blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ζυγό και τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ζυγό και τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015, με την Σελήνη στον Ζυγό

Και σήμερα, η επιρροή της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού είναι αυτή που διαμορφώνει το σκηνικό της ημέρας.

Προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Σχέσεις και συνεργασίες διευκολύνονται ιδιαίτερα και κινούνται σε ένα αρκετά καλό κλίμα, που σε βοηθά να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Ένα σχέδιό σου μπορεί να το δεις να υλοποιείται με ξαφνικό τρόπο. Ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά κι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Σε αρκετά ευχάριστο χρώμα κυλά η σημερινή μέρα, ενώ οι απογευματινές ώρες είναι ιδανικές για να συζητήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν ή να έρθεις πιο κοντά στους αγαπημένους σου! Εσύ των τελευταίων ημερών βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, που θα σε ζορίσει το επόμενο διάστημα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ημέρα που ενισχύει την καλή σου διάθεση, προάγει τα ζητήματά που σε ενδιαφέρουν και βοηθά στη βελτίωση των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Έντονη διάθεση για διασκέδαση και καλοπέραση που ενισχύεται από τις απογευματινές ώρες και μετά. Η ερωτική σου ζωή σε πλήρη εξέλιξη! Κάποιες συζητήσεις βοηθούν στο ξεπέρασμα δυσκολιών!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντική βελτίωση σε ό,τι αφορά οικογενειακά ζητήματα και σχέσεις. Μια συζήτηση με ένα συγγενικό πρόσωπο, πιθανόν να σου προσφέρει βοήθεια ή στήριξη οικονομικής μορφής. Ευχάριστες επικοινωνίες και ενίσχυση της κοινωνικής ζωής. Για εσένα των πρώτων ημερών, η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει μια σημαντική εξέλιξη ή ευκαιρία!
 
ΛΕΩΝ: Ευχάριστες συζητήσεις που μπορούν να διευκολύνουν και να προάγουν τα ζητήματα που σε απασχολούν. Ιδιαίτερα οι απογευματινές ώρες είναι ιδανικές, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου! Προσκλήσεις κοινωνικού χαρακτήρα και ενίσχυση της κοινωνικότητας σου. Για εσένα των τελευταίων ημερών, οι εξελίξεις που διαδραματίζονται τις ημέρες αυτές στη ζωή σου σε φέρνουν μπροστά σε έναν έντονο προβληματισμό σχετικά με μια απόφαση που καλείσαι να πάρεις!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ημέρα που νιώθεις την ανάγκη να εκτονώσεις τη διάθεσή σου και μπορεί να οδηγηθείς σε κάποιες αγορές που θα βελτιώσουν πολύ τον ψυχισμό σου! Καλό είναι ωστόσο να κρατήσεις ένα μέτρο, γιατί είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείς σε σπατάλες, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Για εσένα των πρώτων ημερών, μια σημαντική ευκαιρία φαίνεται να ανοίγεται τώρα στη ζωή σου.
 
ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σου βελτιώνει αισθητά το κλίμα της καθημερινότητάς σου και πολύ περισσότερο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου τις ημέρες αυτές. Σε πρώτο πλάνο η κοινωνική σου ζωή, που φαίνεται να εκτινάσσεται και να σου προσφέρει όμορφες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Οι απογευματινές ώρες της ημέρας πιθανόν να επαναφέρουν μια συζήτηση σχετικά με θέματα, που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Μία έξοδος σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφό σου και την ερωτική σου ζωή!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ πιθανόν η διάθεσή σου να σε οδηγεί σε μια απομόνωση, δυσκολεύοντας και τις σχέσεις σου και την επικοινωνία σου γενικότερα, καθώς η κοινωνικότητά σου λειτουργεί με μειωμένους ρυθμούς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις προτεραιότητες και να κάνεις ένα σύντομο απολογισμό, οργανώνοντας τις επόμενες κινήσεις που θα δρομολογήσεις αργότερα. Για σένα των τελευταίων ημερών, σχέσεις και συνεργασίες περνούν από έντονες αναταράξεις και αρκετή πίεση το διάστημα που ακολουθεί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις τη διάθεση να βρεθείς κοντά στα πρόσωπα που σε αγαπούν και ιδιαίτερα στους φίλους σου, με τους οποίους μοιράζεσαι όμορφες και χαλαρές στιγμές σήμερα, ιδιαίτερα από τις απογευματινές ώρες και μετά! Η ερωτική σου ζωή ενισχύεται. Πολύ πιθανόν να δεχτείς συμπαράσταση ή βοήθεια από ένα γυναικείο πρόσωπο, που είναι κοντά σου και σε στηρίζει!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαγγελματικά ζητήματα εξελίσσονται σε ένα αρκετά θετικό και αρμονικό κλίμα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ενώ οι συζητήσεις που αφορούν εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα τις απογευματινές ώρες. Η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται και σου προσφέρει τη δυνατότητα εξόδων και διασκέδασης, φέρνοντας κοντά τα πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν...
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η θετική σου διάθεση ευνοεί μια ουσιαστική επικοινωνία, ενώ μια τάση να ζήσεις πιο έντονα μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Από τις απογευματινές ώρες και μετά είναι πιθανές οι συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν σου! Ενισχύεται η ερωτική σου ζωή, ενώ για σένα των τελευταίων ημερών, μια συνεργασία στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σε δυσκολέψει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ: Έντονο συναίσθημα και ενισχυμένη ερωτική διάθεση θα σε χαρακτηρίζουν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Από τις απογευματινές ώρες και μετά, το να ασχοληθείς περισσότερο με τον ερωτικό σου σύντροφο θα βελτιώσει την ψυχολογία σου και θα σου χαρίσει έντονες στιγμές στο μεταξύ σας. Επίσης, μια συζήτηση που αφορά οικονομικά θέματα τις ώρες αυτές, μπορεί να σου δώσει θετικές ενδείξεις ή εξελίξεις.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-08-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι