blank
 
blank

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014, για όλα τα ζώδια.

 
Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014, για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις για τη σχέση ή το γάμο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2014

Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για τη σχέση ή τον γάμο σου, την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014; Διάβασε το ζώδιό σου και μάθε τι πρέπει να προσέξεις! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με το μέντιουμ Σμαρώ. Ειδική σε επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις και εξέλιξη σχέσης.
 
 
ΚΡΙΟΣ
Η άνοιξη κρύβει κάποιες δυσκολίες για τη σχέση σας, αφού ο κυβερνήτης σας Άρης παραμένει ανάδρομος μέχρι και τις 20 Μαΐου και σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας. Επιπλέον, οι εκλείψεις του Απριλίου, στις 15 και στις 29, ίσως επιδεινώσουν την κατάσταση ή φρενάρουν τα σχέδιά σας, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Τα προβλήματά σας ωστόσο, τελειώνουν οριστικά με την είσοδο του Δία στον Λέοντα, από τις 16/7, που εγγυάται να τονώσει τη σχέση σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 29/4, εγκαινιάζει μια νέα πορεία με τον σύντροφό σας, που αναμένεται αρκετά περιπετειώδης και ενδιαφέρουσα. Είτε είστε ήδη παντρεμένοι, είτε ετοιμάζετε τώρα τον γάμο σας, θα μπορέσετε να ανανεώσετε τη ζωή σας και να απολαύσετε τη συντροφικότητα, χωρίς καμία αγωνία για το μέλλον, αφού ο Κρόνος σας εξασφαλίζει την μακροημέρευση της σχέσης σας. Μετά τις 16/7, θα δημιουργήσετε το περιβάλλον που ονειρεύεστε, για να στεγάσετε την αγάπη σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού έχετε βρει έναν κώδικα επικοινωνίας, που σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε κάθε αντιξοότητα που προκύπτει. Η Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 28/5, μπορεί να σημάνει την άφιξη του πελαργού, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας. Μετά τις 16/7 η ζωή σας θα γίνει πιο ανέμελη, ενώ μικρές αποδράσεις με τον σύντροφό σας, θα σας ανανεώσουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά και ο Κρόνος από το ευνοϊκό ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται ότι προστατεύουν τη σχέση σας και σας βοηθούν να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσουν μεταξύ τους στις 24/5, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για το μέλλον σας, ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 27/6 σας βοηθάει να κάνετε όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σας μετά τις 16/7. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό, φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, τα οποία ευτυχώς σύντομα θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας στις 16/7, καθώς και η Νέα Σελήνη στις 26/7, σηματοδοτούν την αφετηρία μιας νέας ζωής γεμάτης εκπλήξεις. Μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει ριζικά, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η μόνιμη εγκατάσταση με τον σύντροφό σας σε μια άλλη χώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πρώτο τρίμηνο του 2014 οι καταστάσεις σας ανάγκασαν να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας που μπορεί να βρήκαν ή να μην βρήκαν σύμφωνο τον σύντροφό σας. Με την λογική και την υπομονή που σας χαρακτηρίζουν καταφέρατε πολλά και τώρα είναι καιρός να αποζημιωθείτε. Η ηλιακή έκλειψη στις 29/4, αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση σας και υπόσχεται εξελίξεις που θα εκπλήξουν και σας τους ίδιους, αφού ο γάμος σας θα αποκτήσει τώρα ακόμα πιο γερές βάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας, σας έχει κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτους και νευρικούς, γεγονός που κατά καιρούς μπορεί και να δημιούργησε προβλήματα στη σχέση σας. Το διάστημα του Απριλίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αφού ένας πλανητικός σχηματισμός απειλεί να διαλύσει τα πάντα. Η Νέα Σελήνη στις 28/5, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες, αν και θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τις 25/7 για να ξαναβρείτε την ηρεμία σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σας δοκιμάστηκε αρκετά από τον Κρόνο και το γεγονός ότι κατάφερε να επιζήσει, αποτελεί εγγύηση για ένα ανέφελο μέλλον. Στις 24/5 με το τρίγωνο Δία – Κρόνου, ο σύντροφός σας θα σας προσφέρει την ασφάλεια που ζητάτε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό (ή και ο μήνας του μέλιτος) κατά την διάρκεια της άνοιξης θα σας αποφορτίσει από την καθημερινότητα και θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε καλύτερα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που αυξάνονται κατακόρυφα μετά τις 16/7. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας, σας δίνει δύναμη και κουράγιο να πετύχετε τα πάντα στη ζωή σας. Η αμοιβαία κατανόηση και η αγάπη που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, δυναμώνουν όλο και περισσότερο και τίποτα δεν φαίνεται να εμποδίζει τα σχέδιά σας. Αντίθετα, η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 16/7, εγγυάται τα καλύτερα για την ευτυχία σας που μάλιστα μπορεί να ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου σας παιδιού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρά το γεγονός ότι ο «ευεργέτης» Δίας παραμένει στον τομέα του γάμου σας μέχρι και τις 15/7, τα προβλήματα από τη σχέση σας δεν λείπουν και μάλιστα τις περισσότερες φορές προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες. Τον Απρίλιο ίσως δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις, που φυσικά μπορούν να ξεπεραστούν με λίγη καλή θέληση. Αφήστε τα προβλήματα έξω από το σπίτι σας και εκμεταλλευτείτε την Νέα Σελήνη στις 29/4 για να τονώσετε τον έρωτά σας μια για πάντα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διατηρείτε ένα ισχυρό δέσιμο με τον σύντροφό σας, αφού έχετε καταφέρει να μην αφήνετε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν να επηρεάζουν τη σχέση σας. Αντίθετα, βρίσκετε τρόπους να την ανανεώνετε και να την κάνετε κάθε μέρα και πιο ενδιαφέρουσα. Τα καλύτερα όμως αναμένονται με την άφιξη του Δία στον τομέα του γάμου σας από τις 16/7, που θα σας κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακούς και παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία για ρομαντικές αποδράσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Με την υποστήριξη του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Δία και του Κρόνου, έχετε καταφέρει να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας και να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Οι πλανητικές διαμορφώσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι, όχι μόνο δεν απειλούν το δεσμό σας, αλλά σας βοηθούν να κάνετε νέα σχέδια με τον σύντροφό σας, που μπορεί να έχουν ακόμα και επαγγελματικές προεκτάσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, αποφύγετε νέα ξεκινήματα γύρω στις 25/8. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-02-2014 00:00:00