blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Φεβρουαρίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Φεβρουαρίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 8
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, αναγκάζοντάς μας να ασχοληθούμε με τα πρακτικά και γήινα, που τόσο αποφεύγουμε. Η ατμόσφαιρα των ημερών, λίγο μελαγχολική, θα μας αναγκάσει να βρούμε λύσεις που είναι βιώσιμες, αν και όχι και τόσο της αρεσκείας μας.
 
Κριός
Η ψυχική σου υγεία, αλλά και η σωματική σου ακεραιότητα, αποτελούν πρώτο μέλημα τις μέρες αυτές. Με τον Ποσειδώνα ενεργό να επηρεάζει τη διάθεσή σου, ίσως πέσεις σε μια μελαγχολία και απάθεια, στη προσπάθειά σου να αποφύγεις λύσεις, που εκ των προτέρων έχεις απορρίψει. Εργασιακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ δε θα λείψουν οι παρασκηνιακές κινήσεις. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Ταύρος
Μία εβδομάδα νέων ερωτικών κατορθωμάτων θα είναι αυτή, καθώς η Πανσέληνος σε επηρεάζει προσωπικά, αλλά και οικονομικά, με νέες συνεργασίες, ενώ δε θα λείψουν και κάποιες μικρές εκπλήξεις, που θα βελτιώσουν τη κουρασμένη σου ψυχολογία. Πρόσεξε μην εξαπατηθείς από ένα άτομο. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Δίδυμοι
Στον οικογενειακό τομέα θα περιοριστεί το ενδιαφέρον σου τις μέρες αυτές, δίνοντας έμφαση σε θέμα σπιτιού, μετακόμισης, ανακαίνισης ή συγκατοίκησης. Η Πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο, ίσως ένα είδος οικογενειακής επιχείρησης ή μία συνεργασία, που θα συμπεριλαμβάνει και κάποια οικογενειακά μέλη. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
 
Καρκίνος
Με τη δύναμη της πειθούς, ξεκινάς τις διαπραγματεύσεις σου την εβδομάδα αυτή, αφού έχεις τα εφόδια να διεκδικήσεις και να επιτύχεις. Κανόνισε με λογική τις υποθέσεις σου, μην προτρέχεις, αλλά έχε το νου σου, αφού ο Ποσειδώνας σε εμπλέκει σε… δολοπλοκίες και αναλήθειες, που θα αποκαλυφθούν σύντομα. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Λέων
Είναι μια εβδομάδα νέων γνωριμιών και οικονομικών ευκαιριών, αλλά θα πρέπει να προσέξεις, μην χάσεις τον έλεγχο της διαχείρισης των οικονομικών σου. Καλή ευκαιρία να μιλήσεις για νέες πηγές εισοδήματος, να εφαρμόσεις μια επαγγελματική ιδέα και να επενδύσεις, συγκρατημένα βέβαια. Ταξίδεψε, πάρε ιδέες, δες γύρω σου, εφάρμοσε κάτι πρωτοποριακό. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Παρθένος
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, φέρνει στην επιφάνεια ανοιχτές εκκρεμότητες όσον αφορά τα ερωτικά σου, τα οποία φαίνεται να έχουν μία θετική έκβαση και εξέλιξη. Με όρεξη για νέες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, με την προοπτική να έρθεις πολύ κοντά σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που είναι ψεύτικες. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
 
Ζυγός
Γύρω από παρασκηνιακές κινήσεις και συναισθήματα που καταπιέζεις, περιστρέφεται η ζωή σου την εβδομάδα αυτή. Κράτα κλειστά τα χαρτιά σου, όσον αφορά τις επόμενές σου κινήσεις, είτε αυτές αφορούν την επαγγελματική, είτε την ερωτική σου ζωή. Επίσης, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που φαντάζουν κάπως επικίνδυνες, αλλά θα αποδειχτούν σωστές. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Σκορπιός
Τα κοινωνικά δρώμενα και οι φιλίες σου θα σε απασχολήσουν τις μέρες αυτές, με το ενδεχόμενο να απομακρύνεις κάποιους, με τους οποίους τελευταία δε συμβαδίζεις. Θέλεις ελευθερία κινήσεων και άμεση αποδοχή για να νιώσεις καλά. Ίσως κάποιος προσπαθήσει να σε εγκλωβίσει σε μονοπάτια που δε θέλεις. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Τοξότης
Με νέες επαγγελματικές προοπτικές και υποσχέσεις, ανοίγεται η εβδομάδα της Πανσελήνου. Για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες εξετάζεις, αναθεωρείς και μελετάς προτάσεις, σχέδια και ενδεχόμενα. Θα μπορέσεις να βάλεις γερά θεμέλια σε ένα σου μακροχρόνιο πλάνο, όπως επίσης και να βγάλεις χρήματα από μία ιδέα, που θα έχει πέραση. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
 
Αιγόκερως
Μια έντονα ευχάριστη εβδομάδα σε περιμένει, με άτομα γύρω σου που θέλουν να προσφέρουν μια χείρα βοηθείας, ώστε να βγεις από τυχόν αδιέξοδο. Το καλό είναι πως θα μπορέσεις να οργανώσεις ό,τι ακόμα συσσωρεύεται χωρίς δομή στο μυαλό σου και να αποβάλλεις το άγχος. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Υδροχόος
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις οικονομική, αλλά και ερωτική κινητικότητα, που θα σε απαλλάξει από τη ρουτίνα, ανανεώνοντάς σε. Κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις θα θελήσουν προσοχή και σωστό χειρισμό, για να μην σε απογοητεύσουν. Ερωτικά, θα εμπλακείς σε μία υπόθεση, που μπορεί να έχει πολλά να κρύψει. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Ιχθείς
Ο εαυτός σου, η πορεία του, οι δυνατότητές σου και οι σχέσεις σου έχουν τη τιμητική τους την εβδομάδα αυτή και ίσως την επόμενη. Αναλογίζεσαι τι είναι υγιές, τι σε εξελίσσει, καθώς και με ποια άτομα μαζί νιώθεις να ρέεις και να δρας καλύτερα και ανάλογα αποφασίζεις. Γενικότερα, επιθυμείς να βάλεις μία τάξη σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά και στις συνεργασίες σου, οι οποίες ενδέχεται τώρα να γνωρίσουν δεκαπενθήμερο λάμψης. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-02-2016 14:47:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι