blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 11 ως 17 Απριλίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 11 ως 17 Απριλίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 6
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά χαρμόσυνα και αισιόδοξα, με τον Ερμή να τριγωνίζει τον Δία σε γήινα ζώδια, προσφέροντας υλική ευχαρίστηση και φέρνοντας τάξη σε ανοιχτά θέματα που μας κούρασαν. Οι σχέσεις ωστόσο, θα μας αιφνιδιάσουν με την άγνωστη πλευρά τους.

Κριός

Επαγγελματικά θα έχεις μία δυναμική εβδομάδα, κατά την οποία θα κατορθώσεις σημαντικά επιτεύγματα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, καθώς και η παρουσία της Αφροδίτης εκεί, σε καθιστούν ικανό να ξεπεράσεις δυσκολίες και να επαναφέρεις ηρεμία σε καταστάσεις ατίθασες. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ταύρος

Ο Άρης στον όγδοο οίκο σου, σου προκαλεί νευρικότητα και μελαγχολικές σκέψεις. Ίσως η ανυπομονησία σου σε κάποια θέματα συναντήσει αντιδράσεις και χρειαστεί να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου. Ένα εγχείρημά σου, σκοντάφτει στις δικές σου αμφιβολίες και ανασφάλειες. Επαγγελματικά, είσαι σε αναμονή για κάτι σπουδαίο. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλη δίψα να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, στρέφοντας τη προσοχή στα προσωπικά σου. Μία τάση καλοπέρασης και φυγής είναι απόλυτα δικαιολογημένη και θα έχει θετική επίδραση στο ψυχισμό σου. Ίσως βρεις διέξοδο από τα προβλήματά σου, στο πρόσωπο ενός φίλου που θα ακούσει τους προβληματισμούς σου ή μέσα από κάποιο χόμπι που θα σε χαροποιήσει. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου στις όψεις της με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, δημιουργεί εντάσεις, απρόοπτα και θέματα ισχύος στις σχέσεις και συνεργασίες σου. Ωστόσο, τις μέρες αυτές είσαι σε θέση να επιβάλλεις τις απόψεις σου και να καθοδηγήσεις συνεργάτες. Ο Άρης στον Τοξότη, σου υπενθυμίζει να προσέχεις τις υπερβολέςν γιατί η υγεία σου είναι εύθραυστη. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Λέων

Η καθημερινότητά σου φαίνεται να αποκτά ενδιαφέρον και κινητικότητα. Ένα γεγονός θα σε χαροποιήσει, κάνοντάς σε να σχεδιάζεις το άμεσο μέλλον με τα πιο φωτεινά χρώματα. Τα ερωτικά σου θέματα σκοντάφτουν σε κάποια πρακτικά εμπόδια, αλλά και σε δικές σου ανασφάλειες, τις οποίες συστηματικά καλλιεργείς. Επαγγελματικά, σε προκαλεί η κατάκτηση ενός δύσκολου στόχου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Παρθένος

Προσπαθείς να καθιερώσεις μία νέα εικόνα για τον εαυτό σου, αλλά αυτό απαιτεί όρεξη για αλλαγή και στοχευμένη δουλειά. Ο Ερμής από τον Ταύρο, σου δίνει την ευστροφία να αναγνωρίσεις τις παγίδες που υπάρχουν στη ζωή σου, αποφεύγοντάς τις. Η Αφροδίτη στον Κριό, σου δημιουργεί εντάσεις και παρορμητισμό στα ερωτικά. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου, αποφεύγοντας υπερβολές και υπερκόπωση. Η Αφροδίτη στον Κριό σε ωθεί να ακούσεις το ένστικτό σου, υποκύπτοντας σε πειρασμούς. Εάν υπάρχει μόνιμος σύντροφος, τότε θα ανανεώσετε αυτό που ζείτε, αφήνοντας για λίγο πίσω σας τη ρουτίνα και τη φθορά. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Σκορπιός

Νέες ερωτικές και επαγγελματικές προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, από τις οποίες θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά πριν πάρεις τη τελική απόφαση. Γενικότερα, θα πρέπει να θέσεις προτεραιότητες και όρια ανοχών, αν θες να δεις τα σχέδια που καταστρώνεις, να έχουν επιτυχία. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Τοξότης

Ο Άρης στο ζώδιό σου λειτουργεί δημιουργικά και παρορμητικά, κάνοντάς σε να περάσεις από τη θεωρία στην άμεση πράξη και κατάστρωση σχεδίων. Δε χάνεις χρόνο, ούτε αναλώνεσαι σε αβεβαιότητες και ανασφάλειες. Ένα άτομο φαίνεται να σε κερδίζει, αλλά εσύ θα ήθελες μια επιπλέον επιβεβαίωση, ώστε να μην παρασυρθείς σε αβέβαιες κινήσεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Αιγόκερως

Μια μεταρρύθμιση στον επαγγελματικό σου χώρο ή στο σπίτι, θα σε ανανεώσει. Ίσως πάλι, εντελώς απρόοπτα, χρειαστεί να αλλάξεις στέγη ή να μετακομίσεις, γεγονότα που θα σε βγάλουν από το καθιερωμένο σου πρόγραμμα, αλλά θα σου ανοίξουν μία νέα οπτική ζωής. Μια συναισθηματική ένταση θα την βιώσεις, αλλά θα την χειριστείς έξυπνα. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Υδροχόος

Η ένταση στον επαγγελματικό σου χώρο, σου δημιουργεί πίεση και στη προσωπική σου ζωή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανισορροπίες στο σπίτι. Παράλληλα, μπορεί να σου ασκηθεί κριτική, όσον αφορά κάποια σου απόφαση ή τον τρόπο που ζεις, ωστόσο δε θα αλλάξεις αυτά που έχεις αποφασίσει. Στα ερωτικά, οι αποφάσεις που παίρνεις είναι κάπως επιπόλαιες. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ιχθείς

Τα οικονομικά σου, είναι ο τομέας που αυτή τη στιγμή βάλλεται, με απρόβλεπτα έξοδα, τα οποία δεν είχες μπορέσει να περιορίσεις τη στιγμή που έπρεπε. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα δώσε στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται, ώστε να αποκτήσει αισιόδοξη στάση στη ζωή. Ένα ταξίδι, μία φυγή, μία αλλαγή, μία νέα απασχόληση, θα επιδράσουν θετικά. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-04-2016 14:01:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι