blank
 
blank

Τα άστρα 16 ως 18 Δεκεμβρίου, με την Σελήνη στον Λέοντα.

 
Τα άστρα 16 ως 18 Δεκεμβρίου, με την Σελήνη στον Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Έχουμε μπροστά μας ένα τριήμερο, από το οποίο μπορούμε να εισπράξουμε απόλαυση, ευχαρίστηση και ανανέωση, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάθεσή μας αλλά και τις σχέσεις μας. Υπεύθυνη γι’ αυτό φυσικά είναι η Σελήνη, που περνά στον Λέοντα στις 3:15 μμ την ημέρα της Παρασκευής, αλλά και ο Ήλιος που συνεχίζει να διανύει το ζώδιο του Τοξότη.

Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 16 ως 18 Δεκεμβρίου 2016, με τον Σελήνη στον Λέοντα και τον Ήλιο στον Τοξότη

Υπάρχει γενικότερα μια εξωστρεφής διάθεση, που μας δημιουργεί την ανάγκη να συνυπάρξουμε, να μοιραστούμε χαρά και θετική ενέργεια με τα πρόσωπα που αγαπάμε, με τα παιδιά μας, με το σύντροφό, με τους φίλους μας, διαμορφώνοντας ένα πολύ όμορφο κλίμα το τριήμερο αυτό, να ενισχύσουμε την κοινωνική μας ζωή και να διασκεδάσουμε!

Την ημέρα του Σαββάτου, η αντίθεση που πραγματοποιείται μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης τις πρωινές ώρες της ημέρας (10:23 π.μ.) δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις και συνθήκες, κυρίως για κατανάλωση. Πολύ πιθανόν λοιπόν, να επιδοθούμε σε προσφιλή μας… σπορ, όπως είναι το shopping, εκτονώνοντας όμορφα τη διάθεσή μας. Παράλληλα, μια βόλτα, ένας καφές που απολαμβάνουμε με έναν φίλο, είναι λόγοι που μπορεί να ανεβάσουν την ψυχολογία μας! Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες να ασχοληθούμε και με θέματα που αφορούν την ομορφιά, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να του δώσουμε ό,τι μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα και όμορφοι!

Οι βραδινές ώρες του Σαββάτου είναι κατάλληλες για διασκέδαση, για εκτόνωση, αλλά και για ανανέωση της ερωτικής ζωής, μια και οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε πολλές περιπτώσεις, το απαιτούν.

Αλλά και η μέρα της Κυριακής έχει ένα πολύ όμορφο χρώμα, που μας κάνει να νιώθουμε ευδιάθετοι κι αισιόδοξοι, ενώ δημιουργεί όμορφα χαμόγελα, τα οποία ανταλλάσσουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την ενέργεια του τριήμερου αυτού, για να προσφέρουμε στην ψυχή μας ό,τι την τροφοδοτεί με χαρά και ευχαρίστηση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Λέοντα

Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους της πύρινης τριπλότητας, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, το τριήμερο αυτό είναι ιδανικό για να ανανεωθείς και κυρίως να έρθεις πιο κοντά σε όποιον αγαπάς, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα στις σχέσεις σου!

Ανάδρομος Ερμής

ΥΓ. Από τη Δευτέρα, ο Ερμής περνά σε αναδρομή πορεία δημιουργώντας τις γνωστές συνέπειες για το επόμενο διάστημα, δηλαδή εντείνει το περιβάλλον της ασυνεννοησίας και της ασάφειας! Σε πολλές περιπτώσεις όμως, θα μας δώσει τη δυνατότητα να διορθώσουμε πράγματα τα οποία δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε όπως έπρεπε αφενός, αφετέρου επαναφέρει σχέσεις από το παρελθόν, με τις οποίες έχουμε ακόμα κάτι να ανταλλάξουμε…

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-12-2016 19:00:00