blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα 20-2-1017, με την Σελήνη στον Τοξότη.

 
Τα άστρα την Δευτέρα 20-2-1017, με την Σελήνη στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Eβδομάδα με πολλά γεγονότα είναι αυτή που θα διανύσουμε, μια και βρισκόμαστε στα μέσα δύο εκλείψεων, μία που προηγήθηκε και μία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Γεγονός είναι πως η εβδομάδα 20 ως 26 Φεβρουαρίου δίνει αιτίες και αφορμές για πολλές εξελίξεις, μια και την περίοδο αυτή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στο τραπέζι και είναι στο χέρι μας το πώς θα τα διαχειριστούμε.

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20-26 Φεβρουαρίου

Μια σειρά όψεων δημιουργούν ένα κλίμα αναστάτωσης με ξαφνικά και αιφνίδια γεγονότα, μια και ο Άρης (ο πιο ισχυρός πλανήτης στο πλανητικό σκηνικό) αναλαμβάνει δράση με δύο σημαντικές όψεις που σχηματίζει. Τόσο το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όσο και η σύνοδος με τον Ουρανό, φέρνουν δράση, ένταση, αλλά και ανατροπές, που ταράζουν για τα καλά τις ισορροπίες το διάστημα που ακολουθεί.

Βεβαίως, έχουμε και τον Ερμή που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, αλλά και τρίγωνο με τον Δία την ημέρα της Τρίτης, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εξελίξεων και ευκαιριών, κυρίως μέσα από νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, που μπορεί να προκύπτουν και που φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενες!

Σελήνη στον Τοξότη

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την επίδραση των δύο όψεων του Ερμή, βρίσκεται όμως και κάτω από την επιρροή της Σελήνης στον Τοξότη, παρακινώντας μας να αναζητήσουμε οτιδήποτε τρέφει το παιδί μέσα μας, αναζητώντας τη χαρά και το χαμόγελο και χρωματίζοντας με αισιόδοξα χρώματα τις ώρες της ημέρας.

Στις 7:03 το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στο πρωινό, δημιουργεί τη διάθεση και την τάση της ανάληψης πρωτοβουλιών, γεγονός που βοηθά να διαχειριστούμε ή να διεκπεραιώσουμε κάποια θέματα πιο εύκολα και πιο ουσιαστικά.

Στις 2:31 το μεσημέρι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δίνει ένα πιο ουσιαστικό χρώμα στην επικοινωνία μας, προάγοντας κάθε είδους συζήτηση, που μπορει να δώσει θετικά αποτελέσματα.

Στις 4:39 το μεσημέρι, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσουμε μια μεγαλύτερη ελευθερία, αλλά και τις συνθήκες για μικρά ή μεγαλύτερα διαλείμματα, που έχουν άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα.

Στις 6:46 το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι ένα φωτεινό παράθυρο στην αισιοδοξία και στην καλή διάθεση, έτσι που κάθε είδους επικοινωνία κι ανταλλαγή, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, στέφεται με επιτυχία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Τοξότη

Την εύνοια της σημερινής ημέρας εισπράττουν κυρίως οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τις όποιες υποθέσεις τους, προσωπικές ή επαγγελματικές, σε ένα κλίμα που τους ευνοεί.

imageMobile

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-02-2017 19:00:00