blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Να προσέξεις σήμερα τον τρόπο που επικοινωνείς!

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Να προσέξεις σήμερα τον τρόπο που επικοινωνείς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Βρισκόμαστε ήδη κάτω από την ενέργεια της Πανσελήνου που κορυφώνεται στην αυριανή ημέρα. Ένα φεγγάρι έντονο, δυναμικό, ανατρεπτικό, ασυμβίβαστο, που έχει την ανάγκη να ακολουθήσει το όνειρο του, την επιθυμία του, χωρίς συμβιβασμούς, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει ανατροπές!

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα και Κρόνος σε ορθή πορεία

Γενικότερα είναι έντονα ενεργειακή η περίοδος που ακολουθεί. Η Αφροδίτη, σε αναδρομή πλέον, περνά αύριο στο ζώδιο του Λέοντα, επαναφέροντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών, οικονομικά ζητήματα, αλλά και οτιδήποτε μας προκάλεσε διλήμματα ή προβληματισμό το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να τα επανεξετάσουμε με μια πιο ξεκάθαρη οπτική. Τώρα μπορούμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία ή απλά να κλείσουμε την πόρτα σε οτιδήποτε δεν εκφράζει πια την επιθυμία, το συναίσθημα ή τις ανάγκες μας!
 
Από την άλλη, την Κυριακή ο Κρόνος περνά σε ορθόδρομη πορεία, στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού. Ο Κρόνος, όλο αυτό το διάστημα που παρέμεινε ανάδρομος, σου έκανε ένα σημαντικό δώρο! Σου έδωσε την ευκαιρία να ξαναδείς, να κατανοήσεις, να επανεξετάσεις και τελικά να καταλήξεις στο συμπέρασμα πως αυτό που θέλεις να πετύχεις, δεν μπορεί να γίνει έτσι απλά… Θα σου δοθεί, αν είσαι προετοιμασμένος να δουλέψεις πολύ και σκληρά γι’ αυτό! Η κατάκτηση έχει πολύ μεγαλύτερο νόημα, πολύ μεγαλύτερη αξία από ό,τι αν σου είχε χαριστεί, είτε μιλάμε για θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή είτε μιλάμε για τις προσωπικές σου σχέσεις.
 
Ιδιαίτερα εσύ που ανήκεις στις τελευταίες μοίρες των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), μπορεί να τα βρήκες δύσκολα, μπορεί να πιέστηκες, μπορεί να προβληματίστηκες, όμως τώρα έχει έρθει η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα… Να γίνεις εσύ ο κυρίαρχος του παιχνιδιού της ζωής σου! Το μόνο που μπορεί να σε σταματήσει ή να σε νικήσει, είναι ο φόβος! Να θυμάσαι πάντα πως κάθε αλλαγή έχει ένα κόστος, ένα τίμημα, όμως η ελευθερία, η επιλογή, η ευθύνη, σου ανοίγουν πάντα καινούργιους ορίζοντες…

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης που διανύει το ζώδιο του Αιγόκερου. Οι πρωινές της ώρες έχουν ένα πιο δύσκολο χρώμα, μια και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στις 8:51 το πρωί μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες εξελίξεις και συμπεριφορές, ενώ ο διάχυτος εκνευρισμός δεν εξυπηρετεί καθόλου την επικοινωνία. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στις 2:24 το μεσημέρι, είναι υπεύθυνη για τις αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται τις ώρες αυτές, αλλά ενδεχομένως και για τσακωμούς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέξουμε πάρα πολύ τον τρόπο που εκφραζόμαστε και τις απαιτήσεις που μπορεί να έχουμε από τους άλλους, γιατί το κλίμα κινείται σε πολύ έντονες διαθέσεις.
 
Στις 9:50 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο επαναφέρει τις ισορροπίες, δίνοντας μια πιο λογική χροιά την ατμόσφαιρα και στην επικοινωνία. Οι ώρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για μεθόδευση σχεδίων, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και γενικότερα διευθέτηση των πρακτικών ζητημάτων που μας απασχολούν.
 

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και εκφράζεστε στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Το κλίμα κινείται κάτω από αρκετή φόρτιση, η οποία ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πυροδοτήσει την επικοινωνία σας και στις σχέσεις σας ή να δημιουργήσει αναβολές στα σχέδιά σας!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι