blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 21-27/11/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 21-27/11/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 2
 

Η ενέργεια της συνόδου μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω την εβδομάδα αυτή, είναι καταλυτική και μας αναγκάζει να προχωρήσουμε εκεί που έχουμε περιθώρια, αλλά και να αναγεννηθούμε, τόσο στον έρωτα, όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Με θεαματικές αλλαγές ξεκινάς την εβδομάδα, αφού η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα φροντίζουν να σε ζορίσουν στο θέμα το επαγγελματικό, τόσο ώστε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι απόθεμα έχεις σε θέληση, αντίληψη, ανταγωνισμό και φιλοδοξία. Ωστόσο, θα βρεις τρόπους να χαλαρώσεις από τη μάχη αυτή, με φίλους, καλή παρέα και αρκετό φλερτ.

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή ίσως νιώσεις πως πιέζεσαι με θέματα οικογενειακά και εργασιακά. Δυσανασχετείς όταν πρέπει να δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο και μια άλλη διάθεση από αυτή που έχεις. Ωστόσο, θα πρέπει να απαλλαγείς από τις ενοχές και να κατανοήσεις πως η καριέρα έχει το κύριο λόγο στη ζωή σου την περίοδο αυτή. Όταν θα εκπληρωθούν κάποιες φιλοδοξίες σου, τότε θα βρεις την αρμονία που ζητάς.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να συναντά το Κρόνο στο Τοξότη, την εβδομάδα αυτή μάλλον θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, ασυνεννοησίες, αλλά και δυσπιστία στη δουλειά και στη σχέση σου με το σύντροφο. Είναι σημαντικό να μη χάνεις τη ψυχραιμία σου και όταν δεν μπορείς να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, βασίσου σε λογικά επιχειρήματα. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα θέλει προσοχή.

Καρκίνος

Με αρκετή κινητικότητα σε βρίσκει η νέα εβδομάδα στο τομέα τον εργασιακό, αλλά και αυτόν της καθημερινότητας. Εκκρεμότητες και υποθέσεις που τρέχεις να διευθετήσεις, απαιτούν από εσένα πάντα το κάτι παραπάνω, κουράζοντάς σε. Με το σύντροφο είσαι απαιτητικός και απόλυτος, οδηγώντας τη σχέση σε αδιέξοδο. Αν αξιοποιήσεις σωστά τις ικανότητές σου, θα αναδειχτείς νικητής σε πολλά επίπεδα.

Λέων

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο φιλικό σου Τοξότη, την εβδομάδα αυτή μάλλον θα δώσεις έμφαση στην κοινωνική σου πλευρά, αποδεχόμενος προσκλήσεις και προτάσεις, ενώ το φλερτ και η έναρξη σχέσεων και περιπετειών θα σε συναρπάσει. Αν είσαι σε δυσάρεστη οικονομική θέση, μη μοιρολατρείς, αλλά κάνε συγκεκριμένα βήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάστασή σου, βγαίνοντας από τη μειονεκτική θέση.

Παρθένος

Νιώθεις πίεση πως πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον σου. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο, σου δημιουργεί άγχος, αλλά και σου δίνει επιμονή να επιτύχεις και να θέσεις τελικούς στόχους. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε δεσμεύει με υποσχέσεις και εντείνει το πάθος σου για ένα άτομο ή μία συνήθεια που δε μπορείς να κόψεις. Η μεγάλη σου φιλοδοξία σε καθοδηγεί προς νέες επαγγελματικές οδούς.

Sponsored Links

Ζυγός

Απολαμβάνεις την εύνοια και την υποστήριξη που σου χαρίζουν τα άστρα την εβδομάδα αυτή. Ερωτικά και οικονομικά είσαι από τους κερδισμένους, ενώ παράλληλα αφήνεσαι σε κοινωνικές και ερωτικές απολαύσεις. Ενδέχεται να ζήσεις έντονα έναν έρωτα, όπου θα νιώσεις τη μεταμορφωτική του δύναμη. Ένα ταξίδι ή μία συνεργασία θα σε συναρπάσουν.

Σκορπιός

Με ρομαντική διάθεση ξεκινά η εβδομάδα αυτή, κατά την οποία θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που αγαπάς. Το συναπάντημα της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, έχει ως αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια δυνατά αισθήματα, τα οποία ζητούν ανταπόκριση. Θα πρέπει να συζητηθεί η πορεία μίας δύσκολης σχέσης ή μίας προβληματικής συνεργασίας.

Τοξότης

Οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται μέσα σε ένα κλίμα πίεσης και δυσαρέσκειας και εσύ καλείσαι να επαναφέρεις τη χαρά και την αισιοδοξία. Ο Ερμής με τον Κρόνο σε σύνοδο στο ζώδιό σου, απαιτούν σοβαρή προσέγγιση σε ό,τι και να κάνεις, αυστηρή οργάνωση και ώριμη σκέψη. Αυτός ο συνδυασμός, αν και για την ιδιοσυγκρασία σου είναι βαρύς, ωστόσο θα σε οδηγήσει σε επιτυχία.

Αιγόκερως

Μία κατάσταση που μέχρι τώρα σε πίεζε με την θολή της εικόνα, δείχνει πλέον να ξεκαθαρίζει. Μία σχέση, συνεργασία ή μία υπόθεση βρίσκει το δρόμο της, αφήνοντάς σε πίσω ανακουφισμένο και ικανοποιημένο. Αν βρίσκεσαι στο μέσο μίας διαπραγμάτευσης ή ενός διαζυγίου, πρόσεχε τις εξαπατήσεις και τις λάθος εντυπώσεις. Μία νέα γνωριμία φέρνει μαζί της όρεξη για ζωή.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να ενεργεί κάτω από πλουτώνιες δυνάμεις, το παρασκήνιο δίνει και παίρνει στη ζωή σου. Καταστάσεις ερωτικές ανθίζουν κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου και συνομωσίας. Θα πρέπει να ξεδιαλύνεις το κουβάρι, αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις τα αισθήματα σου και τις προτεραιότητες. Προσοχή σε εξαπατήσεις οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως.

Ιχθείς

Σοβαρές και δεσμευτικές κουβέντες κάνεις, που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον. Μέσα από επιμελή εργασία και μεράκι, καταφέρνεις να ανέβεις ένα σκαλί στην ιεραρχία και να απολαύσεις την επιτυχία σου. Ο Ερμής με το Κρόνο παρέα στο Τοξότη, σε φέρνουν μπροστά σε μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά και σε επιμονή να κατορθώσεις το ακατόρθωτο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-11-2016 10:00:00