blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 2-8 Ιανουαρίου 2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 2-8 Ιανουαρίου 2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 4
 

Το 2017 εισέρχεται δυναμικά στη ζωή μας, με την ευνοϊκή όψη μεταξύ του Δία και του Κρόνου, οι οποίοι εξισορροπούν, βελτιώνουν και εξομαλύνουν αντιξοότητες, ελλείψεις και προβλήματα. Αν τηρήσουμε τις υποσχέσεις απέναντι στον εαυτό μας, που με τόσο ζήλο δώσαμε, ενδέχεται να βιώσουμε μία θετική χρονιά με μεγάλα οφέλη.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Ιανουαρίου για το δικό σου ζώδιο

και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Με μπερδεμένα αισθήματα εισέρχεσαι στο κλίμα του νέου έτους, μιας και ο κυβερνήτης σου Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σου θυμίζει πως οι αντοχές σου είναι περιορισμένες, ενώ αναβάλεις συνεχώς την ολοκλήρωση κάποιων υποθέσεων. Την εβδομάδα αυτή, ο ανάδρομος Ερμής προξενεί ανατροπές, αποφυγή δεσμεύσεων και συχνή αλλαγή γνώμης. Αισθηματικά, γίνονται πράγματα που σε χαροποιούν.

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς σε απογειώνει, φωτίζοντας τη ρομαντική σου πλευρά. Ο Άρης με τον Ποσειδώνα φροντίζουν να λαμβάνεις αμφίβολα και μπερδεμένα μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει και αυτό σου δημιουργεί αβεβαιότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, δε θα λείψουν κάποια ξαφνικά γεγονότα, τα οποία θα αφήσουν ένα στίγμα στη καθημερινότητά σου. Ωστόσο, προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο και προσκλήσεις, που σου φτιάχνουν τη διάθεση και το κέφι.

Δίδυμοι

Οι εντάσεις και οι πιεστικές καταστάσεις θα καλμάρουν με τη θετική όψη του Κρόνου με το Δία, η οποία ευνοεί θέματα καθημερινότητας και εργασιακά. Η ένταση που έχεις λόγω φόρτου εργασίας και αυξημένων υποχρεώσεων, σε κάνει να ξεσπάς άδικα. Επίσης, απόφυγε αρνητικούς ανθρώπους, που μειώνουν την αξία των μικρών σου, καθημερινών θριάμβων. Τις μέρες αυτές θα λάβεις κάποια ευχάριστα νέα, που θα τονώσουν την αισιοδοξία σου, εγκαταλείποντας οριστικά ένα κύκλο ζωής που σε είχε κουράσει.

Καρκίνος

Ό,τι επαφές είχες με το παρελθόν, με τη μορφή ανοιχτών εκκρεμοτήτων ή παλιών υποχρεώσεων, λαμβάνουν τέλος πλέον, με την αναδρομή του Ερμή στον Τοξότη. Η βελτίωση των οικογενειακών και επαγγελματικών σου σχέσεων, είναι το καλό νέο των ημερών. Θα υπάρξει επανασύνδεση με κάποια άτομα, που στο παρελθόν είχατε στενούς δεσμούς. Ίσως χρειαστείς αλλαγή περιβάλλοντος, ώστε να πετύχεις την ανανέωση που επιθυμείς.

Λέων

Το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο λειτουργεί θεραπευτικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες δείχνουν να βελτιώνονται, αφού ξεκαθαρίζεις στο μυαλό σου, ποιος σε ενδιαφέρει και τι κατεύθυνση θέλεις να πάρει η σχέση σου. Θα υπάρξει τύχη και εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, με δυνατότητες προαγωγής και επέκτασης. Αν ανταποκριθείς με αμεσότητα και συνέπεια, θα μπορέσεις να αλλάξεις πολλά από αυτά που θέλεις κατά το νέο έτος.

Παρθένος

Το σπίτι και η οικογένεια, είναι στο μυαλό σου και στις άμεσες προτεραιότητές σου την εβδομάδα αυτή, μια και η αναδρομή του Ερμή ανακαλεί τέτοια ζητήματα. Μία μεγάλη εύνοια πρόκειται να υπάρξει στον οικονομικό τομέα τις μέρες αυτές, οπότε μπορείς άφοβα να επιδοθείς στην αγορά δώρων για τους αγαπημένους σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς στις 4 Ιανουαρίου, σε κάνει να ασχοληθείς με το θέμα του έρωτα και της σχέσης σου, η οποία έχει ανάγκη από μεγάλη δόση ρομαντισμού.

Sponsored Links

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εμπνέει, με αποτέλεσμα να έχεις μεγάλη δημιουργικότητα, ενώ θα υπάρξει βελτίωση σε θέματα υγείας και μείωση των υποχρεώσεων. Το εξάγωνο του Δία με το Κρόνο λειτουργεί ευνοϊκά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ρυθμίσεις θέματα διαταραγμένης επικοινωνίας με την οικογένεια. Σε ένα θέμα έφτασες στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ώστε τώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες αυτές.

Είναι καιρός να μάθεις όλη την αλήθεια για τα ερωτικά σου! Τελικά τι θα γίνει με αυτόν/αυτήν που αγαπάς; 
Κάλεσε τώρα στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303

Σκορπιός

Ισχυρά κίνητρα, όρεξη και έμπνευση σε χαρακτηρίζει τις ημέρες αυτές. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σου χαρίζει έντονο μαγνητισμό και έλξη, όπου εμφανίζεσαι. Η αναδρομή του Ερμή, φέρνει στη επιφάνεια παλιές οικονομικές εκκρεμότητες και ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσεις παλιούς λογαριασμούς. Επαγγελματικά, θα βιώσεις ανταγωνισμό, που όμως θα αποδειχτεί για καλό σου.

Τοξότης

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τον εαυτό σου ανάλογα με τις περιστάσεις, ώστε να έχεις όσο πιο πολλά οφέλη γίνεται. Στην εργασία, στις προσωπικές σχέσεις, στις σπουδές ή στην οικογένεια, πηγαίνεις με το ρεύμα των ημερών και όχι αντίθετα. Δεν πρόκειται για συμβιβασμό, αλλά για μία έξυπνη τακτική που σε απαλλάσσει από μπελάδες. Ίσως σχεδιάζεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι με ένα φίλο ή το σύντροφο.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, κινητοποιώντας τις κρυφές σου σκέψεις, αλλά και ανακαλώντας τις ενοχές που έχεις σχετικά με ένα ζήτημα. Ο Δίας στον Ζυγό, σε αρμονική όψη με τον Κρόνο, φέρνει ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου, τόσο στον ερωτικό τομέα, όσο και στον οικονομικό. Επαγγελματικά, προσπαθείς να επιβληθείς σε νεότερους συναδέλφους, κάτι που προκαλεί προβλήματα.

Υδροχόος

Ευχάριστες στιγμές με κέφι, χαλάρωση και καλή παρέα προβλέπονται για την εβδομάδα αυτή. Κάποιες γνωριμίες θα σε ανανεώσουν, γεμίζοντάς σε ενέργεια και ενθουσιασμό. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα περάσουν από φίλτρο και κατόπιν από ξεκαθάρισμα, ενώ θα επεκταθείς επαγγελματικά, ίσως σε έναν νέο για σένα τομέα. Καλή ιδέα είναι να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφο τις μέρες αυτές, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τονώνει την αυτοπεποίθηση, αλλά ωθεί και την τύχη σου σε αισθηματικά και οικονομικά. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα χρήζει προσοχής για εξαπατήσεις ή λανθασμένες εντυπώσεις. Έχεις αρκετή ενέργεια, αλλά ίσως τη διοχετεύσεις σε λάθος πράγματα. Μην καταπιέζεις τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή σου, αλλά απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-01-2017 12:00:00