blank
 
blank

Άστρα να πάνε και τον Μάιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.

 
Άστρα να πάνε και τον Μάιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι προβλέψεις του Μαΐου μ’ ένα χαμόγελο!

«Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή»: κάπως έτσι ήταν κάποτε ο Μάιος και έτσι παραμένει στην vintage έκδοσή του. Με λουλούδια, με μαγιόξυλο, άντε και με κανένα βρωμόξυλο, λόγω εργατικής πρωτομαγιάς.
 
Τέρμα τα άνθη και τα λούλουδα! Φέτος ο Μάης είναι ο μήνας της ψήφου: Ψηφίζουμε για το Voice, ψηφίζουμε για το yourfacesoundsfamiliar, (τίτλος για να τον αποστηθίσει γιαγιά), ψηφίζουμε για το justthetwoofus, ψηφίζουμε για την Eurovision, ψηφίζουμε για την Ευρώπη και σίγουρα ψηφίζουμε τον εαυτό μας, γιατί δεν μπορεί, αν δεν είμαστε υποψήφιοι σε κάτι από όλα τα παραπάνω, σίγουρα είμαστε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι!
 
Δεν μπορεί, σε κάλπη μένουμε!  Άστρα να πάνεεεεε!!!
 
Από τον υποψήφιο δημοτικό αστρολόγο,
Γιώργο Ματσάγγο

ΚΡΙΟΣ

Στα όρθια: Όπως και να το κάνεις (doggy, ιεραποστολικό ή πιγκουινάτο), σίγουρα δεν μπορείς να το πεις άσχημο το διάστημα αυτό. Ιδιαίτερα μετά τις 3 του Μάη μήνα, με ένα αμάξι η Μαρίνα πέρασε από μπροστά σου ειρωνικά, που έλεγε και το τραγούδι. Εκτός όμως από τη Μαρίνα που δεν την θυμάται ούτε η γιαγιά σου, η 3 του μήνα είναι μια ημερομηνία-σταθμός, εφόσον καλέ η Αφροδίτη, αυτή η εξώλης, δίνει μια με το Louboutin της και μπαίνει στο ζώδιό σου, όπου θα μείνει λέει μέχρι τις 29 τρέχοντος! Όπως θα κατάλαβες εδώ και τώρα, Μπάμπη μου, ήρθε η ώρα να αποδείξεις τι εστί Κριός.
 
Στα ξαπλωτά: Σίγουρα δεν θα κουραστείς και πολύ στο cherchez la femme, μιας και τώρα τα ζωντανά θα γίνονται μοκέτα να τα πατήσεις. Το σεξαπίλ και η γοητεία σου απογειώνονται, οπότε φρόντισε να διαθέτεις ραντάρ και κανένα μαύρο κουτί, για την αυτοψία. Η οποία -αυτοψία- θα γίνει τελικά, αν είσαι δεσμευμένο ζωντανό και το έτερον ήμισυ (που δεν το έχεις σε εκτίμηση, ξέρω εγώ τι σου λέω) θα περάσει στη δράση μόλις μάθει από ρουφιάνους ότι από μπεκάτσα έγινε τάρανδος. Όμως! Έχουμε να κάνουμε με μια γενικότερη κωλοφαρδία αυτό το μήνα, που θα σου έρθει κουτάκι, η οποία και αναλύεται ως εξής: Περίμενες αύξηση τα τελευταία τριάντα χρόνια; Να την καλέ, μόλις που στρίβει τη γωνία Αριστοτέλους! Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 1, 2, 6, 7, 12, 15, 16, 19, 20, 21, 23, 24, 29, 30, 31
 
A papa dates: 3, 4, 5, 10, 11, 17, 18, 28

ΤΑΥΡΟΣ

Στα όρθια: Είναι αλήθεια ότι η τελευταία έκλειψη του Απρίλη σου καλοκάθισε στον καβάλο (και ακόμα σε πάει πηδώντας), αλλά αυτά είναι μέσα στη ζωή και συμβαίνουν ακόμη και στα καλύτερα σπίτια και στις ταυρομαχίες επίσης (όπου σημειωτέον δεν κερδίζει πάντα ο ταύρος την παρτίδα). Ο Μάης λοιπόν σε βρίσκει σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, με μια γυαλάδα στο μάτι. Επίσης, σε βρίσκει αντί να πιάνεις το μαγιόξυλο με τη μάπα στο ένα χέρι και τον κουβά στο άλλο (χέρι), να προσπαθείς να βάλεις μια άλφα τάξη σ’ αυτό το στάβλο που λέγεται ζωή σου, ξεκινώντας από τα αισθηματικά, τη δουλειά και συνεχίζοντας με τα παρκέ, τα τζάμια και το W.C.
 
Στα ξαπλωτά: Κατά γενική ομολογία αστρολόγων, μέντιουμ και καφετζούδων, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη δεν είναι ακριβώς χαλβάς Φαρσάλων, αφού άλλη μια καρακαλτάκα Πανσέληνος (στις 14) κάνει την εμφάνισή της στον πορφυρό μαγιάτικο ορίζοντα, φάτσα κάρτα στο ζώδιό σου, προς Σκορπιό και Λευκάδα μεριά. Καθώς η Αφροδίτη κάνει ντου στον Κριό, από τις τρείς του μήνα, σχέσεις και συνεργασίες τίθενται επί τάπητος (άντε μοκέτας, γιατί αρκετά ο τάπης, τη βγάλαμε τη μπέμπελη) και διάφορα υπαρξιακά (αυτά μας λείπανε) ζητούν λύση εδώ και τώρα. Σε αυτό εδώ ακριβώς το σημείο θα χρειαστεί να μην σε πάρει από κάτω, εκτός αν είναι ο Μπραντ Πητ, οπότε το συζητάμε το πράμα. Φρόντισε να ηρεμήσεις και λέγε και ξαναλέγε (από μέσα σου) ότι εσένα η μάνα σου δεν σε ξανακάνει και πού να τρέχεις τώρα για κλωνοποιήσεις... Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 26, 27, 31
 
A papa dates: 3, 6, 7, 11, 13, 14, 18, 19, 20, 21

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα όρθια: Ο κουλός Απρίλης πέρασε και η τελευταία έκλειψη σου άφησε μελανιές εδώ, στη λαιμόκοψη, εκτός κι αν ήταν η Τασία. Μην ανησυχείς όμως. Ο Μάης είναι δω και σου κλείνει πονηρά το μάτι. Στις 3 Μαΐου λοιπόν, ο δικός σου κυβερνήτης, ο Ερμής, τα χώνει στον Κρόνο, που δεν φημίζεται για τα αγγελικά του αισθήματα, και έρχεται να φέρει μια νέα allure στην καθημερινότητα, όπου θα φορεθεί πολύ η αρβύλα και το χακί μιλιτέρ, σε στολή παραλλαγής. Οι σχέσεις σου με τους άλλους περνάνε σε μια φάση που θυμίζουν θερμά επεισόδια στο Αιγαίο, ενώ ειδικά αυτή με το λατρεμένο πρόσωπο θα ‘χει μια εσάνς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ. Την ίδια ημερομηνία, η Αφροδίτη μπαίνει μες στην τρελή χαρά στον Κριό, πράγμα που σημαίνει ότι οι φίλοι, οι κολλητοί και τα παρεμφερή επαγγέλματα, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου, για να μην σου πω και στο κρεβάτι σου και σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, μέρα που είναι. Πάντως, ψυχολογικά και υπαρξιακά αρχίζεις να ανεβαίνεις από τις 20 και μετά, μιας και ο Άρης που ισιώνει στο Ζυγό, θα σου φτιάξει το κέφι και θα αναδείξει το υπέροχο κορμί σου (γρήγορα στο γυμναστήριο)!
 
Στα ξαπλωτά: Η αλανιάρα Αφροδίτη σε βάζει στην πρίζα (άλλο που δεν ήθελες) με αποτέλεσμα μια γερή ηλεκτροπληξία στα ζητήματα της καρδιάς. Στα αισθηματικά γενικότερα θα υπάρχει μια μεγάλη κίνηση, κάτι σαν την Κηφισίας στις 8 το πρωί. Κόσμος μπαίνει, κόσμος βγαίνει και ουρά τα ζωντανά για μια θέση στην καρδιά σου. Μα, ποιος είσαι τελικά; Το βρήκα! Είσαι το ΙΚΑ! Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 1, 2, 6, 7, 12, 15, 17, 19, 20, 21, 24, 25, 29. 30
 
A papa dates: 3, 8, 9, 10, 16, 22, 23, 28

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα όρθια: Κάτι φαίνεται επιτέλους ν’ αλλάζει στη ζωή σου, που τον τελευταίο καιρό δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από τις περιπέτειες της Τζεμιλέ στο σταρ. Ήρθε λοιπόν η ώρα της δικαίωσης. Οι πλανήτες βαρέθηκαν να σε βασανίζουν και πήγαν αλλού να ξεσπάσουν τα απωθημένα τους. Ακόμη και η τελευταία έκλειψη, που άφησε κουλά και παράλυτα τα υπόλοιπα ζώδια, εσένα φαίνεται ότι δεν σε έπιασε και δεν σ’ επηρεάζει άσχημα. Απεναντίας, έχεις τώρα την ευκαιρία να βάλεις καινούριους στόχους και να προμηθευτείς τα κατάλληλα βελάκια για να τους ρίξεις. Η παρουσία όμως του Ερμή στους Διδύμους -κοίτα να δεις!- σημαίνει ότι κάποιοι καλοθελητές ράβουν φλοκάτες στην πλάτη σου και συ θα πρέπει να αποφεύγεις να δίνεις λαβές και πόμολα, για σχόλια και για κουτσομπολιά.
 
Στα ξαπλωτά: Από τις 3 του Μάη και μετά, η Αφροδίτη πάει να πιει μια μπίρα στον κουμπάρο της που είναι Κριός και αυτό το πράγμα θα σε σπρώξει να δώσεις χαστούκια σε εκείνα τα έρμα, τα λιπόθυμα τα επαγγελματικά σου και να το «ψάξεις» λιγουλάκι παραπάνω και στα αισθηματικά: εν ανάγκη, να ’ρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και αν δεν διαθέτεις ταίρι, ν’ αρχίσεις το ψάξιμο εκεί που έχει κόσμο. Μόνο αγκάθι στην όλη φάση ο Άρης μέσα από τον Ζυγό, που μπορεί να σε κάνει λίγο απροσεκτούλι, οπότε έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα όταν οδηγείς την καρότσα σου και όταν χειρίζεσαι επικίνδυνες μηχανές (όπως την τηλεόραση)... Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 4, 5, 8, 9, 13, 22, 23, 24, 26, 27, 31
 
A papa dates: 3, 11, 12, 17, 18, 25, 28

ΛΕΩΝ

Στα όρθια: Η ζωή στη ζούγκλα δεν είναι εύκολη υπόθεση, όπως και στην Ελλάδα εξάλλου. Το γεγονός αυτό έχεις αρχίσει να το εμπεδώνεις το τελευταίο διάστημα, που τα πράγματα ήρθαν έτσι και σε ανάγκασαν να κόψεις τις μαγκιές, τους βρυχηθμούς και τα συναφή λιονταρίσια καμώματα. Όπως θα γνωρίζεις ίσως, η τελευταία έκλειψη στον Ταύρο σε τσίμπησε στις 29 του Απρίλη, αλλά και ο Μάης έχει καπαρώσει μια Πανσέληνο μούρλια, που προκύπτει στις 14 και είναι ό,τι πρέπει για ψυχολογική decadence, ιδιαίτερα αν υπάρχει και η σχετική προδιάθεση. Επίσης, το όλο αυτό πράμα έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, που τελευταία πάσχουν από οξεία (ν)ευρασθένεια και δεν συνέρχονται με τίποτα. Στην παρούσα φάση δεν θα ήταν ουδόλως σωστό να αντιμετωπίσεις το υπαρξιακό με το σύνθημα «δεν ψηφίζω, γιατί ψωνίζω», γιατί μπορεί μεν οι βιτρίνες να σου ανεβάσουν το ηθικό, το αντίτιμο όμως θα ’ναι το σοκ του ταπιού (γενική από το ταπί). Αυτό που βασικά σου χρειάζεται αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι αφενός μια καλή σερβιέτα, αφετέρου αυτοπεποίθηση, τόλμη και αισιοδοξία. Όχι φυσικά για τα ψώνια, αλλά για άλλα, σοβαρότερα ζητήματα, όπως λ.χ. πώς θα ρίξεις την Πόπη. Όλα αυτά τα γυμνάσια που σου κάνουν τ’ άστρα, θα σου βγουν τελικά σε καλό, βρε κουτό, αφού θα μάθεις ν’ αντιμετωπίζεις κατάμουτρα τις προκλήσεις και να γίνεις ένας σωστός άντρας, Τούλα μου!
 
Στα ξαπλωτά: Τα νέα είναι super για τα ερωτικά σου. Η Αφροδίτη πίνει ούζα στον Κριό και ανεβάζει το ηθικό, την αισιοδοξία και τη libido στα ύψη. Πρόκειται για μια καταπληκτική περίοδο-σταθμό στον έρωτα, όπου κατεβαίνουν γκαντεμιές, κακοτυχίες, κακά μαγνητικά ρευστά και πάνε στον αγύριστο (στο καλό, στο καλό!). Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 1, 2, 6, 7, 12, 15, 16, 23, 24, 29, 30, 31
 
A papa dates: 3, 10, 13, 14, 18, 19, 26, 27, 28

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα όρθια: Το διάστημα συνεχίζει να είναι δυσκολούτσικο και ζορικούλικο, καθώς ο αφέντης σου ο Ερμής κάνει διάφορες βλακείες με τον Κρόνο. Στην αρχή του μήνα χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και συμβιβαστική διάθεση, διότι το φάντασμα του Πινόκιο που ήρθε στον ύπνο μου, μου είπε ότι δεν είναι καιρός για ανένδοτους και γκρίνιες. Τούτον εδώ το Μάη μπορεί να συμβούν πολλά, οπότε οι φρόνιμες Παρθένες είναι καλό να κρατήσουν και μια πισινή, ένα πισινό, κάτι τις τέσπά. Εκεί λοιπόν κοντά στις 14 του μηνός, που μια κουλή Πανσέληνος προκύπτει στο τρίτο σπίτι σου (το εξοχικό στο Ζούμπερι), δεν θα ’ταν άσχημο να πεταχτείς μέχρι το Αζερμπαϊτζάν να δεις τι κάνει ο αγωγός φυσικού αερίου. Στην περίπτωση που σε ζαλίζουν τα αεροπλανικά γενικώς, τις ημέρες εκείνες πράξε τα εξής συγκλονιστικά: μείνε σπίτι και κοιμήσου. Κλείσε πόρτες, παράθυρα, κινητά, ακίνητα και το στοματάκι σου με ένα λέοντος. Εάν πάλι δεν μπορείς να αποφύγεις μετακινήσεις, συζητήσεις και παρελκόμενα, έχε το νου σου και μην γκαζώνεις την τετράτροχη καρότσα σου, γιατί καραδοκούν καραμπόλες, πισωκολλητά και διάφορα τέτοια πανέμορφα.
 
Στα ξαπλωτά: Τα πισωκολλητά ειδικώς (δίχως την τετράτροχη πατσαβούρα) απαγορεύονται διά ροπάλου, εφόσον ο νόμιμος ταίρης κυκλοφορεί ελεύθερος (και το AIDS επίσης). Κατά τ’ άλλα, η Αφροδίτη που κάνει ντου στον Κριό, που 'ναι παιδί-ελάφι με την Παρθενιά σου, θα σε βοηθήσει πολύ να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο οικονομικό που τελευταία σερνόταν βασανιστικά, αλλά και στο ερωτικοσεξουέλ, όπου μπορεί να πάθεις μια δέσμευση όλο τρέλα... Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 4, 5, 8, 9, 13, 14, 17, 18, 24, 26, 27, 31
 
A papa dates: 1, 2, 3, 10, 16,22, 23, 28

ΖΥΓΟΣ

Στα όρθια: Αφού έφτασες μέχρις εδώ που έφτασες και είσαι σώος, μην το πεις ούτε του παπά, γιατί έμαθα ότι τα ξερνάει όλα στην από κάτω. Ο Μάης, που λες, πάντα σου έβαζε τα δύο πόδια σε μία γόβα, οπότε γιατί να σπάσει τώρα η παράδοση; Ο συγκεκριμένος Μάης έχει απ' όλα: μπαξές σκέτος είναι, τζιέρι μου. Πρώτον και κυριοτέρον, θα σου δώσει όλη την άνεση να πλακωθείς μια χαρά με φίλους, ξαδέλφια, συννυφάδες, νόμιμα και παράνομα ταίρια, ταξιτζήδες, περαστικούς, ταξιθέτριες, φοροεισπράκτορες, τη μαμά σου (αυτή την άγνωστη) και γενικά με οτιδήποτε σου βρίσκεται εύκαιρο σε σχέση και μια απλή γνωριμία, Φώφη μου. Για το προαναφερθέν πατιρντί, φταίει ο άτιμος ο Άρης που είχες την ατυχία να κατοικοεδρεύει από πέρσι στο ζώδιό σου και μάλιστα μέχρι τις 20 το παίζει και ανάδρομος. Ό,τι σερβίτσιο και Μουράνο γλίτωσε, Άγιο θα είχε, και στις 20 του μήνα που ο Άρης βγάζει φλας και την κάνει επιτόπια, καιρός να σωριαστείς σε μια πολυθρόνα, να ανοίξεις μια σαμπάνια για το γουέλ-ντάν και να πάρεις κάποιες αποφάσεις, που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη- όσο γίνεται- και λιγότερο οίκο ανοχής.
 
Στα ξαπλωτά: Από τις 3 του Μάη και εντεύθεν, η Αφροδίτη μέσα από τον Κριό σε καλεί να παίξεις το δικό της παιχνίδι και ουδόλως το δικό σου. Τέρμα λοιπόν οι καθυστερήσεις και τα «να βάλω το λαχανί ή το μουσταρδί»; Φόρεσε το καλύτερό σου χαμόγελο (αυτό με τις ρίγες) και βγες έξω. Διασκέδασε αλυπήτως. Φάε, πιες κι ό,τι αρπάξει ο Βόλος σου. Γίνε λιάδα και ερωτεύσου! Ήρθε ο Μάιος και πλάκωσαν οι μελι-τσούλες. Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 1, 2, 6, 7, 12, 15, 16, 19, 20, 21, 24, 28, 29, 30
 
A papa dates: 3, 5, 10, 11, 14, 17, 18, 25, 26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα όρθια: Την ώρα που τα υπόλοιπα ζώδια βολοδέρνουν μέσα στις εκλείψεις και τις πλανητομαχίες, εσύ μια αναισθησία, κάτι σαν μουλάρωμα δηλαδή, με ένα γαϊδουροπέτσωμα αγκαζέ. Ο Μάης αποτελεί μια φυσική συνέχεια του Απρίλη (άντε καλέ), οπότε μπορείς γενικώς να κοιμάσαι ήσυχος. Βέβαια, υπάρχει και μια μικρή εξαίρεση, εκεί γύρω στις 14 του Μάη, όπου η γνωστή Πανσέληνος σου κάθεται στο σβέρκο, αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού. Η συγκεκριμένη φεγγάρω θα σου δώσει τη δύναμη να προβείς στην τελική εκκαθάριση των πάσης φύσεως εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα, έτσι ώστε το διάστημα που ακολουθεί να σε βρει σε μια πιο γκλάμουρ φάση. Ο Δίας, που 'ναι παιδί σπαθί και ξηγημένο, συνεχίζει το σουλάτσο μέσα στον Καρκίνο και ο Ποσειδών στα ψάρια, τα οποία εσύ τα πας πολύ ως ζώδιο, ιδιαίτερα πλακί με λαδολέμονο. Το γεγονός αυτό σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, χαρά και το χαμόγελο που σκοτώνει.
 
Στα ξαπλωτά: Θα σε πιάσει τώρα μια μανία να αγαπήσεις το ταίρι σου πιότερο από πριν, να γνωρίσεις τα παιδιά σου, να δεις το γάμο σου με άλλο μάτι, να χοροπηδήσεις και ενίοτε να πηδήξεις χωρίς χορό. By the way: η libido σου μέσα στο Μάη μήνα χτυπάει ταβάνι και το σεξαπίλ αφανίζει και τις τελευταίες αντιστάσεις των θυμάτων της γοητείας σου. Αυτό είναι καλό και συγχρόνως επικίνδυνο, στην περίπτωση που ’χεις ρίξει ένα γάμο για το καλό του χρόνου και το ξέχασες, Πελοπίδα μου, ή προσπαθείς να το ξεχάσεις. Αυτά, και ο Ιούνιος θα 'ναι ακόμα πιο μάγκας! Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 4, 5, 8, 9, 12, 13, 17, 18, 22, 23, 24, 31
 
A papa dates: 3, 6, 7, 11, 14, 19, 20, 21, 26, 27

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα όρθια: Τα άστρο-νέα είναι ευχάριστα για σένα, που το τελευταίο διάστημα έφτυσες καρφιά στη δουλειά και πλακώθηκες για ψύλλου πήδημα με το έτερον, τη θεία Αμαλουσάνθη και τον Πέτρο τον μανάβη. Η Αφροδίτη φεύγει στις 3 του μήνα από τα ψάρια και πάει να δει την συννυφάδα της, που είναι Κριός. Συγχρόνως, ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους, οπότε και ξεκινά μια περίοδος χάρμα οφθαλμών. Θα φας τώρα κατάμουτρα μια αναπτέρωση και ανύψωση του ηθικού σου, την ίδια ώρα που θα αισθανθείς να ανυψώνονται και άλλα πράγματα. Στη δουλειά θα προχωρήσεις σε κάποιες αναγκαίες εκκαθαρίσεις, που έπρεπε να έχουν ήδη γίνει και δεν έγιναν. Καμία από τις αστροκουλαμάρες της περιόδου δεν σε αγγίζει πραγματικά, οπότε μπορείς να κοιμάσαι άνετα τον ύπνο του δικαίου. Όταν είσαι ξύπνιος ωστόσο, φρόντισε λίγο περισσότερο τα ζητήματα της δουλειάς σου, που μπορεί να σου δώσει μεγάλες ευρώ-ικανοποιήσεις, αν φυσικά αποφασίσεις να κουνήσεις το δακτυλάκι σου.
 
Στα ξαπλωτά: Με την Αφροδίτη στον Κριό, τα ζωντανά θα πέφτουν ξερά στο πέρασμά σου, εκτός αν φταίει το πατσουλί. Ο Ερμής μέσα από τον τομέα των σχέσεων φροντίζει για την καλή πορεία των αισθηματικών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξεσαλώνεις σε τριολέτα, κουαρτέτα και άλλα πολυμελή συγκροτήματα. Απόφυγε επίσης να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στο γραφείο και στη δουλειά. Τα παρσίματα γενικώς στο χώρο των επαγγελματικών μπορεί να αποδειχθούν ανθυγιεινά, ειδικότερα εκεί (πάλι) γύρω στις 14 Μαΐου, οπότε και μια ηλίθια Πανσέληνος από πίσω, σου προκαλεί περισσότερο στρες και λιγότερες πωλήσεις και τζίρους, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Υπομονή... Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 6, 7, 12, 15, 16, 19, 20, 21, 24, 25
 
A papa dates: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 22, 23, 28, 29

