blank
 
blank

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και η σύνοδος με Πλούτωνα: από το ξερό σεληνιακό τοπίο στο πηγάδι των συναισθημάτων.

 
Η Σελήνη στον Αιγόκερω και η σύνοδος με Πλούτωνα: από το ξερό σεληνιακό τοπίο στο πηγάδι των συναισθημάτων.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σελήνη στον Αιγόκερω:  η δύναμη της λογικής

Στις 10 Οκτωβρίου, η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω, ξυπνώντας μέσα μας,  για δύο έστω μέρες, τη πειθαρχία, την αναλυτική σκέψη, το συμφέρον, την ανεξαρτησία και τις σταθερές κατευθύνσεις, χωρίς παρεκλίσεις.
 
Η σκέψη μας, οι ικανότητες και τα προσόντα μας γινονται οδηγός που φέρνει την υψηλή απόδοση στη ζωή μας, την αυστηρή επιλογή και τη σκληρή κριτική ικανότητα.
 
Οι στόχοι ακολουθούνται σαν Ευαγγέλιο, δε χαριζόμαστε, ούτε παρασυρόμαστε και το γεγονός πως σε μια στιγμή αδυναμίας, κριθούμε αδύναμοι απο τους άλλους, μας σακατεύει ψυχολογικά.

Σελήνη στον Αιγόκερω:  εύνοια για τα επαγγελματικά μας

Αυτό που μας εξιτάρει, τις μέρες που βρίσκεται η Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι η μυρωδιά της επιτυχίας, η δημιουργία του δικού μας πεπρωμένου, μέσα απο δικές μας αποφάσεις και κινήσεις και ο αποκλεισμός των άλλων από τη δική μας ζωή.
 
Ενα θαυμάσιο διήμερο για τα επαγγελματικά μας, να θέσουμε προτεραιότητες, να βάλουμε μπρος σχέδια, να εμπνευστούμε. Επαφές με εξουσία, ιεραρχία, δημόσιο, θα πάνε κατ ευχήν.
 
Η Σελήνη στον Αιγόκερω βαδίζει σε ένα σκοτεινό δρομο με μοναδικό φανάρι τη λογική. Αυτό είναι άλλωστε και το δυνατό της σημείο. Οτιδήποτε ξεφεύγει απο τη κοινή λογική, το συμφέρον και τον ορθολογιμό, εξουδετερώνεται, γιατί απλά δε μπορεί να αφομοιωθεί.
 
Το θετικό είναι πως θα έχουμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε, από τις εμπειρίες των ημερών αυτών, πως ο έρωτας ειναι συνώνυμος με το σεβασμό, τις υψηλές απαιτήσεις και τις προσδοκίες, ενώ οι συμπεριφορές καθορίζονται από ωριμότητα, σύνεση και ευθύνη.

Σελήνη στον Αιγόκερω:  σχέσεις με διαφορά ηλικίας, προστατευτικές

Οι αδέσμευτοι θα νιώθουν να ελκύονται απο άτομα με διαφορά ηλικίας, γοητεία και ένα γερό οικονομικό υπόβαθρο. Σχέσεις πατρικές, προστατευτικές και ιδιαίτερες δημιουργούνται, ενώ υπάρχει πάντα ένας σταθερός ώμος να γείρουμε, ξέροντας πως θα μας κρατήσει το βάρος.
 
Οι προκλήσεις ωστοσο δε θα λείψουν, ούτε και οι ανταγωνισμοί στη σχέση, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω θέλει να επιβεβαιώνεται, να κοντράρεται και να κερδίζει. Σε περίπτωση που οι σχέσεις δημιουργήσουν ρήγμα και κάποιος πληγωθεί, θα είναι δύσκολο κατόπιν να υπάρξει ανακωχή. Ο πληγωμένος εγωισμός είναι μαρτύριο κάτω απο την επιρροή της Σελήνης αυτής.

Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα: από το ξερό σεληνιακό τοπίο στο πηγάδι των συναισθημάτων

Στην πορεία της η Σελήνη μέσα στον Αιγόκερω, πετώντας το μανδύα του παντογνώστη, του πρέσβη της λογικής και της ερωτικής μεθοδικότητας, θα συνευρεθεί με τον Πλούτωνα.
 
Το πρωί της 11ης Οκτωβρίου, η Σελήνη θα βρεθεί κοντά στο Πλούτωνα, σχηματίζοντας σύνοδο, ξυπνώντας βαθιά αισθήματα, ίντριγκες, ανταγωνισμούς και κρυφές κινήσεις.
 
Θα κληθούμε να διαχειριστούμε την ένταση μέσα μας, λόγω ποικίλων ερωτικών ζητημάτων, ενώ είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από τα απωθημένα μας, ειδικά αν αυτά δε βρουν την τακτοποίησή τους μέσα στο χρόνο και τη ζωή μας.

Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα: ανάγκη για ερωτική διέξοδο, αυναισθηματική ένταση και σεξουαλική υπερδιέγερση.

Η συνάντηση της Σελήνης με το Πλούτωνα, θα δημιουργήσει την ανάγκη για ερωτική διέξοδο, αυναισθηματική ένταση και σεξουαλική υπερδιέγερση, ενώ θα αποβάλλει τις όποιες αναστολές μας.
 
Οι δεσμοί που αναπτύσσουμε με τον άλλον, είναι δυνατοί, με γερή αντίσταση και συχνά ισοπεδωτική δύναμη.
 
Φυσικά, είναι αναμενόμενο, η κάθε ερωτική ιστορία, που πραγματοποιείται με Σελήνη στον Αιγόκερω, να διακρίνεται απο τη πρόθεση που έχουμε για έλεγχο,  για τις υψηλών στάνταρτνς  επιλογές μας, ενώ απορρίπτουμε οποιαδήποτε περιστασιακή και τυχαία γνωριμία, που δεν είναι ικανή να αφήσει βαθιές  αναμνήσεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-10-2013 00:00:00