blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 16 ως 22/1/2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 16 ως 22/1/2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο πραγματοποιείται την εβδομάδα αυτή, υπενθυμίζοντάς μας τα εφήμερα, αλλά απολαυστικά της ζωής. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Άρη από τους Ιχθύες, φέρνει δυσκολίες και θα χρειαστεί να παρέμβουμε σε ό,τι μας δυσαρεστεί, ώστε να ομαλοποιηθούν οι καταστάσεις.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας 16 ως 22 Ιανουαρίου για το δικό σου ζώδιο

και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Το τετράγωνο του Άρη με το Κρόνο δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Πέρα από τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορες ερωτικές κρίσεις. Η αντίδρασή σου ίσως είναι έντονη και χωρίς κατανόηση για τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Εάν νιώθεις πιεσμένος, τότε είναι συνετό να αναζητήσεις την ελευθερία σου, χωρίς αναβολές και δικαιολογίες. Πάρε το χρόνο σου, όσον αφορά ένα εργασιακό ζήτημα.

Ταύρος

Οι διαθέσεις σου είναι θετικές και κινείσαι στο σωστό μονοπάτι, όσον αφορά υλοποίηση ιδεών και εφαρμογή ενός νέου τρόπου ζωής, που θα σε βγάλει από τη πλήξη. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο ενεργοποιεί όλες εκείνες τις φιλοδοξίες σου, που κράταγες στο ντουλάπι του μυαλού σου από δισταγμό και ανασφάλεια. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε οπλίζει με διαύγεια, κάνοντάς σε να διεκδικείς χωρίς αναστολές, αυτά που ονειρεύεσαι.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, καθώς αποχωρίζεται τον Ποσειδώνα, δημιουργεί τις ευκαιρίες εκείνες, που θα σε κάνουν να χαμογελάς. Στον έρωτα έρχεται κάτι νέο και ανατρεπτικό, ενώ η κοινωνική σου ζωή αποκτά και πάλι την παλιά της λάμψη. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε βοηθά να αφήσεις τις ασάφειες και να εστιάσεις σε εντελώς συγκεκριμένα πράγματα. Προσοχή ωστόσο, ποιον εμπιστεύεσαι.

Καρκίνος

Μία εβδομάδα κατά την οποία βάζεις προτεραιότητες, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Ζητάς μία ξεκάθαρη απάντηση και στάση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να επιδοθείς σε έναν επαγγελματικό ανταγωνισμό, ο οποίος θα σε αγχώσει μεν, θα δυναμώσει την αυτοπεποίθησή σου δε. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, θα σε κάνει να θελήσεις να επεκταθείς πρακτικά και πνευματικά, δραπετεύοντας από ανιαρές καταστάσεις.

Λέων

Θεωρείς πως ήρθε η ώρα να κάνεις με το σύντροφο σοβαρές κουβέντες, που αφορούν τη πορεία της σχέσης σας. Επίσης, εργασία και χρήματα είναι τα κυρίαρχα θέματα που θα σε απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Η παρουσία πλανητών στον όγδοό σου οίκο, δηλώνει πως θα πρέπει να στρέψεις τη προσοχή σου σε θέματα εμμονικής συμπεριφοράς όσον αφορά μία σου σχέση, αλλά και σε οικονομικές εκκρεμότητες, ειδικά αν εμπλέκονται και συνεταίροι.

Παρθένος

Με οικογενειακές ευθύνες και πολλές σκέψεις σε βρίσκει η νέα εβδομάδα, ωστόσο με καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό και ερωτικό τομέα. Προσπαθείς να ξεκλέψεις χρόνο ώστε να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να βιώσεις την όμορφη πλευρά της ζωής. Προσπάθησε να κρατήσεις τις αποφάσεις που παίρνεις πάνω στον ενθουσιασμό σου. Με το σύντροφο, η χημεία δυναμώνει, ζώντας δυνατές στιγμές.

Sponsored Links

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή ίσως χρειαστεί να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε να χειριστείς έναν πιεστικό εραστή, έναν απογοητευμένο φίλο ή ένα εκνευριστικό αφεντικό. Ωστόσο, τα καλά νέα έρχονται από τον ερωτικό τομέα, με έντονα συναισθήματα, όμορφες στιγμές και μπόλικο ρομαντισμό. Οι πλανήτες από τους Ιχθύες θα συνδράμουν ώστε να ακολουθήσεις μία έμπνευσή σου, κάνοντας ένα άλμα επιτυχίας.

Σκορπιός

Η επίδραση των πλανητών θα είναι καθοριστική την εβδομάδα αυτή, αφού θα γίνει η αιτία να δημιουργήσεις ένα κατάλληλο περιβάλλον εργασίας, αλλά και να αναζητήσεις τα στοιχεία εκείνα, που θα σου χαρίσουν επαγγελματικό κύρος και αναγνώριση. Ίσως δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό χώρο, μακριά από τη βοή ατόμων που θέλεις να αποφύγεις. Στον έρωτα θα νιώσεις ανυπομονησία, να αποσπάσεις αυτό που ζητάς από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου παρουσιάζουν σημάδια σταθεροποίησης και βελτίωσης την εβδομάδα αυτή. Είναι που έχεις την ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από δικά σου άτομα, κάνοντας τις μέρες σου ευχάριστες με τη θετική τους αύρα και τη καλή τους διάθεση. Αυτό αρέσει στο σύντροφο, που απολαμβάνει ευχάριστο χρόνο μαζί σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ενισχύει την εικόνα σου, χαρίζει λάμψη και θετική διάθεση, ενώ η συμπάθεια και εύνοια απέναντι στο πρόσωπό σου, είναι δεδομένα.

Αιγόκερως

Μία θετική εβδομάδα σε περιμένει, έχοντας την ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη σου και να απολογηθείς για μια άτυχη στιγμή σε ένα άτομο, που σημαίνει πολλά για σένα. Όποια απόφαση και να πάρεις στον ερωτικό τομέα, να ξέρεις πως έχεις την τύχη με το μέρος σου, που σε προστατεύει από περιττά ρίσκα. Εάν υπάρχει σταθερή σχέση, αυτή θα περάσει από φίλτρο, ζυγίζοντας ελλείψεις, κενά, αλλά και θετικά στοιχεία.

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα φέρνει θέματα στο προσκήνιο, όπως η οικογένεια και τα ερωτικά σου, φροντίζοντας να μην αδικήσεις κανένα από τα δύο. Θα υπάρξουν συζητήσεις με το σύντροφο για γεγονότα και συμπεριφορές του παρελθόντος που σας απομάκρυναν. Ίσως χρειαστεί να αναλύσετε σε βάθος τη σχέση σας, ανασύροντας στη επιφάνεια τις προσδοκίες του καθενός. Διψάς να αφήσεις τους συμβιβασμούς κατά μέρος.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου, είσαι ακαταμάχητος, ελκυστικός και διαθέσιμος για φλερτ και κοινωνικές εξορμήσεις. Ο έρωτας λαμβάνει για σένα άλλες διαστάσεις, ρομαντικές, τρυφερές και συντροφικές. Προερχόμενος από ένα παρελθόν που σε κούρασε ίσως, τώρα απολαμβάνεις αυτά που το σύμπαν σου χρωστούσε. Ένα κοινωνικό γεγονός θα σταθεί αιτία να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-01-2017 11:00:00