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα όρθια: Μια κάποια τάδε προσοχή και ανάταση είναι στα s.o.s του μήνα, ειδικά στις σχέσεις και τις συνεργασίες, που αποδείχθηκαν από σαχλές μέχρι ηλίθιες. Έχε κατά νου ότι οι γύρω σου δεν το ’χουν σε τίποτα να ψωνίσουν τίποτις ανάποδες, έτσι και το παραρίξεις στην τρέλα και τη σαχλαμάρα. Ο Άρης συνεχίζει να κάνει τρέλες στο Ζυγό και το δέκατο σπίτι σου, όπερ και σημαίνει ότι η κατάσταση στη δουλειά, το γραφείο και τα παρεμφερή δεν είναι και η τέλεια, αλλά -δες τώρα τι γίνεται- ο Ερμής που μπαίνει στους Διδύμους, επηρεάζει τον ίδιο χώρο και κάνει τη φάση πιο straight, αφού φέρνει διάφορες ευκαιρίες, όπως λόγου χάρη την πολυπόθητη μετάθεση στη Ροδόπη ή εκείνη την αύξηση που περίμενες (από το 1970; θα σε γελάσω και δεν το θέλω ο Κάλχας).
 
Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη επίσης αρχίζει να κόβει τσάρκες στον Κριό από τις 3 του μήνα, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη άνοδο της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας σου. Όλες οι αισθήσεις σου -πού ‘λεγε και η Μαντώ- βρίσκονται σε συναγερμό και οι προσδοκίες σου για δουλειές, οικονομική και κοινωνική καταξίωση αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά (και μια σάρπα από πάνω, για τη βραδινή μαγιάτικη δροσούλα). Η Πανσέληνος στις 14 (που είπαμε, παιδί μου, δεν σε πιάνει, μην ανησυχείς σου λέω) ψιλοεπηρεάζει ωστόσο τη σχέση σου με το έτερον και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, όπως βουνό ή θάλασσα και αν το σερβάν πρέπει να μείνει στο σαλόνι ή να το πάμε στο προχόλ. Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 4, 5, 6, 8, 9, 16, 17, 22, 23, 24, 26, 27, 28
 
A papa dates: 3, 10, 11, 12, 18, 25, 30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα όρθια: Ο Απρίλης εκεί γύρω στις 29, έδωσε σαφές μαντάτο. Εγκαινιάστηκε μια περίοδος λέει, που στη ζωή σου θα κυριαρχήσουν κάτι αλλαγές να! (με το συμπάθιο). Αποτέλεσμα αυτών μια σειρά από παρεξηγήσεις, καβγάδες, σκοτωμούς και κουράσεις, που θα σε δυσκολέψουν λίγο στο στύψιμο. Βέβαια, οι υπέροχες αυτές καντηφλιές δεν θα ’ναι οι ίδιες για όλους, μιας και το έργο θα ’χει και ποικιλία για τέσσερις. Άλλος θα βαράει μύγες στη δουλειά, άλλος θα φτύνει πρόκες από την πιλάλα, άλλος θα καταριέται την ώρα και τη στιγμή που σε γνώρισα, άλλος θα μετακομίζει και έτερος θα χωρίζει, ενώ δεν θα ’ναι λίγοι κι αυτοί που θα μετακομίζουν γιατί χωρίζουν και θα τους έρχεται να χειροδικήσουν και με το δίκιο τους. Τούτον εδώ το Μάη δεν πολύ-λέει να είσαι Υδροχόος, οπότε υπάρχουν τρία τινά. Πρώτον, αλλάζεις ζώδιο και γίνεσαι τίποτα Κριός. Δεύτερον, το παίζεις πάπια κι από δω πάνε κι άλλοι. Τρίτον δεν έχω, οπότε καταλήγουμε στο δεύτερο, που είναι και το πλέον εφικτό. Πάντως μετά τις 20 Μαρτίου, οι χοντρές εντάσεις πέφτουν και σπάνε τη μούρη τους στο πεζοδρόμιο, οπότε και παίρνει τέλος η ταινία «Άδικη Κατάρα» με τον Νίκο Ξανθόπουλο.
 
Στα ξαπλωτά: Οι μέρες από τις 20 και μετά, φέρνουν μια καλύτερη διάθεση, δημιουργικότητα και καλύτερη συνεννόηση, ενώ δεν θα λείψουν και οι τονωτικές ενέσεις για το εκείνο που πάει μαζί με την υπογραφή σου. Τα αισθηματικά αρχίζουν να βελτιώνονται χάρη στην Αφροδίτη που βγαίνει βίζιτα στον Κριό, αλλά και τις πανέμορφες όψεις που κάνει ο κυβερνήτης σου ο κύριος Ουρανός (τέτοια πράματα). Αυτά, και με τις υγείες μας, εσύ να ’σαι καλά... Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 1, 2, 4, 6, 12, 15, 16, 20, 21, 24, 25, 28, 29, 30
 
A papa dates: 3, 7, 8, 13, 14, 18, 26, 27

ΙΧΘΕΙΣ

Στα όρθια: Α, όλα κι όλα, μπορεί τα ζόρια να ’ταν μέχρι τώρα αρκετούτσικα, αλλά, πες μου, έχει νόημα η ζωή δίχως να τραβάς ένα κάτι; Κατά τ’ άλλα, τον Απρίλη που έφυγε είχες μια Αφροδίτη να την κάνεις ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου. Η συγκεκριμένη Άφρω αφήνει το ζώδιό σου στις 3 Μαΐου και πάει να βρει παρηγοριά στον Κριό. Όπως και να ’χει το πράγμα, εσένα αυτή την περίοδο θα σε πιάσει μια ανασφάλεια, που αν είσαι τελείως ασεξουέλ, θα σ’ αφήσει κι αυτή, για να πάει στον Κριό. Μέσα σ’ όλα τ’ άλλα -και με την ανασφάλεια αγκαζέ- θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με φίλους, συγγενείς, ξαδέλφια και όλους όσους είχες χεσμένους το προηγούμενο διάστημα και το ίδιο σε είχαν κι εκείνοι! Επειδή λοιπόν γενικώς η επικοινωνία μπορεί να μην σου κάθεται, δες το καλύτερα «πιο καλή η μοναξιά» και παράτα τα κινητά και τα ακίνητα, γιατί όταν σου στείλει ο κοσμοτές το κουλόχαρτο δεν εγγυώμαι ούτε για ράντζο στην Παμμακάριστο. Το διάστημα μετά τις 20 του Μάη σε βρίσκει να τρέχεις, να διαπραγματεύεσαι, να συζητάς και να διεκδικείς αναγνώριση της πραγματικής σου αξίας. Εν ολίγοις, πιάνεις το αληθινό νόημα της ζωής (και όχι το ηλίθιο), και καταφέρνεις να αποδείξεις στους διάφορους κακεντρεχείς, ότι τα πραγματικά πλούτη στον κόσμο τούτο είναι οι φίλοι και ουδόλως τα πεντακοσάευρα.
 
Στα ξαπλωτά: Ο κοινωνικός σου περίγυρος το ‘χει βάλει αμέτι-μουχαμέτι να σε προωθήσει με το ζόρι, (για ευρωβουλευτής έβαλες ή το ξέχασες;) με αποτέλεσμα οι προσκλήσεις στο γραμματοκιβώτιό σου να στοιβάζονται σαν τις σαρδέλες. Καιρός λοιπόν να συσφίξεις τις σχέσεις σου και να τους στείλεις και κανένα λουλουδικό, τώρα που είναι και στη μόδα. Και για να σου 'ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου.
 
Up dates: 4, 5, 6, 9, 13, 17, 22, 23, 24, 26, 27, 31
 
A papa dates: 1, 2, 3, 8, 10, 11, 14, 16, 18, 28, 29

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Μαίου 2014 απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 

Δωρεάν αστρλογικές προβλέψεις Ταρώ Μαίου 2014

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-04-2014 00:00:00