blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Καρκίνο: Μια εβδομάδα, που κινείται στους ρυθμούς της Έκλειψης!

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Καρκίνο: Μια εβδομάδα, που κινείται στους ρυθμούς της Έκλειψης!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015, με την έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

Την εβδομάδα αυτή προετοιμαζόμαστε για αρκετές αναταράξεις, καθώς την Κυριακή λαμβάνει χώρα η πρώτη από τις δύο εκλείψεις του μήνα. Η μερική έκλειψη Ηλίου, που συνοδεύει την Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγει έναν κύκλο με πολλά απρόβλεπτα σενάρια, εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και εξελίξεις, οι οποίες θα διαδραματιστούν έως και την περίοδο του Νοεμβρίου!
 
Αλλά και γενικότερα, η εβδομάδα αυτή ευθύνεται για πολλά γεγονότα που θα μας βγάλουν από τις συνήθειές μας ή τις προγραμματισμένες δραστηριότητές μας, πότε ευχάριστα και πότε δημιουργώντας σκηνικά που μας βρίσκουν απροετοίμαστους και μας ξαφνιάζουν!

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό

Η αρχή γίνεται με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται αύριο και που ανοίγει την πόρτα του συναρπαστικού, του απρόβλεπτου, του ξαφνικού… Σε αντιμέτωπο με γεγονότα που σε βγάζουν από τη ρουτίνα, τονώνοντας ευχάριστα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας μια ψυχολογία που σε οδηγεί στην αναζήτηση της ελευθερίας, της περιπέτειας και του απρόβλεπτου!

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Την Τετάρτη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δυσκολεύει την ροή της σκέψης, κάνοντάς την να κολλά συχνά σε ένα συγκεκριμένο σημείο, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, να λειτουργεί σχεδόν εμμονικά… Τα πάσης φύσεως θέματα που μπορεί να προκύψουν, ενδεχομένως να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία, ένα επικοινωνιακό χάος γενικότερα, που είναι υπεύθυνο ίσως και για μια ψυχρότητα στις σχέσεις!

Σελήνη στον Καρκίνο και οι όψεις της

Η σημερινή μέρα ανοίγει κάτω από την ενέργεια της Σελήνης, που διανύει το ζώδιο του Καρκίνου, ενισχύοντας το συναίσθημα, τις σχέσεις, την ανάγκη να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, ζεστασιά, τρυφερότητα, αφού αυτά τα συναισθήματα θωρακίζουν την ψυχή, όταν βρίσκεται στα δύσκολα…
 
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία που κορυφώνεται στις 7:26 το πρωί, δίνει μια σημαντική τόνωση στην ενέργεια της ημέρας. Οι πρωινές ώρες της μέρας χαρακτηρίζονται από μια αυξημένη αισιοδοξία και πολύ καλή επικοινωνία, που μπορεί να προάγει τα θέματα που ενδεχομένως μας απασχολούν…
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τις μεσημεριανές ώρες, δημιουργεί μια πιο ρομαντική διάθεση και μια τάση να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, απ’ οτιδήποτε μπορεί να μοιάζει συνηθισμένο, και να ονειρευτούμε…
 
Στις 6:04 το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί την ανάγκη της επικοινωνίας, που όμως μπορεί να δυσκολέψει, ιδιαίτερα στις σχέσεις μας με τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα… Καλό θα είναι τις ώρες αυτές να αποφύγουμε συζητήσεις οι οποίες δείχνουν αδιέξοδες και να δώσουμε χρόνο στα πρόσωπα και στις καταστάσεις.
 
Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα στις 9:05 το βράδυ, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα που εκφράζονται με ένα παράπονο ή με ένα έντονο ξέσπασμα και οδηγούν σε προστριβές! Στις ερωτικές σχέσεις, η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην εκφράσουμε δυσαρέσκεια ή παράπονα αυτές τις ώρες!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Καρκίνο

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε από την ενέργεια της Σελήνης και να δώσετε χώρο στο συναίσθημα της αγάπης να εκφραστεί και να φέρει πιο κοντά σας τα πρόσωπα που αγαπάτε!
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-09-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι