blank
 
blank

Η Σελήνη στον Κριό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ο έρωτας χτυπά τα τύμπανα του πολέμου και επιβεβαιώνει την ύπαρξη μέσα από το σεξ.

 
Η Σελήνη στον Κριό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ο έρωτας χτυπά τα τύμπανα του πολέμου και επιβεβαιώνει την ύπαρξη μέσα από το σεξ.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σελήνη στον Κριό: τα τύμπανα του πολέμου

Τις πρωινές ώρες της 13 Νοεμβρίου, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο της πρόκλησής της, τον Κριό, επιβάλλοντας απόψεις, ιδέες, τρόπο ζωής, ανοίγοντας δρόμο (συχνά χρησιμοποιώντας... τους αγκώνες μας) και φυσικά, δείχνοντας επιθετικά την αγάπη μας. Ο Κριός έρχεται σε αντίθεση με τη ποιότητα της Σελήνης, ωστόσο την ωφελεί, κάνοντας την πιο μαχητική, πρωτοποριακή και λιγότερο παθητική.
 
Οι πρωτιές χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά μας, η διεκδίκηση γίνεται μάχη, η άρνηση στις επιθυμίες μας είναι αδιανόητη, ενώ η ερωτική συμπεριφορά αποκτά ενθουσιασμό και υπερβολή, ξεπερνώντας κάθε όριο και μέτρο.
 
Η Σελήνη στο Κριό κυνηγά το θήραμα και δε θα σταματήσει μέχρι να το αποκτήσει. Ο έρωτας δεν είναι απλά μια κατάσταση, αλλά ευκαιρία για αρχηγία και αδρεναλίνη, ενώ παίρνει αξία μέσα από την αντίσταση του άλλου και τη δυσκολία που παρουσιάζει στο να παραδοθεί. Η διεκδίκηση δηλαδή λειτουργεί σαν αφροδισιακό, ενώ όσο πιο πολύ μας ταλαιπωρεί το θήραμα, τόσο ανεβάζει τη λίμπιντο.
 
Τις δύο αυτές μέρες θα είμαστε εκδηλωτικοί, με περισσή λατρεία για την περιπέτεια, όσο οι εντάσεις στο σπίτι ή στη σχέση, μας διεγείρουν και μας κρατούν σε εγρήγορση. Στις καθημερινές καταστάσεις, η πειθώ, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα, δε θα αφήσουν καμία υπόθεση σε εκκρεμότητα, στην προσπάθεια να πείσουμε και τον πιο γερό αντίπαλο για την ορθότητα του λόγου μας, της σκέψης μας και των πράξεών μας.
 
Η Σελήνη στο Κριό κατακτά στόχους και έπειτα ανθρώπους, λειτουργεί όπως η διόπτρα του σκοπευτή. Αφού βρει το στόχο όμως, κατόπιν δεν γυρίζει να ασχοληθεί με το θύμα της.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα: I `ll put a spell on you

Η Σελήνη θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες, ζητώντας ένα και μοναδικό πράγμα: Να της ορκιστούν πίστη, αγάπη, πάθος, υπακοή. Για ακόμα μία φορά , οι… πιο ερωτιάρηδες, θα τυλιχτείτε στα δίχτυα του παθολογικού, παράλογου έρωτα. Η καχυποψία της όμως λειτουργεί σαν αναπηρία, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις ειναι οι δαίμονες που μας χτυπούν την πόρτα.
 
Το δύσκολο κατόρθωμα των ημερών ειναι η εμπιστοσύνη και η διαχείρισή της, ενώ το ένστικτο λειτουργεί αλύπητα και απόλυτα, αντιλαμβάνοντας τις προθέσεις του άλλου, πριν ακόμα τις εκφράσει. Η επιβεβαίωση της ύπαρξης μέσα από το σεξ, είναι μονόδρομος και φυσική επιλογή.
 
Με σιγουριά για τη σεξουαλική δύναμη που εκπέμπει πάνω μας, η Σελήνη σε όψη με τον Πλούτωνα, ρίχνει φως στα σκοτάδια τα εσωτερικά, τα οποία για λίγο, θα κρύψουν πολύ επιτυχώς φόβους, ανασφάλειες, ελλείψεις, αγωνίες. Αλλά και θα αποδείξουν για ακόμα μια φορά περίτρανα, το ζητούμενο της ανθρώπινης ύπαρξης: τη συντροφικότητα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-11-2013 00:00:00