blank
 
blank

Τα άστρα τη Δευτέρα, με την Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με Κρόνο.

 
Τα άστρα τη Δευτέρα, με την Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Μπορεί οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας αυτής να μην κινητοποιούν εξελίξεις που έχουν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα, είναι όμως μια εβδομάδα που σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις πάσης φύσεως εκκρεμότητες πρακτικού περιεχομένου, γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα!

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Ο Ερμής την Τρίτη και την Τετάρτη, με τη σύνοδό του με τον Ήλιο και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει τη θέλησή σου, την αποφασιστικότητά σου, ενώ και οι συζητήσεις σου γίνονται πιο ενθαρρυντικές και με κάποιο τρόπο πιο ελπιδοφόρες.

Όμως και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα έρχεται να δώσει μια ιδιαίτερη έμφαση και δυναμική στις εξελίξεις, κυρίως αυτές της επαγγελματικής σου ζωής, που κινούνται σε ένα δυναμικό κλίμα, προωθώντας τα όποια θέματα μπορεί να έχεις προς εξέλιξη με έναν σαφώς καλύτερο τρόπο.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου την Παρασκευή ανοίγει μια περίοδο που όλα γίνονται πιο υποτονικά, η ένταση και η δυναμική που υπήρξε με τον Άρη στον Κριό αλλάζει, αποδυναμώνεται, και όλα επιστρέφουν σε εκείνους τους συνηθισμένους και σε πολλές περιπτώσεις βαρετούς ρυθμούς. Σε αυτήν την άχρωμη καθημερινότητα συνηγορεί και η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που σχηματίζεται την ημέρα της Κυριακής, συνοδεύοντας την Πανσέληνο, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις, κυρίως όμως τις διαθέσεις και την επικοινωνία.

Ίσως λοιπόν τώρα είναι η στιγμή να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις οτιδήποτε μπορεί να νιώθεις πως είναι βαρετό και δεν ασχολήθηκες μαζί του το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να οργανώσεις τα σχέδιά σου με λεπτομέρεια. Βαρετή δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!

Σελήνη στους Διδύμους

Σήμερα η Σελήνη κινείται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων προάγοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία στην καθημερινότητά σου και στις συζητήσεις σου.

Στις 9:48 το πρωί όμως, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο δυσκολεύει και τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές, αλλά κυρίως τα συναισθήματα, ενώ γενικότερα υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια πιο μελαγχολική και απαισιόδοξη διάθεση, οποία εκφράζεται και στο λόγο και στην επικοινωνία.

Στις 10:22 το πρωί το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, έρχεται να δώσει μια πρόσθετη ενεργητικότητα και δυναμική στην καθημερινότητά σου, όμως είναι πολύ εύκολο να σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα σου όρια, με λόγια και συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς, αποφύγετε σήμερα να εκφράσετε δυσαρέσκειες ή παράπονα, γιατί είναι πολύ πιθανό να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που φαντάζεστε, τουλάχιστον στις πρωινές ώρες της ημέρας.

Σελήνη στον Καρκίνο

Από τις 2:54 το μεσημέρι το κλίμα αλλάζει, εξομαλύνεται και ισορροπεί, μια και η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, ανακτώντας τη δύναμή της και εξισορροπώντας τις διαθέσεις για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2017 19:00:00