blank
 
blank

Νοέμβριος 2013: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα, στον Σκορπιό.

 
Νοέμβριος 2013: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα, στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σκορπιός, το ζώδιο του μήνα και οι προβλέψεις του

Ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με αποφάσεις του παρελθόντος, υπαρξιακά θέματα, σεξ, αλλά και προκαλώντας μας να εξιχνιάσουμε το μυστήριο του έρωτα και της ζωής γενικότερα.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη: αγαπημένη ευδαιμονία

Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, λειτουργεί σαν έξοδος κινδύνου στα συναισθηματικά αδιέξοδα, αφού διδάσκει πως τα ζητήματα καρδιάς, ακόμα και τα πιο δύσκολα και περιπλεγμένα, έχουν ανάγκη από μια πιο ελαφριά αντιμετώπιση.
 
Αέρας νεανικότητας και αισιοδοξίας φυσά, δίνοντας μια ανάσα ελαφρότητας, σε εσάς, τους βεβαρυμμένους Σκορπιούς, ενώ οι άνθρωποι που γνωρίζετε το διάστημα αυτό, θα έχουν κάτι το ιδιαίτερο, το εξωπραγματικό, και θα σας εξιτάρουν ασυνήθιστα. Ο έρωτας, μέσα από μια οπτική ελευθερίας, ανεξαρτησίας και καλής διάθεσης, θα σώσει πάρα πολλές σχέσεις που πιέζονται και έχουν στερέψει από τη χαρά της συντροφικότητας.
 
Σίγουρα, η καρδιά του Σκορπιού (και όχι μόνο), θα χτυπήσει δυνατά από προσμονή, ενώ ανοίγονται ευκαιρίες για μοναδικές γνωριμίες, που θα σας παρασύρουν μακριά από ό,τι πιέζει, με μία βαλίτσα πάντα έτοιμη να απογειωθεί μαζί σας.
 
Με ενθουσιασμό λοιπόν θα βιώσουμε όμορφες εμπειρίες, ενώ παράλληλα, λόγω της επιρροής του Σκορπιού, θα αναπτυχθούν πιο βαθιά αισθήματα και τα ειδύλλια θα εξελιχθούν με το καιρό, σε πιο σοβαρές ιστορίες αγάπης.

Ήλιος τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: η ελπιδοφόρα εικόνα του έρωτα

Το τρίγωνο του Ήλιου με το Ποσειδώνα, θα φέρει σύγχυση και υπερβολή στις επιλογές σας, ενώ θα αποθεώσετε το αντικείμενο του πόθου σας, προσδίδοντας του από ηρωικές, έως θεϊκές διαστάσεις. Η παγίδα των ημερών είναι πως δεν θα μπορέσετε εύκολα να εντοπίσετε πού βρίσκεται ο ρεαλισμός του πράγματος και πού το παραμύθι, ωστόσο, όσον αφορά στην ερωτική σας ζωή, θα βιώσετε συναντήσεις και επαφές, από τις οποίες θα απουσιάζουν τα όρια και οι ενοχές.
 
Παράλληλα, αυτά που συμφωνήσατε και για τα οποία δώσατε τα χέρια, θα αντιληφθείτε πως είναι μάλλον πιο δύσκολο απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν, να πραγματοποιηθούν και από αόριστη ιδέα, να γίνουν πράξη.
 
Αυτό που περισσότερο φοβάστε, είναι να ανοίξετε τη καρδιά σας το διάστημα αυτό, σκεπτόμενοι μήπως εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας, ενώ οι ερωτικές καταστάσεις θα είναι ρομαντικές, αλλά ρευστές.

Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο και Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Στις 7 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα συναντήσει τον Κρόνο στον Σκορπιό, γεγονός που θα σας κάνει να ασχοληθείτε με σοβαρά και βαρυσήμαντα πράγματα, κυρίως επαγγελματικής φύσεως. Μέσα από τη δοκιμή αυτή, θα βγείτε σοφότεροι και πιο ικανοί να διαχειριστείτε καταστάσεις ώριμα και με συνέπεια.
 
Οι ερωτικές και συναισθηματικές υποθέσεις, κάτω από αυτή την όψη, ζορίζονται, ενώ θα βρεθείτε σε θέση άμυνας, με μπόλικη δόση καχυποψίας, αλλά και με όρεξη για αγώνα, ώστε να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε, είτε είναι η κατάκτηση μιας καρδιάς, είτε μιας κατάστασης.
 
Παράλληλα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα βρεθείτε στη συντροφιά δυνατών και ισχυρών, ενώ κάποιοι θα πειραματιστείτε με τη γοητεία ενός ώριμου έρωτα, που θα ξυπνήσει μέσα σας την παλιά παιδικότητα.

Σύνοδος του Ήλιου με το Δία: η τύχη κατοικεί εδώ

Στις 12 Νοεμβρίου, ο Δίας σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο, ενεργοποιώντας ακόμα περισσότερο την ερωτική ζωή των Σκορπιών και προσφέροντας κάθε είδους επέκταση, τύχη, γνωριμίες, καθώς και την αναζήτηση ενός νέου νοήματος ζωής.
 
Πάνω εκεί, εσείς οι Σκορπιοί, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε λάθη, να δείτε την ομορφιά μέσα σε κάθε σχέση, να βάλετε στόχους, να απολαύσετε εύνοια και να γευτείτε την ομορφιά που φέρνει ένας έρωτας, όταν αυτός με τα πολλά καταλήξει επιτέλους στην αγκαλιά σας. Παράλληλα, το πολυτιμότερο δώρο θα είναι να δείτε ξεκάθαρα τον τομέα στον οποίο ευνοείστε και εκεί πάνω να επεκταθείτε, βοηθώντας τα πράγματα να έρθουν πιο εύκολα.
 
Η ερωτική σας ζωή παίρνει βαθιές διαστάσεις και η λίμπιντο ελευθερώνεται σαν μετά από έκρηξη, που ψάχνει διεξόδους να κατευναστεί. Η έκπληξη είναι πως θα δείτε τον εαυτό σας να ταιριάζει με ανθρώπους, που φαινομενικά είναι ξένοι προς εσάς, από πλευράς ιδεών, κουλτούρας, γλώσσας, κοινωνικής προέλευσης. Το ζητούμενο είναι η υψηλή ψυχική ένωση, η αποδοχή στις αξίες του άλλου και η ικανότητα προσαρμογής με στόχο να διατηρηθεί ο έρωτας.

Πλούτωνας και Αφροδίτη: το αγαπημένο… σκορπίσιο παιχνίδι

Στις 15 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, συναντάται με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ξαναζωντανεύει τις σκιές του έρωτα στις ζωή σας, προκαλώντας σεξουαλικό μαγνητισμό, καρδιοχτύπια και ρίσκο, το οποίο για χάρη του έρωτα δε διστάσετε να πάρετε.
 
Οι σχέσεις, τις μέρες που η όψη θα βρίσκεται σε κορύφωση, θα είναι τέτοιες, που θα έχουν τη δύναμη να μεταβάλλουν τη ζωή με μαγικό και καταλυτικό τρόπο, ενώ τα αισθήματά θα γίνουν βαθιά, επίμονα και ακόρεστα.
 
Η όψη αυτή, δεν αρέσκεται σε μετριότητες, αλλά προχωρά μεταβατικά, ριζικά, ακραία και συχνά επικίνδυνα. Όλα ή τίποτα, ενώ η ανάγκη για τρυφερότητα έρχεται σε αντιπαράθεση με την μανία για έλεγχο στη σχέση και κάθε φορά που θα νιώθετε ευτυχισμένοι, θα το εκλαμβάνετε για έλλειψη ελέγχου της κατάστασης ή υποχώρηση. Το ζητούμενο μέσα από όλο αυτό είναι να ζήσετε το πάθος και να κατευνάσετε το φόβο της απόρριψης, από τον οποίο ξεκινούν όλα τα προβλήματα.

Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα: φουσκοθαλασσιά συναισθημάτων

Στις 22 Νοεμβρίου 2013, ο Ήλιος εγκαταλείπει τα δύσκολα νερά του Σκορπιού, αφού έχει ενεργοποιήσει ένα τετράγωνο με το Ποσειδώνα, κατά το οποίο ξυπνά τάσεις φυγής και άρνησης της πραγματικότητας.
 
Εξιδανίκευση της αγάπης, αφοσίωση χωρίς ανταπόκριση και συναισθηματικές ακρότητες, πλαισιώνουν το ερωτικό τοπίο. Όλα αυτά πέφτουν βαριά για το συναισθηματικό Σκορπιό, που θα κοιτάξει να φτάσει μέχρι την ουσία των πραγμάτων για να βρει εξήγηση και λόγους που η ζωή παίρνει τέτοιες ανατροπές. Αλλαγή προσωπικών στόχων και διαφύλαξη του εαυτού είναι το μάθημα των ημερών, αρκεί να μην διαταραχτεί και άλλο το ήδη εύθραυστο συναισθηματικό πεδίο των Σκορπιών.
 
Τη μέρα αυτή και συγκεκριμένα τα χαράματα, ο Ήλιος αποχαιρετά το Σκορπιό, αφού επί ένα μήνα φώτισε όλες τις πλευρές που έπρεπε, ώστε να τον κάνει να ασχοληθεί με τα ζητήματα που άγγιξε με τις όψεις του και κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη, του μεγαλύτερου τζογαδόρου της καρδιάς!
 
Και επειδή στην αστρολογία, κάθε άτομο είναι διαφορετικό με βάση το γενέθλιο χάρτη του, μη ξεχάσεις να συμβουλευτείς τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Επίσης, για τις ημερήσιες προβλέψεις σου, να ενημερώνεσαι καθημερινά, στην επιλογή Τα ζώδια σήμερα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2013 00:00:00