blank
 
blank

Οι αστρολογικές όψεις 8 ως 10 Ιανουαρίου 2015: Σελήνη σε σύνοδο με Δία στον Λέοντα, Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα κι Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη.

Οι αστρολογικές όψεις 8 ως 10 Ιανουαρίου 2015: Σελήνη σε σύνοδο με Δία στον Λέοντα, Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα κι Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Αστρολογικές όψεις 8 ως 10 Ιανουαρίου 2015

Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Σελήνη σε σύνοδο με Δία στον Λέοντα: Στιγμές χαλάρωσης!

Στις 8 Ιανουαρίου, η Σελήνη θα συναντήσει τον Δία στον Λέοντα, προσθέτοντας αισθήματα αισιόδοξα στη καθημερινότητα μας, λαμπρότητα στη ψυχή μας, αλλά και μία εσωτερική ανάγκη να περάσουμε καλά, να ξοδέψουμε, να εντυπωσιάσουμε, να αποκτήσουμε εκείνο το υπερβολικό, το περιττό, που όμως τρέφει τον εγωισμό μας και βελτιώνει την εικόνα μας προς τα έξω, ρίχνοντας μια… χρυσόσκονη στους ώμους μας.
 
Το χιούμορ, η θετική διάθεση και η ανάγκη για κοινωνικότητα, θα μας ανεβάσουν ψυχολογικά και θα συμβάλουν σε μια θετικότητα της αύρας μας. Μία αρμονική συνύπαρξη με τους άλλους, μία διάθεση γενναιοδωρίας και τρυφερής συνεύρεσης για τους ερωτευμένους φέρνει η όψη αυτή, έστω και για λίγες ώρες.
 
Είναι μια όψη που προσφέρει καλοτυχία, ευκαιρίες παρουσιάζονται από το πουθενά, ενώ οπλιζόμαστε με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να αξιολογήσουμε σωστά τις καταστάσεις και να προωθήσουμε τον εαυτό μας. Παράλληλα, είναι εκπληκτικός ο αναπάντεχος τρόπος, με τον οποίο έρχεται η βοήθεια που έχουμε ανάγκη, διευκολύνοντάς μας.

Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα: πολεμώντας τους ανεμόμυλους

Στις 9 Ιανουαρίου, η Σελήνη αφού έχει εγκαταλείψει τη μεγαλοπρέπεια του Λέοντα, περνά στη Παρθένο, με μία διάθεση ψυχικής πτώσης και προσγείωσης, σχηματίζοντας αντίθεση με το Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Χάος, αστάθεια, αίσθηση απομόνωσης και ανασφάλεια είναι τα βασικά γνωρίσματα της ημέρας. Μία αίσθηση μοναξιάς, μία αντιπαράθεση με τους φόβους και τις ανασφάλειες, αλλά και μια ροπή στο ψέμα και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
 
Αναζητώντας σωτηρία μέσα από δικά μας άτομα, μέσα από το νοιάξιμο και το δόσιμο, πλέκουμε διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες είναι λίγο μπερδεμένες. Με μια τάση να ζούμε μέσα στον κόσμο της φαντασίας, των ψευδαισθήσεων και της σύγχυσης, γινόμαστε θύματα και μάρτυρες δύσκολων συναισθηματικών καταστάσεων, καθώς είναι σχεδόν αδύνατον να αντιδράσουμε πρακτικά.
 
Η προσπάθεια να δραπετεύσουμε από τη καθημερινότητα, καθώς και οι έντονες συναισθηματικές αλλαγές, μαζί με μία τάση μελαγχολίας, θα μας κουράσουν τη μέρα αυτή. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μια πτώση της ζωτικότητας μας, ένα ψέμα δικού μας ατόμου που θα μας αναστατώσει ή την αλλαγή αισθημάτων απέναντί μας.
 
Όταν η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον Ποσειδώνα γινόμαστε ιδιαίτερα ευάλωτοι και ευαίσθητοι, η φαντασία καλπάζει, ενώ η αντιμετώπιση της καθημερινότητας γίνεται πάντα πρόβλημα. Ωστόσο, η έμπνευση και η φαντασία που χαρίζει η όψη αυτή, αν μπουν στο σωστό αυλάκι, μπορεί να κάνουν θαύματα.
 
Ίσως είναι ευκαιρία να ανοίξουμε τη καρδιά μας, να μοιραστούμε με τους άλλους πράγματα που μας καταπιέζουν, απαλύνοντας τη ψυχή μας και παίρνοντας την απαιτούμενη δόση ζεστασιάς και συμπαράστασης. Ωστόσο, καλό είναι να μην εμπιστευόμαστε τους πάντες, κρατώντας κάποιες άμυνες προστασίας του εαυτού μας.

Ερμής σύνοδο με την Αφροδίτη: η γοητεία της επικοινωνίας

Στις 10 Ιανουαρίου, ο Ερμής πλησιάζει την Αφροδίτη σε όψη συνόδου στον Υδροχόο, χαρίζοντας μας χάρη μέσα στη καθημερινότητα, ευχάριστη διάθεση, καθώς και την επιθυμία να ομορφύνουμε τα πράγματα γύρω μας, να δημιουργήσουμε καλαισθησία, αλλά και να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Με τάσεις αρμονίας, ισορροπίας και καλή συμπεριφορά, μαζί με ένα γλυκό λόγο για τους άλλους, εύκολα μπαίνουμε στη καρδιά και των πιο δύσκολων ανθρώπων. Ένα όμορφα σκεπτόμενο και κοφτερό μυαλό, που αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά, θα έχουμε όφελος.
 
Ερωτικά, είναι μία μέρα εύνοιας, καθώς στο δρόμο μας έρχονται άτομα που μας ελκύουν με τη προσωπικότητα και την επικοινωνιακή τους δύναμη. Θα υπάρξει μία εγκεφαλική έλξη, καθώς ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει το είδος αυτό του έρωτα. Ας προσέξουμε όμως τα υπερβολικά όμορφα λόγια, που μπορεί να ισχύουν μόνο μία στιγμή. Ας μην εναποθέσουμε ελπίδες, εκεί που δεν υπάρχουν.
 
Επαγγελματικά, η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη, φέρνει κέρδη από πρωτότυπες ιδέες, πωλήσεις, καθώς και την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας πιο ανοιχτά.
 
Για τους ερωτευμένους, η ευκαιρία να δημιουργήσουν πιο στενούς και τρυφερούς δεσμούς, με σωστή επικοινωνία και συζητήσεις γύρω από τη πορεία της σχέσης τους, δε θα πρέπει να πάει χαμένη. Μάθε ποιο πρόσωπο θα επιστρέψει αυτές τις ημέρες στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2015 13:51:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι