blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στους Ιχθείς.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στους Ιχθείς.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Τελευταία μέρα του μήνα, με τις διαθέσεις να βρίσκονται σε μια πιο χαλαρή φάση, με πιο έντονη την ανάγκη να μοιραστούμε όμορφα συναισθήματα, επιθυμίες και ομορφιά με τους γύρω μας. Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, εντείνοντας αυτό το κλίμα, που όμως πολλές φορές μπορεί να προσκρούσει σε έναν ψυχισμό που έχει τη διάθεση να λειτουργεί με έναν πιο απαισιόδοξο τρόπο, όταν αυτά που επιθυμεί δεν πραγματοποιούνται όπως τα φανταζόμαστε.

Sponsored Links

Σελήνη στους Ιχθείς στις 31/1/2017

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στις 2:11 μ.μ. είναι μια όψη υπεύθυνη για όλα εκείνα τα αρνητικά σενάρια που γεννά το μυαλό, ακόμα και χωρίς λόγο, δημιουργώντας ένα κλίμα μοναξιάς, που ομολογουμένως είναι δύσκολο στη διαχείρισή του! Αυτή η ψυχολογία που διέπει τους περισσότερους, δεν ευνοεί την ανταλλαγή απόψεων, συζητήσεων, επαφών και γενικότερα την επικοινωνία, ενώ πολλές φορές μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις, που σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να είχαν αποφευχθεί.

Το να κρατάμε τις αποστάσεις μπορεί να αποβεί σωτήριο, όπως και η έλλειψη παρορμητισμού. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, είναι καλό να λειτουργήσουμε σε ένα πιο μοναχικό κλίμα και περιβάλλον, αποφεύγοντας οτιδήποτε μπορεί να μας δυσκολέψει και να δημιουργήσει εμπλοκές στην καθημερινότητά μας, τις σχέσεις μας ή τις συνεργασίες μας.

Στις 7:36 μ.μ. το κλίμα εξισορροπείται, μια και η συνοδός της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί την ανάγκη για ομορφιά, εξυπηρετώντας την όποια έκφραση συναισθήματος, και ενισχύοντας τον ψυχισμό, αλλά και τις σχέσεις μας.

Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να ασχοληθούμε και με τον εαυτό μας, αλλά και με ό,τι μπορεί να μας τροφοδοτήσει με όμορφα συναισθήματα και διάθεση, ενώ και στις σχέσεις μας μπορούμε να ανταλλάξουμε καλή διάθεση, αρμονία και συνεργασία.

Στις 11:46 μ.μ. η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο δράσης και να μας κινητοποιήσει να ακολουθήσουμε την εσωτερική μας παρόρμηση και δύναμη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Ιχθείς

Στην σημερινή μέρα μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου κυρίως, μια και είναι πολύ εύκολο να βρεθείτε αντιμέτωποι με συναισθήματα, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε κι να είναι αυτός ο λόγος που δημιουργεί εμπλοκές στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-01-2017 19:00:00