blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Ακόμα και οι δυσκολίες… εξομαλύνονται!

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Ακόμα και οι δυσκολίες… εξομαλύνονται!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Τα άστρα την Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015, με την Σελήνη στον Αιγόκερω

Στις 7:22 το πρωί η Σελήνη περνά στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου,για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο ενδιαφερόντων! Ενισχύονται τα θέματα που αφορούν την πρακτική πλευρά της ζωής μας, μπορούμε να διαχειριστούμε επαγγελματικά ζητήματα με μια μεγαλύτερη ευκολία σήμερα και να τα προωθήσουμε μέσα σε ένα κλίμα που επιτρέπει την ανάπτυξή τους, δίνοντας την δυνατότητα της επίτευξης πολύ αξιόλογων αποτελεσμάτων!
 
Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε κάτω από την ενέργεια του εξαγώνου Ερμή-Κρόνου, που κορυφώνεται στην αυριανή μέρα και λειτουργεί ιδιαίτερα ενισχυτικά σε θέματα επικοινωνίας. Παράλληλα, οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη κατά την διάρκεια της ημέρας, μαλακώνουν τις διαθέσεις αυτού του δύσκολου φεγγαριού και προτρέπουν σε πάσης φύσεως κοινωνικότητα!

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο, Δία και Ποσειδώνα

Στις 10:35 το πρωί, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ενισχύει πάρα πολύ τον ψυχισμό μας, παράγει μεγάλα ποσοστά ενέργειας, διευκολύνει κάθε κίνηση, κάθε πρωτοβουλία, η οποία διεκπεραιώνεται με ευκολία. Οι ώρες αυτές είναι ιδιαίτερα θετικές σε ό,τι αφορά τις συναλλαγές, τις συζητήσεις και την προώθηση των σχεδίων μας γενικότερα. Όλα δείχνουν να κινούνται πιο ομαλά και να εξελίσσονται με τρόπο που μας εξυπηρετεί!
 
Επίσης, μπορεί να μας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσουμε εκκρεμότητες ή σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί και να επαναφέρουμε τις ισορροπίες! Παράλληλα, αν στοχεύουμε στο να προωθήσουμε σχέδια ή στόχους, η σημερινή ημέρα είναι να ιδανική για να αναλάβουμε τις ανάλογες πρωτοβουλίες και να κινηθούμε με δυναμισμό!
 
Άλλωστε, λίγο παρακάτω, στις 12:45 το μεσημέρι, το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία προάγει πάρα πολύ τις σχέσεις κι ενισχύει το συναίσθημα. Τόσο από τους άλλους όσο και από εσένα, υπάρχει διάθεση κατανόησης, προθυμίας και ειλικρινούς έκφρασης του συναισθήματος. Αυτές τις ώρες ίσως προκύψουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις, που θα βελτιώσουν αισθητά το κλίμα στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά και στη διάθεσή σου!
 
Στις 10:35 το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας βοηθά να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε μας αγχώνει ή μας πιέζει και να δραπετεύσουμε εκεί όπου μπορούμε πραγματικά να ξεκουράσουμε την ψυχή και το σώμα μας! Η ανταλλαγή συναισθήματος σε φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, ενώ οι ερωτικές σχέσεις το βράδυ αυτό μπορούν πραγματικά να απογειωθούν!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Αιγόκερω

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ιδιαίτερα των πρώτων ημερών, δέχεστε την εύνοια του πλανητικού σκηνικού, τόσο σήμερα όσο και τις ημέρες που ακολουθούν! Οι όψεις που σχηματίζονται, συνηγορούν σε ένα πολύ καλό κλίμα γύρω σας, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζετε ή επιθυμείτε!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-08-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι