blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29/1/2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29/1/2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Ο Άρης εισέρχεται στο δικό του ζώδιο, τον Κριό, στις 28 Ιανουαρίου, ξετυλίγοντας όλα τα δυνατά του χαρακτηριστικά, που θα γίνουν ορατά στη ζωή μας. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε μία μυστική, αλλά δραστική όψη με το Δία, αυτή των 150 μοιρών, μας μαθαίνει πως ο έρωτας έχει όρια. Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Υδροχόο, είναι η ιδανική ευκαιρία να επανεξετάσουμε τη ζωή μας, απελευθερώνοντάς την από ασφυκτικά δεσμά.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Ιανουαρίου για το δικό σου ζώδιο.

και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιό σου, σε κάνει να συμπεριφέρεσαι απόλυτα, αρνούμενος να συζητάς τις αποφάσεις σου, ειδικά μάλιστα όταν αυτές αφορούν και το σύντροφο. Οι προσδοκίες που έχεις από τους άλλους, γίνονται το πεδίο μάχης της δικής σου, ατομικής επιβολής. Με λίγα λόγια, διεκδικείς και παλεύεις για τα αιτήματά σου. Ενδέχεται να σε συναρπάσει ένα άτομο από μακριά.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές σου επιθυμίες με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Οι αλλαγές, όσο και να προσπαθείς να τις αποφύγεις, θα είναι μεγάλες στον προσωπικό τομέα, αφού η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια και δυσκολίες. Μόνο εάν αντικαταστήσεις τα νεύρα με ξεκάθαρη και καλής πρόθεσης επικοινωνία, θα προχωρήσεις στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Αν έχεις αναμιχθεί σε νομικές ή οικονομικές υποθέσεις έχεις εύνοια, αλλά μην αμελήσεις τη σωστή προετοιμασία και οργάνωση των υποθέσεών σου. Η διάθεσή σου είναι εξαιρετική, οι ευκαιρίες για ταξίδια αρκετές, ενώ το φλερτ κλασσική σου συμπεριφορά. Ωστόσο, θα μάθεις μέσα από την τεταμένη όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη, να μην μετατρέπεις τις σχέσεις σε παιχνίδι εξουσίας, να αγαπάς και να προσφέρεις χωρίς προϋποθέσεις.

Καρκίνος

Τη νέα εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως αν δράσεις επιπόλαια, τίποτα δε θα είναι αρκετά κακό, ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο. Το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη επηρεάζει τη δουλειά σου και την καθημερινότητα. Δημόσιες υπηρεσίες, ραντεβού και υποθέσεις που εδώ και καιρό είχες τοποθετήσει σε μία ατελείωτη αναβολή, βρίσκονται πάλι μπροστά σου. Εάν μείνεις πιστός και σταθερός στα σχέδια και τις υποσχέσεις σου, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

Λέων

Αυτό τον καιρό λειτουργείς για τους άλλους σαν μαγνήτης έλξης. Η προσοχή που απολαμβάνεις δίνει τροφή στην φιλαρέσκειά σου και παραμερίζει τις ανασφάλειές σου. Τις μέρες αυτές προσπαθείς για το καλύτερο, ενώ λαμβάνεις τα πάντα ως πρόκληση και τεστ επίδοσης. Ο Άρης και ο Κρόνος σε πιέζουν να κινηθείς εκεί που πρέπει και να αναμένεις όταν χρειάζεται. Απόφυγε την επιθετική κριτική και ασχολήσου με την εφαρμογή των σχεδίων σου.

Παρθένος

Με το κυβερνήτη σου Ερμή στον Αιγόκερω, δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Η προσπάθειά σου να επικρατήσεις σε όλους τους τομείς που σε αφορούν, σε κουράζει μεν, έχει θετικά αποτελέσματα δε. Τώρα είναι η ώρα που μπορείς να κάνεις πράξη ακόμα και αυτά που θεωρούσες ουτοπικές ιδέες. Βέβαια, η τεταμένη όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη φέρνει δυσκολίες στην οικογενειακή ατμόσφαιρα και επικοινωνία. Μην κρύβεις πράγματα από τους άλλους, μόνο και μόνο για να δείξεις πως όλα μπορείς να τα χειριστείς.

Sponsored Links

Ζυγός

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, φέρνει στη ζωή σου συνέπειες και επακόλουθα, εάν η δράση σου συνοδεύεται από λάθος κίνητρο και συγχρονισμό. Οικονομικές πιέσεις και συναισθηματικά αδιέξοδα θα σε ταλαιπωρήσουν λίγο, αλλά θα βοηθήσουν να δείξεις δυναμισμό και θέληση. Διαφορές και διενέξεις με το σύντροφο, καθώς και φήμες από τρίτα άτομα, που δεν ευσταθούν, θα πάρουν σάρκα και οστά, αναγκάζοντάς σε να απομακρύνεις άτομα από κοντά σου. Προσοχή στις συναλλαγές σου με την ιεραρχία, τον πατέρα, το αφεντικό.

Σκορπιός

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να σε επηρεάζουν τα μέγιστα, έχεις τη διάθεση να περάσεις μία εβδομάδα χωρίς πολλές υποχρεώσεις. Στον οικονομικό τομέα, έχεις την ανάγκη για ασφάλεια και αποθέματα, γι’ αυτό και οι σκέψεις για το μέλλον σου γίνονται πιο σοβαρές. Βέβαια, δε σε απασχολεί μόνο το περιεχόμενο του πορτοφολιού, αλλά θέλεις και τα άτομα που σε περιστοιχίζουν, να σου κάνουν κάποιες παραχωρήσεις. Η Νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέμα σπιτιού και μετακόμισης.

Τοξότης

Η δύσκολη όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη, έχει σκοπό να σου δώσει νέες ηθικές αξίες, να σε κάνει πιο υπεύθυνο, αλλά και να “ξεσκονίσει” όλες τις ηγετικές ικανότητες που κατέχεις. Ωστόσο, δε θα αποφύγεις να περάσεις από φίλτρο τις σχέσεις σου και κάθε λογής συναναστροφές, για να δεις αν είναι υγιείς ή πρέπει να τις τερματίσεις. Ο Άρης από τον Κριό σου χαρίζει ό,τι έχεις ανάγκη, δηλαδή τη διασκέδαση, την αποφασιστικότητα και την τόλμη για νέα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Με τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό, είσαι έτοιμος να υπερασπίσεις με κάθε μέσο τους φίλους σου και όποιον αγαπάς. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, προστατεύει τα συμφέροντά σου και δημιουργεί τυχερές συγκυρίες. Ωστόσο, μία τάση για απομόνωση θα την έχεις, αφού χρειάζεσαι χρόνο και ενέργεια για σένα και μόνο. Η Νέα Σελήνη θα σε βάλει σε διαδικασία να επιχειρήσεις ένα οικονομικό άνοιγμα, να βρεις νέες πηγές εισοδήματος και να αναγνωριστούν οι επιδόσεις σου στη δουλειά.

Υδροχόος

Τα θέματα καριέρας σε απασχολούν αρκετά τις μέρες αυτές, έχοντας το διακαή πόθο να επιτύχεις τόσο, ώστε να αποδείξεις στους επικριτές σου πως έχουν κάθε λόγο να σε θαυμάζουν. Το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη σπέρνει ωστόσο κάποια εμπόδια και τρικλοποδιές, πεισμώνοντάς σε ακόμα περισσότερο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, είναι μία θετική παράμετρος, που θα σου δώσει κάθε βοήθεια εκεί που τη χρειάζεσαι.

Ιχθείς

Στο χέρι σου είναι να αξιοποιήσεις σωστά τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στη ζωή σου, φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο μεταξύ, κάποιοι γύρω σου προσπαθούν να σε παρασύρεις σε ανούσιες και αδιέξοδες συζητήσεις, ενώ ενδέχεται να υποστείς σκληρή κριτική, μία και η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο δε θα σε αφήσει ανέγγιχτο. Εσύ όμως ξεγλιστράς σαν… ψάρι, ειδικά με τη συνδρομή της Νέας Σελήνης, η οποία σε βοηθά να ξεχάσεις πίκρες και να κλείσεις πληγές.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-01-2017 10:00:00