blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 14 ως 20 Μαρτίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 14 ως 20 Μαρτίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 12
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

O Άρης από τον Τοξότη, την εβδομάδα αυτή σχηματίζει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη, η οποία έχει ήδη περάσει στους Ιχθύες. Έτσι λοιπόν, στις σχέσεις να περιμένουμε ένταση, διενέξεις, αλλά και την προάσπιση της ελευθερίας και των ιδανικών μας.

Κριός

Μία βελτίωση της οικογενειακής ζωής, καθώς και μία ικανοποίηση από τα άτομα γύρω σου θα πάρεις τις μέρες αυτές. Μια μελαγχολία είναι πιθανή, η οποία συνδέεται με σκέψεις και καταστάσεις, που σχετίζονται με το παρελθόν. Ερωτικά, απόφυγε τις εντάσεις και μην επιζητάς επίλυση θεμάτων με άκομψο τρόπο. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, στο τετράγωνό της με τον Άρη πυροδοτεί εντάσεις και νευρικότητα στη σχέση. Προς στιγμήν θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, περιμένοντας από το σύντροφο να κάνει κίνηση καλής θελήσεως. Προσπάθησε να βρεις σημεία συνεννόησης, χωρίς να εμπλακείς σε αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Δίδυμοι

O κυβερνήτης σου Ερμής, σε όψη τετραγώνου με τον αυστηρό Κρόνο, σε βάζει σε διαδικασίες κουραστικές και χρονοβόρες. Ίσως πρόκειται για μία υπόθεση που δεν λέει να διεκπεραιωθεί ή λόγια σκληρά που ειπώθηκαν σε καθεστώς έντασης. Η καθημερινότητά σου εμφανίζει σημάδια κούρασης, ενώ ο εργασιακός τομέας χρειάζεται μία ανανέωση σε κάποια σημεία. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Καρκίνος

Κάποιες διαφορές και παρεξηγήσεις στον εργασιακό τομέα, θα σε κάνουν να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσεις, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, σου δημιουργεί ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα θέματα της σχέσης σου. Μην αποφεύγεις να δώσεις απαντήσεις σε άτομα που αναρωτιούνται για τη συμπεριφορά σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Λέων

Ο Άρης στον Τοξότη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες, ευθύνονται για την έντονη κοινωνική σου ζωή και τις απανωτές γνωριμίες, κάποιες από τις οποίες θα σου υπενθυμίσουν πόσο όμορφο είναι να αναστατώνεσαι ερωτικά. Το πάθος που θα νιώσεις θα είναι η κινητήριος δύναμη, ώστε να παραμερίσεις τα εμπόδια που στη καθημερινότητα σου κλέβουν την ηρεμία. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Παρθένος

Η αντίθεση του κυβερνήτη σου Ερμή με το Δία, ενισχύει τις τάσεις υπερβολής, εξόδων, μαζί με μία αδυναμία οριστικών αποφάσεων. Ίσως κάνεις σχέδια που στερούνται βάσης και οργάνωσης. Ίσως πάλι πιστέψεις σε παράλογες υποσχέσεις και παρασυρθείς. Όπως και να έχει, η εβδομάδα αυτή σου φέρνει ένταση, αλλά και την ευκαιρία να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή, η στάση σου απέναντι στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, θα είναι μάλλον ψυχρή και απότομη. Ίσως είναι η αγανάκτηση που νιώθεις κάθε φορά που αμφιβάλλουν για τις αποφάσεις σου, θεωρώντας πως δεν έχεις στήριγμα. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, σίγουρα δε θα αποφύγεις κάποιες καταστάσεις, μπορείς όμως να τις στρέψεις υπέρ σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Σκορπιός

Το μόνο που δε θέλεις την εβδομάδα αυτή, είναι να μένεις στάσιμος σε καταστάσεις που σε δυσαρεστούν. Ίσως δεν υπάρχει η σωστή απόφαση για κάτι, αλλά είναι η δική σου απόφαση! Αυτό σημαίνει πως κάνεις τα πάντα, ώστε η ζωή σου να πάρει μία πορεία προς τα μπρος. Ερωτικά, θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, ώστε θα καταλάβεις που βρίσκεσαι και όχι πού θέλεις να είσαι. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Τοξότης

Το ρεύμα και τις απαιτήσεις θα ακολουθήσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται την εβδομάδα αυτή, καθαρίζοντας το μυαλό σου από… περιττά βάρη. Καταστάσεις και άτομα, τα οποία δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν, παρά μόνο επιβάρυνση και άγχος, τα κρατάς σε απόσταση. Το βέβαιο είναι πως θα δράσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ώστε να φέρεις τον εαυτό σου εκεί και όπως τον θέλεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Αιγόκερως

Περισσότερο στη σωστή προετοιμασία και λιγότερο στη τύχη ποντάρεις τις μέρες αυτές, με το μυαλό σου να είναι σε εγρήγορση. Κάποια άτομα από το περιβάλλον σου θα σε προβληματίσουν, καθώς ίσως αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντί σου, δυσαρεστώντας σε. Φρόντισε να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Υδροχόος

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις πως ο σύντροφος ή άτομα από το περιβάλλον σου, εκμεταλλεύονται την ανοχή και τη καλοσύνη σου, με αποτέλεσμα να μένεις ακάλυπτος και παραπονεμένος. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να απομακρυνθείς από στρεσογόνες καταστάσεις, είτε με ένα ταξίδι, είτε με μια ενδιαφέρουσα συντροφιά. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Ιχθείς

Την εβδομάδα αυτή θα δεις να συμβαίνουν εντυπωσιακά πράγματα στη ζωή σου, τα οποία θα σε ενδυναμώσουν και θα τονώσουν την αισιοδοξία σου. Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή αλλάζει, ενώ είσαι έτοιμος να κάνεις αποτελεσματικές κινήσεις. Αν μέσα στη σχέση ασφυκτιάς, αναζήτησε διεξόδους ή απλά τη προοπτική ενός νέου έρωτα. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-03-2016 15:39:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι