blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ζυγό.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, ξεκινάει η σημερινή μέρα, δίνοντάς μας λόγους και διαθέσεις να αναζητούμε την επαφή, την επικοινωνία, την ανταλλαγή, αλλά κυρίως την ισορροπία, που μπορούμε να κερδίσουμε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, μέσα από τη συναναστροφή μας με τους γύρω μας.

Sponsored Links

 Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 15 Φεβρουαρίου 2017.

Στις 9:57 π.μ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανό ωστόσο να δημιουργήσει εμπλοκές στις συναλλαγές σου με τους γύρω σου, μιας και θα υπάρχει μια εσωτερική τάση για μεγαλύτερη κτητικότητα ή απαιτήσεις, τόσο από σένα προς εκείνους όσο και το αντίστροφο. Υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση, η οποία είναι πολύ εύκολο να εκδηλωθεί στο περιβάλλον που κινείσαι, δυσκολεύοντας την επικοινωνία και την έκφραση. Γι’ αυτό, καλό είναι στις πρωινές ώρες της ημέρας, να κρατήσουμε τις αποστάσεις από οτιδήποτε νοιώθουμε πως μας φορτίζει ή δεν μας είναι εύκολο να διαχειριστούμε.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό

Στις 4:01 μ.μ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό περιλαμβάνει και πνευματικό και συναισθηματικό στρεσάρισμα! Προσπάθησε να ερμηνεύσεις αυτό που νιώθεις με τη λογική, έτσι ώστε να διατηρήσεις περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στον εσωτερικό σου κόσμο και στον κόσμο σε περιβάλλει. Απόφυγε, φυσικά, να πάρεις αποφάσεις και να εμπλακείς με πρόσωπα τα οποία σου δημιουργούν μία επιπρόσθετη συναισθηματική φόρτιση, γιατί είναι πολύ πιθανό τις ώρες αυτές να υπάρξουν ακόμα και συγκρούσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Σελήνης;

Γενικότερα, καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους συνεργασία, κυρίως αν ανήκεις  στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία

Όμως στις 6.54 μμ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία έρχεται να αποκαταστήσει το κλίμα και τις ισορροπίες, διαμορφώνοντας ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον. Μπορούμε να κατανοήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τους γύρω μας αλλά και οι αντιδράσεις μας είναι σαφώς πιο ισορροπημένες και αρμονικές. Οι ώρες που ακολουθούν είναι πολύ καλύτερες για κάθε είδους επαφή τόσο επαγγελματική όσο και διαπροσωπική. Κάθε τι που μπορεί να σου δίνει ευχαρίστηση, είτε αυτό αφορά κοινωνικές συναναστροφές με φίλους είτε γενικότερα με πρόσωπα που αγαπάς, είναι μια πηγή ενθάρρυνσης και  αισιοδοξίας που τροφοδοτεί ευχάριστα τον ψυχισμό σου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Σελήνης - Δία;

Κριοί, Λέοντες και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, χρησιμοποιήστε την εύνοια της πλανητικής αυτής όψης, δημιουργώντας ένα καλό κλίμα στην καθημερινότητά σας, και ανταλλάσοντας όμορφα συναισθήματα ή συζητήσεις σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 19:00:00