blank
 
blank

Σκορπιός. Προβλέψεις 2014: Προορισμός η Κορυφή!

 
Σκορπιός. Προβλέψεις 2014: Προορισμός η Κορυφή!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σκορπιός 2014: Προορισμός η Κορυφή!

Ο έμφυτος δυναμισμός σας αποτελεί το βασικό στοιχείο για την κατάκτηση της επιτυχίας. Οι πλανητικές προκλήσεις φέτος, απλά θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε την αξία σας.
 
Το 2014 αναμένεται να είναι μια συναρπαστική χρονιά για το ζώδιό σας, κατά την οποία θα μπορέσετε να βάλετε νέους στόχους και προτεραιότητες. Ο Κρόνος που παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι και τις 23/12, αλλά και ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, σας βοηθούν να υλοποιήσετε μεγαλόπνοα σχέδια χωρίς δυσκολία. Ακόμα και οι δυσμενείς όψεις που θα σχηματιστούν το πρώτο εξάμηνο, εσάς απλά θα διεγείρουν την πνευματικότητά σας, ώστε να κάνετε αλλαγές για το καλύτερο. Με το επικοινωνιακό σας χάρισμα και τον ενθουσιασμό σας, θα αποτελέσετε το πρότυπο και άλλων ατόμων, τα οποία θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 24/5 θα φέρει σε κάποιους από σας υλικές απολαβές, σε κάποιους συναισθηματική εξασφάλιση, ενώ σε κάποιους άλλους ένα σημαντικό όφελος από το εξωτερικό. Η είσοδος του Δία στον Λέοντα από τις 16/7 σηματοδοτεί την αφετηρία μιας δωδεκαετούς περιόδου επαγγελματικών επιτυχιών και αυξημένης προβολής. Οι νεότεροι Σκορπιοί, που «χτίζουν» τώρα το επαγγελματικό μέλλον τους, θα έχουν σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, που θα που θα τους εξασφαλίσουν μια λαμπρή ανοδική πορεία. Ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σας στις 23/12, αφήνοντάς σας «προίκα» τη σοφία και την ωριμότητα, που θα σας συνοδεύει όλη την υπόλοιπη ζωή σας.
 
Έρωτας
Η παραμονή του Κρόνου στο ζώδιό σας μέχρι τις 23/12 και κυρίως το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία και τον Χείρωνα το Μάιο, εξασφαλίζουν την σταθερότητα στην αισθηματική ζωή σας. Ο γάμος φαίνεται να αποτελεί μια σημαντική πιθανότητα κατά την διάρκεια του 2014, όπως και η δημιουργία μιας σημαντικής σχέσης, αν είστε μόνοι, αφού οι δυο ηλιακές εκλείψεις στις 29/4 και στις 23/10 θα φέρουν σε πολλούς από σας τον έρωτα που περιμένετε.
 
Υγεία-Ομορφιά
Η υγεία σας χρειάζεται περισσότερη προσοχή κατά τις περιόδους που ο Ουρανός θα σχηματίσει αντίθεση με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Άρη, στις 23/4 και 25/6. Τα διαστήματα αυτά καλό θα είναι να αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές, καθώς και το πρόχειρο φαγητό, και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Το δεύτερο εξάμηνο και κυρίως τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να χάσετε με ευκολία τα περιττά κιλά σας ακολουθώντας μια αθλητική δραστηριότητα.
 
Τύχη-Χρήμα
Τα οικονομικά σας βρίσκονται ήδη σε ένα καλό δρόμο και αυτό οφείλεται περισσότερο στην δική σας καλή διαχείριση. Περαιτέρω βελτίωση θα σημειωθεί στο τέλος του Μαΐου, όπου μπορείτε να αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων ακόμα και από το εξωτερικό. Πολλοί από σας μάλιστα είναι πιθανό να ξεκινήσετε ακόμα και σαν χόμπι, μια δραστηριότητα από το σπίτι σας ή το διαδίκτυο, η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής κατά το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου.
 
Εργασία
Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή το πρώτο τετράμηνο του 2014, καθώς θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στο πρόγραμμά σας. Ωστόσο, σύντομα θα βρείτε λύσεις, που θα σας φέρουν σε μια θέση ισχύος. Μετά τις 16/7 ο Δίας ανοίγει μια λαμπρή περίοδο για την καριέρα σας. Πολλοί από σας θα ακολουθήσετε τα όνειρά σας και θα βάλετε τα θεμέλια για μια προσωπική καριέρα, που θα εξελιχθεί πολύ θετικά.
 
Hot Point
Η Μαύρη Σελήνη στο τομέα της καριέρας σας από τις 4/3 μέχρι και τις 26/11 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας και να πετύχετε ακόμα πιο εύκολα τους προσωπικούς σας στόχους.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-12-2013 00:00:00