blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Υδροχόο.

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διανύοντας την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, συναντάμε ένα κλίμα, που σε πολλές περιπτώσεις θα μας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες, θα αλλάξει σημαντικά τις ενέργειες και τις διαθέσεις, αλλά και θα προβληματίσει τους περισσότερους από εμάς, μια και πολύ συχνά θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις επιλογές μας. Το άνοιγμα της εβδομάδας γίνεται κάτω από την επιρροή της Σελήνης που κινείται στο πρωτοποριακό ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα και περιβάλλον, που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη δράση, τις προθέσεις, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα!

Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016, με την Σελήνη στον Υδροχόο

Στις 7:13 το πρωί, η έναρξη της ημέρας γίνεται κάτω από την ευνοϊκή ενέργεια του τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Δία, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα με τα πρόσωπα που συνυπάρχουμε, μια και οι διαθέσεις είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και αισιόδοξες, έτσι που επιτρέπουν μια καλή ανταλλαγή επικοινωνίας και συναισθημάτων.

Αλλά και λίγο παρακάτω, στις 8:34 το πρωί, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα ενισχύσει κάθε πρακτικό ζήτημα και την οργάνωσή του, αλλά θα διευκολύνει σημαντικά συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κυρίως επαγγελματικές, δρομολογώντας μια σειρά θετικών εξελίξεων.

Στις 10:49 πμ η Σελήνη συνεχίζει τα πλανητικά της ραντεβού, αυτή τη φορά κορυφώνοντας μια σύνοδο με τον Άρη και εκτοξεύοντας φυσικά την ενεργητικότητα στα ύψη! Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για δράση και για ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, επειδή η παρόρμηση είναι πολύ πιο έντονη και πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε βιαστικές ή λανθασμένες κινήσεις, καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε αυτά που λέμε και σε αυτά που πράττουμε. Ωστόσο η δυναμική και η αποφασιστικότητα των ωρών αυτών, μπορεί να εξυπηρετήσουν κάθε θέμα μας ή κάθε ζήτημα, το οποίο έχουμε τη διάθεση να προωθήσουμε.

Στη 1:23 το μεσημέρι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί έντονη παρόρμηση, που μας οδηγεί στο να ανακαλύψουμε οτιδήποτε μας ευχαριστεί, αλλά παράλληλα μπορει να μας φέρει και μπροστά σε ξαφνικές κι απρόσμενες ειδήσεις ή εξελίξεις, που θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα! Ίσως ακόμα και κάποιες ξαφνικές συναντήσεις να ανανεώσουν σημαντικά τη διάθεσή μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Την εύνοια της σημερινής ημέρας με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, εισπράττουν άμεσα Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που κινούνται σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά τους, η οποία δίνει και αισιόδοξες προοπτικές στις υποθέσεις τους.

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-12-2016 19:00:00