας και έχεις συνηθίσει πλέον τις καντιφλιές και όσο να 'ναι μια γουρονοπετσιά την απέκτησες. Κατά τα άλλα, ο μην είναι ένα πράμα ούτε κρύο ούτε ζέστη, ιδιαίτερα αν έχεις συνηθίσει σε θερμοκρασίες κολάσεως. Μάλιστα, από τη στιγμή που διαθέτεις κι ένα air-condition της προκοπής, θα τη βγάλεις καθαρή. Έτσι και σου καπνίσει να αλλάξεις δουλειά για να βελτιώσεις -λέμε τώρα- τα οικονομικά σου, κάνε υπομονή μέχρι να περάσει το Πάσχα, για να μη βρεθείς σε καμιά σούβλα, μικρό μου αμνοερίφιο.
 
Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη γουστάρει γαύρο στο φούρνο και από τις 5 του μηνού, που θα κάνει πιάτσα στους Ιχθείς, θα φέρει ένα νέο άρωμα (ψαρίλας, υποθέτω) στις σεξουαλικές φαντασιώσεις και στην κρεβατοκάμαρά σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα θύματα της γοητείας σου να κυκλοφορούν με μανταλάκι στη μύτη, ένεκα η ιχθυόσκαλα. Επίσης, τα one night stands και τις ξεπέτες καλύτερα να τα ξεχάσεις, γιατί τα άστρα λένε ότι οι μαγκιές απαγορεύονται δια ροπάλου. Καιρός να συσφίξεις τις σχέσεις σου και να τους πας και καμιά λαμπάδα, τίποτις τσουρέκια, ημέρες που είναι. Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 13, 18, 25, 26, 27, 28, 30
 
A papa dates: ….
 
ΤΑΥΡΟΣ
Στα όρθια: Εσύ δεν πρέπει να 'χεις παράπονο από τους πλανήτες γιατί, μην βλέπεις που δεν μιλούν, άμα ανοίξουν το στόμα τους δεν σε ξεπλένει ο Ιορδάνης ποταμός (βοήθειά μας)! Να λες δόξα σοι ο Θεός και μπιρ Αλλάχ, αφού την ώρα που τα υπόλοιπα ζώδια ζουν το Κάτω-Παρτάλι αυτοπροσώπως, ο Απρίλης για την πάρτη σου είναι ένας μήνας που σου ξηγιέται ντόμπρα, με γλυκό του κουταλιού, μπερζέρα, μια Αφροδίτη και τον Ερντογάν να σου κάνει αέρα. Στην εργασία χαράζουν, ροδίζουν και ψήνονται καλύτερες μέρες, γεγονός που θα βοηθήσει τα καταρρέοντα οικονομικά σου. Η Αφροδιτούλα, που θα μείνει μέχρι τις αρχές Μαΐου στην ψαροκασέλα, θα σε σπρώξει με το ζόρι να ξεκαθαρίσεις τις φιλικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. By the way: φρόντισε να μη δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, και περιόρισε τις φιλοδοξίες σου στις απολύτως απαραίτητες. Προς τα μέσα του μήνα και μέχρι Πάσχα μεριά, αν πρόκειται να ταξιδέψεις, ρίξε ένα σέρβις στην τετράτροχη μάπα σου ή ακόμα καλύτερα χώσε την σε κανένα πάρκιν μέχρι νεωτέρας, έτσι να ζήσουν και τα ΚΤΕΛ.
 
Στα ξαπλωτά: Ο κυβερνήτης των σχέσεών σου είναι ο Πλούτωνας (μπρρ), όστις και σκοτώνεται με το σύμπαν ολάκερο, με αποτέλεσμα να μη χάνεις ευκαιρία για να πλακωθείς με το ταίρι σου, με όλο το σόι, included και την Έμμα και το σπίτι της, έτσι για να βρισκόμαστε σε δουλειά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν μια ντεκαντάνς μέσα στο Πάσχα και εσύ συνεχίζεις το χαβά σου, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και στο κοκορέτσι συγχρόνως. Προς το τέλος του μηνού, πεσούσης και της εκλείψεως στο ζώδιο σου, ο Απρίλης γίνεται πιο καραμπουζουκλής, οπότε μπορείς να ξεφυσήσεις άφοβα, αφού οι μεγάλες εντάσεις πέφτουν και τα ερωτικά περνούν σε μια πιο εμπριμέ και λουλουδάτη φάση. Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 6, 7, 11, 12, 18, 25, 26, 27, 29, 30
 
A papa dates: ….
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα όρθια: Τι να πεις κι εσύ, ή μάλλον τι να πείτε κι εσείς (καλέ πως μοιάζετε έτσι; Δίδυμοι είστε;) Από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα, οι χοντρές οι κόντρες του Ήλιου με το μισό πλανητικό σύστημα σε φέρνουν στα όρια του υπογλωσσίου και της μανιοκαταθλιπτικής κρίσης. Ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας θα σου βγάλει λίγο την πίστη, αλλά δεν βαριέσαι, εδώ κοντεύουμε να αλλαξοπιστήσουμε ομαδικώς με τόσο τουρκικό στην τηλεόραση. Οι διάφοροι λεκέδες και οι πατημασιές που δεν φεύγουν με τίποτα (με ultrex λούστηκες;) αλλά και οι βλαμμένοι συγγενείς που σου τη λένε καθημερινώς, σου έχουν κάνει τα νεύρα μια πίτσα μαργαρίτα, με νηστίσιμο πεπερόνι -στο τρία, γκαρσόν, και γρήγορα. Η κατάσταση επιδεινώνεται (αυτό μας μάρανε) προς τα μέσα του μήνα, καθώς ο Ερμής σου ξεσαλώνει εντελώς και η κατάσταση αυτή με τη σακούλα των σκουπιδιών κάτω απ' το μάτι θα συνεχιστεί μέχρι τις 25 τρέχοντος, όπου επιτέλους, ο ηλίθιος ο Ερμής τα ξαναβρίσκει με το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα και εσύ με όλους όσους μαλλιοτραβήχτηκες και μουτζοπιάστηκες.
 
Στα ξαπλωτά: Ό,τι πρόλαβες, πρόλαβες, με την Αφροδιτούλα στον Υδροχόο μέχρι τις 5 του μήνα, αφού κάπου εκεί η Αφροδίτη μπαίνει στα ψάρια, με τα οποία εσύ είχες ανέκαθεν μια αλλεργία, μια δερματίτιδα. Βέβαια, από τους Ιχθείς η Αφροδιτούλα θα σου υποδείξει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως ποιες πόρτες να χτυπήσεις, πόσες κατουρημένες ποδιές να φιλήσεις και άλλα τέτοια σιχαμερά, ώστε να ανέλθεις στην καριέρα. Επίσης, δεν αποκλείεται και ένας έρως στην εργασία, τον οποίο καλύτερα να αποφύγεις, ιδιαίτερα αν σε λένε Μπάμπη και τον έρωτα κύριο Παπαδόπουλο, τρίτη πόρτα δεξιά (πάντα). Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 4, 5, 13, 18, 25, 26, 27, 30
 
A papa dates: ….
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα όρθια: Το έχεις εμπεδώσει για τα καλά ότι σε αυτή τη ζωή τίποτις δεν είναι τσάμπα (μια βόλτα στο σουπερ-μάρκετ θα σε πείσει) και, ενώ κυκλοφορείς ήδη με τα δυο πόδια σε ένα γοβάκι, Μπάμπη μου, έρχεται και ένας Απρίλης που φέρνει στα μπαγκάζια του κάτι αστροκουλαμάρες μπουκιά και συχώριο, που έλεγε και ο Μαμαλάκης. Στα κουλά του μήνα οι εκλείψεις, στις οποίες πάντα χώνει τη μούρη της η δικιά σου η Σελήνη και εσύ εκεί που δεν σε σπέρνουν, με αποτέλεσμα ένα μπάχαλο, κάτι σε Βουλή λίγο πριν το πολυνομοσχέδιο. Μάλιστα, εκεί γύρω στις 15, η έκλειψη που σέρνεται ως όφις στο τέταρτο ηλιακό σπίτι σου θα λειτουργήσει ως Καραβάγκος στη γυνή που δεν φοβήθηκε τον άνδρα, τελευταία σκηνή καλέ με το δοκάρι. Έτσι το σπίτι θα γίνει πολύ της μόδας, καθώς θα φέρνει προς cambrio υβριδικό, τελευταίο μοντέλο. Μέχρι τις 23 (τουλάχιστον), σήκωσε και καμιά μύγα στο σπαθί σου στο χώρο της δουλειάς και μην το παίζεις βαρύ πεπόνι, αν θες να τα πάμε καλά εμείς οι δύο (Just the two of us).
 
Στα ξαπλωτά: Και ενώ ο κώλος σου θα έχει πάρει φωτιά, από τις 5 του μήνα, με την Αφροδίτη στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, τα μυαλά σου θα πάρουν αέρα και ο νους σου θα είναι και στο κοκό! Η φαντασία σου και πάλι οργιάζει ενώ το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο σου βρίσκεται σε πλήρη άνθηση. Αν δεν ξύνεις επί τούτου τα νύχια σου για καυγά με το έτερον, όλα θα πάνε καλά. Άφησε κατά μέρος τους εγωισμούς και τις βλακείες και, αν σε προκαλέσει το ταίρι (που θα σε προκαλέσει, θα με θυμηθείς τον Κάλχα), ποίησε την νύσσα. Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 6, 7, 11, 12, 18, 24, 25, 29, 30
 
A papa dates: ….
 
ΛΕΩΝ
Στα όρθια: Μπορεί να μη τη βγάλεις εντελώς καθαρή τον Απρίλιο, παρόλα αυτά, την ώρα που τα υπόλοιπα ζώδια θα ζουν τις περιπέτειες του Ιώβ και τα μαρτύρια της Τζεμιλέ ταυτόχρονα, εσύ θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τις κουλαμάρες των άστρων και των πλανητών. Όπως θα έχεις ήδη πληροφορηθεί από τα έγκριτα αστρολογικά sites, όπως (λέμε τώρα ένα στην τύχη) το myastro.gr, μέσα στον ανθισμένο τούτο Απρίλη ελλοχεύουν και κάτι κουλά, άλλο να στο λέω κι άλλο να τα ζεις. Οι συγκεκριμένες κουλαμάρες ευτυχώς, δεν αγγίζουν σημαντικές πτυχές της ζωής σου, όπως ας πούμε το μεταναστευτικό, ειδικά αν μας διαβάζεις από Αυστραλία. Με το καλωσορίσατε λοιπόν ο Απρίλης, αντί για κεράσματα να σου κάτι κόντρες Ήλιου-Δία-Ουρανού και Πλούτωνα. Αυτό σου προκαλεί μια ανησυχία, παρέα με ένα λυκόπιασμα. Ευτυχώς, η έκλειψη στις 15 δεν σε πιάνει από τ' αφτί και στο τμήμα, αφού γίνεται στον φιλικό σου Ζυγό και απεναντίας μπορεί ακόμα και να σου βγει και σε καλό (λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα). Όμως, καθώς πιάνουμε αισίως στις 29 τη Νέα Σελήνη, σκάει μύτη και μια ηλιακή έκλειψη, η οποία είναι πιο γαϊδούρα από την πρώτη και εσένα σε παίρνει και σε σηκώνει, γιατί γίνεται στον Ταύρο, οπότε κάτι κουλό μπορεί να σου συμβεί στη δουλειά, βοήθεια σου!
 
Στα ξαπλωτά: Έχει και τα καλά της αυτή η περίοδος. Με τον Άρη στο Ζυγό και τις κόντρες του με τους πλανήτες, από την κούραση, το τρέξιμο, τη φασίνα, τις καθυστερήσεις, τις απαιτήσεις συνεργατών, συγγενών και άλλων γαϊδουριών είναι σίγουρο ότι θα σου φύγουν τα ψωμάκια, οπότε γλιτώνεις και τα ινστιτούτα αδυνατίσματος. Έτσι, πολύ πιο fitness και κούκλα, Μπάμπη μου, περνάς και πέφτουν τέζα οι μνηστήρες της Πηνελόπης. Προσοχή στο shopping therapy και στα γκομενικά δωράκια, γιατί ο Απρίλης διαθέτει και επιτάφιους θρήνους πάνω από άδεια πορτοφόλια. Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 4, 5, 9, 10, 18, 25, 26,27, 28
 
A papa dates: ….
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα όρθια: Τα παρντόν και οι συγγνώμες -σου το λέμε απ' την αρχή- δεν θα έχουν πέραση τον Απρίλη, γι' αυτό, το καλό που σου θέλουν τ' άστρα και τα φεγγάρια, πρόσεχε που βάζεις το πουλί σου και την υπογραφή σου, να περάσει με το καλό με όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές. Ο Ερμής, ο γνωστός κυβερνήτης σου και παλιοσειρά, χώνει τη μούρη του σε αστροκουλαμάρες στα μέσα του μήνα, την ίδια ώρα που βλέπει φως και μπαίνει στην έκλειψη στις 15 του Απρίλη, ήτις και προκύπτει στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι (καμία σχέση με το εξοχικό στο Διμηνιό), οπότε προετοιμάσου για στριμοκωλιές σε οικονομικά, εφορίες, δανεικά και πάει λέγοντας. Εξάλλου, η τρύπα (πού πήγε το μυαλό σου;) στα οικονομικά σου είναι και αποτέλεσμα των δικών σου ηλίθιων χειρισμών των εσόδων σου. Θέλεις οι σπατάλες (η μελιτζανί Ερμές, που στοίχισε τον αέρα απ' το δίπατο στο Διμηνιό), θέλεις τα διακοποδάνεια που ακόμα ξεπληρώνεις (τότε που πήγατε Παρίσι για την Ερμές), ήρθε και έσπασε τη μούρη του ο τραπεζικός λογαριασμός σου και σαν να σε βλέπω στη γυάλα να πουλάς χαρτομάντιλα, Πειραιώς και Χαμοστέρνας.
 
Στα ξαπλωτά: Η αναπαραδιά ως γνωστόν φέρνει γκρίνια και η γκρίνια φέρνει μια σχετική έλλειψη επικοινωνίας με το ταίρι σου, όπου οι καβγάδες για το ποιος θα πάρει τα λεφτά από την Ερμές που βγήκε πωλητήριο, δίνουν και παίρνουν. Από την άλλη, το ταίρι και η Ερμές σε αφήνουν αδιάφορο, αφού με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σου, το μυαλό σου είναι αλλού (you know) μόνο που και από εκεί δεν λείπουν οι σκοτούρες, αφού είπαμε: κακό πράμα η φτώχεια, Μαρίκα μου. Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 6, 7, 11, 12, 18, 25, 26, 27, 29, 30
 
A papa dates: ….
 
 
ΖΥΓΟΣ
Στα όρθια: Λοιπόν: Υπογλώσσιο, ηρεμιστικούλι, την πίεση την πήραμε, 12 η μεγάλη 9 η μικρή, μια χαρά, είμαστε έτοιμοι για τον Απρίλη. Τούτος εδώ λοιπόν ο μήνας παρουσιάζεται πολύ πιο σαδιστής από τους άλλους, αφού απ' όλα έχει ο μπαξές. Από εκλείψεις, μεγάλους και μικρούς σταυρούς, ντέρτια και αναποφασιστικότητες, Άρηδες, Ερμήδες, τετράγωνα, αντιθέσεις! Αυτός ο ηλίθιος ο Άρης, που έχει στρογγυλοκαθίσει στο ζώδιό σου και δεν λέει να κουνήσει ρούπι, σκοτώνεται με το πλανητικό σύστημα, την ίδια ώρα που μια κακιασμένη Πανσέληνος προκύπτει στον αστερισμό σου, στις 15 του μήνα, και παθαίνει έκλειψη. Όλο αυτό το πράμα δεν ακούγεται και τόσο γλυκούλι, μια και θα έχει ως αποτέλεσμα εμπόδια, απογοητεύσεις και μπελάδες στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά. Τώρα, για να τα αποφύγεις όλα αυτά, καλό θα ήταν να κάνεις ένα ωραιότατο τουμπεκί, αγκαζέ με μια μούγκα στη στρούγκα, μέχρι να περάσει ο μπόγιας, που περνά στις 25 του μήνα, οπότε οι εντάσεις πέφτουν και σπάνε τα μούτρα τους στο παρκέ. Επειδή, λόγω Άρη θα νιώσεις και τις φιλοδοξίες σου να απογειώνονται, απόφυγε τις απογειώσεις, για να μη σε ψάχνουνε Ινδικό μεριά.
 
Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη την κάνει για ψαραγορά από τις 5 του μήνα, οπότε ό,τι έφαγες, έφαγες κι ό,τι ήπιες, ήπιες, τώρα τα κεφάλια (όλα) μέσα και βουρ για δουλειά. Το σκηνικό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος, τις αγωνίες, την μανιοκατάθλιψη και τις άφτρες που πέταξες στα ούλα, κατά τη διάρκεια της σαρακοστής. Καιρός να πάρεις τα πάνω σου στο χώρο της δουλειάς, να υιοθετήσεις ένα πιο πασχαλιάτικο -και τσαμπουκαλεμένο- στυλ και να μην ψαρώνεις με το παραμικρό. Διάφορες πομπές θα μπορούσαν βέβαια να φορεθούν στο γραφείο, όμως πρόσεχε τα έξοδα στα γκομενικά και στα δώρα. Αν και Πάσχα, καλύτερα να μη δώσεις του αγγέλου σου θυμίαμα και ας σε πούνε και «σφιχτό». Με τις υγείες σας. Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 4, 5, 6, 12, 13, 18, 25, 26, 29, 30
 
A papa dates: ….
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα όρθια: Η ζωή με τον Κρόνο καλά κρατεί και αυτό είναι κάτι που το έχεις ήδη καταλάβει από το 2012 και ένθεν, που ο συγκεκριμένος πλανήτης έχει κάνει κατάληψη στον αστερισμό σου. Σκούζεις λοιπόν και γκρινιάζεις (και γκρινιάζεις και άγαρμπα), όμως κανείς δεν σου ρίχνει άδικο, γιατί μετά απ' όλα αυτά που τράβηξες την τελευταία διετία το δίκιο είναι με το μέρος σου, οπότε μπορείς να σκούζεις ελεύθερα. Και εδώ αρχίζουν τα καλύτερα: Τον Απρίλη, ο Κρόνος, αυτό το γαϊδούρι που φιλοξενείς στο ζώδιό σου, δεν αναμένεται να σε προβληματίζει, μιας και δεν κάνει κακές όψεις. Κάνει όμως κακές όψεις, το άλλο γαϊδούρι, ο Πλούτωνας, που είναι και αφέντης του κάτω κόσμου και του αστερισμού σου! Ο Πλούτωνας λοιπόν, που λες, δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί από την αρχή μέχρι τα τέλη του μήνα (βοήθεια σου). Φρόντισε λοιπόν -για να τα πάμε καλά-, να βάλεις ένα πρόγραμμα και τις διάφορες δραστηριότητες σου σε τάξη. Αυτή η περίοδος βοηθά να μπουν και κάποια πράγματα στη θέση τους (τώρα αν τυχόν και μπερδευτεί το ανάσκελα με το μπρούμυτα, δεν χάθηκε ο κόσμος) και εσύ από την πλευρά σου να σταματήσεις το μπάνιο στην παχιά λάσπη, που σε κέρασαν τα άστρα. Επαγγελματικά, μην περιμένεις ακόμα να ξεμπερδέψεις με όλες τις σκοτούρες, ξεμπέρδευε τουλάχιστον με τις μισές, και έχει ο Θεός.
 
Στα ξαπλωτά: Και ενώ το μπάχαλο έχει καθίσει στο σβέρκο σου, η Αφροδίτη που περνά στα ψάρια (ψητά με λαδολέμονο), τα οποία εσύ πολύ τα πας, αναμένεται να ανεβάσει τη libido στα ύψη. Από τη μια ο μόνιμος ταίρης και από την άλλη ένα τσούρμο θαυμαστές και θαυμάστριες, πολύ θα σε δοξάσουν, αλλά θα σε προβληματίσουν κιόλας! Ποιος φταίει που σε έκανε όμορφο η μαμά σου, Μπάμπη μου; Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 5, 6, 7, 11, 12, 18, 25, 26, 27, 28
 
A papa dates: ….
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα όρθια: Μια χαρά τα κατάφερες μέχρι τώρα, φιλαράκι. Βέβαια, αν σου πούμε ότι δεν σε πιάνουν οι αστροκουλαμάρες του Απρίλη, δεν θα το πιστέψεις και πολύ καλά θα κάνεις. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα πάθεις τίποτις «νέα μέτρα», αλλά όσο να 'ναι, μια λαχτάρα θα την πάρεις. Και εξηγούμαστε: ο δικός σου κυβερνήτης, είναι ο τυχερός Δίας, ο famous Δίας, αυτός που σε έχει χρήσει «Γκαστόνε» του ζωδιακού. Το κακό είναι ότι ο Δίας μέσα στον Απρίλη χώνει τη μούρη του σε ένα καυγά, που στήνουν οι πλανήτες και που οι αστρολόγοι το λένε μεγάλο Σταυρό. Τώρα εσύ βέβαια, ως πονηρούλης Τοξότης, το έχεις πάρει χαμπάρι ότι τα άστρα και τα φεγγάρια σε έχουν βάλει στο στόχαστρο και πιστεύω να έχεις λάβει και τα μέτρα σου (το γνωστό έμπλαστρο στο στοματάκι). Το πρώτο τριήμερο του Απρίλη και τα μέσα του μήνα είναι σαν να είσαι στο μπάνιο με τις σαπουνάδες, να σου κόβεται το νερό και για πετσέτα να χρησιμοποιείς γυαλόχαρτο. Μια σκέτη ανατριχίλα, αλλά με λίγη -γαϊδουρινή- υπομονή, θα το ξεπεράσεις κι αυτό. Ευτυχώς μετά τις 25, τα πνεύματα και τα υπόλοιπα επαγγέλματα ηρεμούν και εσύ ξαναβρίσκεις την αναισθησία σου.
 
Στα ξαπλωτά: Εσύ -παραδοσιακά- με τα ψάρια έχεις διακόψει διπλωματικές σχέσεις και μια ζωή είστε στο σκοτωμό. Να λοιπόν που η μοίρα το θέλησε να προκύψει η Αφροδίτη στις μαρίδες από τις 5 Απριλίου, σε μια θέση δηλαδή που καθόλου δεν βολεύει τις ελεεινές προσδοκίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Ουρανός θα κόβουν βόλτες στον Κριό και θα φωνάζουν: περάστε κόσμε! Εδώ η καλή sex machine! Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 4, 5, 6, 9, 10, 13, 18, 2627, 28, 30
 
A papa dates: ….
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα όρθια: Βαρέθηκες να τρως τις γκαντεμιές με το τσουβάλι και κάπου θες να πιείς και μια σόδα, να 'ρθεις να χωνέψεις τα αχώνευτα. Εδώ είναι λοιπόν ο Απρίλης, αλλά από σόδα, θα σε απογοητεύσω και δεν το θέλω ο μάντης. Και όπως θα έχεις ήδη ακούσει από συναδέλφους, αλλά και από ποδομάντες, ο μην τούτος δεν είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το πλανητικό σύστημα. Οι αστροκουλαμάρες είναι αστροκουλαμάρες, και πέντε-έξι πλανήτες που έχουν πάρει τ' ανάποδα τους, δεν παύουν να είναι πέντε-έξι πλανήτες αναποδογυρισμένοι. Ανάμεσά τους και ο Πλούτωνας, που από το 2008 σου έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και μια έκλειψη που σέρνεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου, στις 15 του μήνα, και από τη μια σε πιάνει μια θύελλα παρορμήσεων -πίσω και σας έφαγα! (ίδιος ο Τσακ Νόρις)-, προκειμένου οι άλλοι να σου δώσουν επιτέλους τη σημασία, την αγάπη, τη στοργή και τα δανεικά που σου χρωστάνε και από την άλλη νιώθεις μια ατονία και μια αναισθησία, σαν να έχεις πάθει έγκαυμα και χιονίστρες συγχρόνως. Κοίταξε να κουλάρεις μέχρι να περάσουν οι εκλείψεις, γιατί σε βλέπω Δαφνί μεριά.
 
Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας μέσα από τις αγαπημένες σου παλαμίδες, δίνουν ραντεβού με την χαρά, την ευτυχία, την δόξα και άλλες πρόστυχες γυναίκες. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι την έχεις δει κάπως και είσαι έτοιμος να πάρεις τις οροσειρές και τα βουνά για να τον πιάσεις (βιάζεσαι, βιάζεσαι). Πάντως δεν θα χρειαστεί να κοπιάσεις, μιας και τα άστρα σου φέρνουν από τώρα το μαγιόξυλο (έτσι το λέμε τώρα), σερβιρισμένο στο πιάτο με αρακά. Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 4, 5, 12, 13, 18, 25, 26, 29, 30
 
A papa dates: ….
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα όρθια: Μάλιστα. Τώρα αν σου πούμε να είσαι λίγο προσεκτικός τον Απρίλη, που δεν φημίζεται και για μητέρα Τερέζα, εσύ ως καχύποπτος θα το εκλάβεις σαν κάτι κουλό, που πρόκειται να σου κατέβει νταμλάς, αφού ο αστρολόγος -ως γνωστόν- δεν χρυσώνει το χάπι, γιατί πρώτον σέβεται το αστρολογικό του κύρος και δεύτερον, έχει τέτοια σχέση με τα χάπια, όση και ο Απρίλης με τα φαρμακεία. Ωστόσο, κανένα κουλό δεν αναμένεται να σου προσγειωθεί στην κεφάλα, αφού τόσον οι όψεις όσο και οι πλανητικές κόντρες δεν σε βαράνε άμεσα -μόνο τόσο, να κοίτα καλέ, μη φοβάσαι. Το μόνο αστρικό δεδομένο που μπορεί να φέρει κατιτίς προς το κουλό είναι ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, που πάει και μπλέκει με κακές παρέες, λίγο στην αρχή, λίγο στη μέση και λίγο στο τέλος το μήνα (ένα-ένα στα λέω μη μου μείνεις). Κατά τ' άλλα. ακόμα και εκείνη η στραβή έκλειψη που προκύπτει ακάλεστη στις 15, γίνεται στο φιλικό Ζυγό, οπότε γεια στα μουλάρια σου, και εις άλλα με υγεία. Βέβαια, θα πρέπει να κανονίσεις και μια καλή ξεματιάστρα, αφού την ώρα που τα άλλα ζώδια θα περνούν των παθών τους τον τάραχο και όσα έζησε ο Νώε στην φετινή version, εσύ πάλι δεν θα τραβάς κανένα ζόρι. Όσο για τη δεύτερη έκλειψη στις 29, αυτή βαράει το σπίτι και το χώρο της οικογένειας, όπου θ' ακούσεις να σου ψέλνουν τροπάρια.
 
Στα ξαπλωτά: Ό,τι ήταν να μουντζώσει, να μπερδέψει και να χαλάσει ο Κρόνος στον Σκορπιό, το έκανε και με το παραπάνω, και να τώρα που σε βρίσκει να παλεύεις (όρθιος ή από την εντατική) για να ξαναφέρεις τα πράγματα σε μία σειρά. Κρέμασε έξω από την πόρτα μια αρμαθιά σκόρδα, για να μη σε πιάνει το μάτι της αποκάτω, και ξεκρέμασε το δίκαννο που θα σε χρειαστεί, μια και τώρα αρχίζουν οι γενναίες εκκαθαρίσεις στα αισθηματικά σου. Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 4, 5, 6, 7, 12, 13, 18, 25, 26, 30
 
A papa dates: ….
 
ΙΧΘΕΙΣ
Στα όρθια: Τόσο μαρίδα και τόσο καψούρα γίνεται; Γίνεται! Και ενώ όσοι ακούνε Απρίλης την κάνουνε με ελαφρά, εσύ μπορείς να πανηγυρίζεις, να αγοράσεις προσούτα και χαβιάρια, να ανοίξεις σαμπάνιες και να υποδεχθείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, στις 5 Απριλίου. Κάπως έτσι, ο μήνας αυτός που αποτελεί φόβητρο για τους περισσότερους φίλους σου, για σένα θα είναι ερωτιάρης και καραμπουζουκλής. Ξεκίνα λοιπόν να καταστρώνεις τα εξώλης και προώλης καταχθόνια σχέδια σου. Το τι πόθος, το τι πάθος έχει να πέσει, μαζί με τα μανίκια που πάνε ασορτί, δεν περιγράφεται. Φυσικό είναι βέβαια, με τη λίμπιντο στα κόκκινα, η συνεχής καψούρα να περικλείει και κινδύνους, ιδιαίτερα αν είσαι ψαράκι ήδη δεσμευμένο ή έχεις ρίξει ένα γάμο να σου βρίσκεται και προσπαθείς να τον ξεχάσεις –το γάμο. Συμβουλή που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το τηγάνι, είναι ό,τι κάνεις, να το κάνεις με τρόπο, για να μην έχουμε ντράβαλα σε νοσοκομεία, έχουνε και απεργία και τα φαρμακεία, άσε, χάος. Μάλιστα, καθώς η έκλειψη στις 15 βαράει τον τομέα του σεξ, καλό θα είναι να παίρνεις και τα μέτρα σου, αν δεν θες να τρέχεις για ζιπουνάκια Δεκέμβριο μεριά. Η δεύτερη έκλειψη στις 29, δεν σε ενοχλεί καθόλου στη λαιμόκοψη, οπότε μπορείς να επιδοθείς με οίστρο στην εκμάθηση του κάμα-σούτρα.
 
Στα ξαπλωτά: Τι τα θες, όλα δείχνουν ότι το μήνα θα τον περάσεις περισσότερο στα ξαπλωτά και λιγότερο στα όρθια. Αν και τώρα που το σκέπτεσαι, εκείνο, γίνεται μια χαρά και στα όρθια. Οι προσφορές πολλές, το διάστημα πιο χαλαρό προς το τέλος του μήνα -γενικά ένα «ποιος ήρθε» πράγμα σε ραστώνη και Εμμανουέλα συγχρόνως. Κούρεμα, βάψιμο, ντεκαπάζ και μακιγιάζ γρήγορα. Η πονηρούλα Αφροδίτη υπόσχεται πολλά, οπότε σουλουπώσου! Και για να στα 'ξηγήσω και σ' άλλη γλώσσα, δες με στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
Up dates: 6, 7, 9, 10, 12, 13, 24, 25, 29, 30
 
A papa dates: ….
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-03-2014 00:00:00