blank
 
blank

Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 21 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και τα πράγματα είναι αρκετά καλά σχεδόν για όλους καθώς η πλανητική αύρα και εύνοια είναι δίπλα μας σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας αρκεί να συνειδητοποιήσουμε λάθη, πάθη και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Οι στόχοι μας πλησιάζουν στην επίτευξή τους αν ζητήσουμε την βοήθεια των δικών μας ανθρώπων και δεν δράσουμε μόνοι και εγωιστικά.

Συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, έρωτες παλιούς και νέες αγάπες θα μας κάνουν να περάσουμε ευχάριστες στιγμές και να ερωτευτούμε πάλι. Δεν χρειάζεται να αποκαρδιωνόμαστε από όλα όσα δεν μας αρέσουν αλλά να ακολουθήσουμε το ρεύμα της εποχής. Αν σκεφτούμε ότι τίποτα δε μένει ίδιο, είναι καιρός να αλλάξουμε κι εμείς και τα άστρα θα μας δικαιώσουν.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα;

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου αυτό το διάστημα είναι καλό για να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με το καθετί που σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Πλησίασε το ταίρι σου και ασχολήσου μαζί του με θέματα όπως η απόκτηση παιδιού, η ανακαίνιση του σπιτιού ή κάποιου εξοχικού και μην αναλώνεσαι με ζητήματα που σας απομακρύνουν. Απόφυγε γενικότερα μικροεντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου, μην μπαίνεις σε διαδικασίες λόγου και αντίλογου. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και έχεις κουραστεί από τη δουλειά σου, οι απολαβές σου και ο χώρος του σπιτιού θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να διώξεις την κούραση από το πρόσωπό σου αυτές τις μέρες αγαπητέ Ταύρε! Καθώς τα οικονομικά σου ολοένα και περισσότερο βελτιώνονται, η κούραση ξεχνιέται! Η καλυτέρευση των οικονομικών σου, σου αποδίδει μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Ένα ταξίδι που είχες κατά νου, ίσως πραγματοποιηθεί πολύ νωρίτερα, απ΄ ότι το είχες δρομολογήσει στο οργανόγραμμά σου με τις επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου! Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε έχεις κουραστεί αρκετά αυτόν τον καιρό με πολλά θέματα που σε απασχολούν και επιμένουν να σε αγχώνουν με την αναβλητικότητά τους. Προβλήματα από το περιβάλλον, έριξαν αρκετά τη διάθεσή σου, όμως τώρα φαίνεται όλα να ξεκαθαρίζουν με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς στον τομέα της επικοινωνίας από την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σου και η εργασία σου θα είναι στο επίκεντρο των ημερών με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου αγαπητέ Καρκίνε.. αλλά και στον κοινωνικό τομέα φαίνεται να αυξάνει το εύρος των γνωριμιών σου που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά ζητήματα που έχεις ακόμα ανοιχτά κι εκκρεμούν. Όλα φαίνεται να λειτουργούν υπέρ σου παρά την αναστάτωση που επικρατεί σε γενικές γραμμές! Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Τα νέα για σένα με τις επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου στις 21 Ιανουαρίου έχουν την αύρα της επιτυχίας, αποδοχής και αναγνώρισης. Θετικά εξελίσσονται τα περισσότερα από αυτά που είχες δρομολογήσει. Ανοίξου περισσότερο στους ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντός σου και θα δεις πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Συναντήσεις με φίλους και μικρές αποδράσεις σε ήσυχα μέρη θα σε ξεκουράσουν και θα αναπτερώσουν τη διάθεσή σου αυτό το διάστημα. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η περίοδος με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου θα σε βοηθήσει πολύ να μιλήσεις πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σου, να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, να βάλεις σε μια τάξη τα θέλω και τις επιθυμίες σου, αλλά και να αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα πίστευες για κάποια πρόσωπα. Έχεις ανάγκη να ισορροπήσεις και να βρεις την εσωτερική γαλήνη και ηρεμία που χρειάζεσαι. Προτίμησε τις εξόδους με ευχάριστες παρέες και φίλους που μπορούν να σε ακούσουν πραγματικά και να σε συμβουλεύσουν σε ό,τι χρειαστείς. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ είσαι ένα ιδιαίτερα δυναμικό, έξυπνο, παραγωγικό και επικοινωνιακό άτομο που διακρίνεσαι για την ενέργεια και τη δράση σου. Με την καλή σου διάθεση, αφοπλίζεις τους άλλους και αναπτύσσεις ένα επιτυχημένο ομαδικό πνεύμα, γι' αυτό το λόγο την περίοδο αυτή με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου και να σε επηρεάζει θετικά θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να σχεδιάσεις προσεκτικά το έργο σου με μακροπρόθεσμους στόχους και σωστή οργάνωση αλλά και την βοήθεια πολύτιμων φίλων. Πάρε άμεσα αποφάσεις και να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δίπλα σου και μην αρνείσαι όλους όσους έχουν την διάθεση να σε βοηθήσουν. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας των επαγγελματικών σου είναι αυτός που βάλλεται περισσότερο με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου αγαπητέ Σκορπιέ. Εάν έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το εργασιακό σου αντικείμενο, μίλησε σε έναν συνάδελφο που είναι πιο έμπειρος ώστε να αποφύγεις λάθη που θα σε εκθέσουν. Πρόσεχε γιατί τώρα πρέπει να εργαστείς σωστά προκειμένου να πετύχεις τους μελλοντικούς σου στόχους και μη θεωρείς ότι δεν ανατρέπονται τα πράγματα από στιγμή σε στιγμή. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος αυτή με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου αποτελεί κατά κύριο λόγο μια θετική περίοδο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί εποικοδομητικά από την πλευρά σου σε κάθε επίπεδο. Έτσι μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τη σκέψη σου, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να πάρεις ρίσκα που αφορούν είτε προσωπικά θέματα είτε επαγγελματικά ή ακόμα και κοινωνικά. Θα ευνοηθούν πολύ τα ταξίδια και οι έξοδοι, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συζητήσεις που θα σου προσφέρουν ιδέες για νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην ζωή σου οι απαιτήσεις αυτό το διάστημα είναι πολλές αλλά με τις επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου μη σε φοβίζει τίποτα! Πρόγραμμα και συντονισμός χρειάζεται και πολύ γρήγορα θα αποδείξεις πως είσαι ένα άτομο που και ικανότητες και αντοχές έχει αλλά και δημιουργικό πνεύμα που σου αποφέρει τις οικονομικές απολαβές που τόσο έχεις ανάγκη για να νιώσεις την απαραίτητη ασφάλεια. Πάτα μόνο φρένο σε παράλογες οικονομικές σου απαιτήσεις γιατί αυτή τη φορά δε θα βρεις εύκολα βοήθεια από τους γύρω σου.. μην ξεχνάς ότι όλοι δυσκολεύονται. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πίεση και το άγχος το ξέρεις δε σε ωφελούν, αντιθέτως σε οδηγούν στο να χάνεις την ηρεμία σου γι΄ αυτό προσπάθησε να διατηρείς όσο περισσότερο μπορείς την ηρεμία σου και να αντιμετωπίζεις το καθετί που θα προκύψει σε σημαντικές σου σχέσεις αυτό το διάστημα με ρεαλισμό. Είσαι δυνατός και δημιουργικός, εξωτερίκευσε αυτά που σε στεναχωρούν και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, προσπάθησε να επιλύσεις καθετί που σε πιέζει ή σε κάνει να νιώθεις περίεργα και μην διακινδυνεύεις την ηρεμία στις σχέσεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ είναι σαφέστατο πως νιώθεις αρκετά πιεσμένος αυτό το διάστημα καθώς οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις ολοένα και αυξάνουν κι αυτό σε ενοχλεί. Την εβδομάδα αυτή με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων στις 21 Ιανουαρίου θα σου δοθεί η ευκαιρία να συγκεντρώσεις το θάρρος που χρειάζεσαι και να μιλήσεις έξω από τα δόντια με τους συναδέλφους σου που θεωρείς ότι συνωμοτούν πίσω από την πλάτη σου, ή καρπώνονται το δικό σου έργο. Η καθημερινότητα θα σε ανταμείψει ανάλογα αν είσαι δίκαιος.  Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει υπέροχα και ιδιαίτερα ρομαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζώη! Πρέπει να μάθεις πως θα σε επηρεάσει και με ποιο ακριβώς άτομο θα σου βγάλει γεγονότα! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2019 15:00:00