blank
 
blank

Το SMS της Μεγάλης Εβδομάδας, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της Μεγάλης Εβδομάδας, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να διανύει τις πρώτες μοίρες του Ταύρου, χαρίζοντάς μας ανοιξιάτικη διάθεση και την ικανότητα να συντονιζόμαστε με το περιβάλλον, ικανοποιώντας τις υλιστικές μας ανάγκες και τις κοινωνικές μας φιλοδοξίες.

Κριός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, σε τροφοδοτεί με ένταση, συναίσθημα και αρκετά νεύρα. Να αναμένεις απρόβλεπτα γεγονότα, που θα σε εκπλήξουν. Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφο, ενώ επαγγελματικά ίσως πάρεις μία απόφαση, που εμπεριέχει ρίσκο. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ταύρος

Ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκίνησε με θετικές προϋποθέσεις και εσύ φοράς τη καλύτερη σου διάθεση. Ωστόσο, ο απόηχος της Πανσελήνου διαφαίνεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οι οποίες χρήζουν βελτίωσης και αλλαγής. Δεν θα αποφύγεις και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, που όμως δε θα μπορέσουν να σε βλάψουν. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Δίδυμοι

O ανάδρομος Άρης στον Τοξότη, δεν ευνοεί ιδιαιτέρως τις ερωτικές σου σχέσεις, φέρνοντας ανησυχία και νευρικότητα. Χάνεις εύκολα τη ψυχραιμία σου, επιτίθεσαι χωρίς λόγο, ενώ μία αναποφασιστικότητα σχετικά με τη σχέση σου σε ταλαιπωρεί. Ίσως χρειαστεί να απογοητεύσεις ένα άτομο, αναβάλλοντας ή ματαιώνοντας μία συνεύρεση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Καρκίνος

Η αναδρομή του Άρη στο Τοξότη, είναι η αιτία που ίσως αντιμετωπίσεις αυξημένο άγχος, τόσο στα προσωπικά, όσο και στη δουλειά. Την υγεία σου θα χρειαστεί να θωρακίσεις, ακολουθώντας τη συνταγή της χαλάρωσης αλλά και της εκτόνωσης, μέσα από ένα χόμπι και τη συναναστροφή με φίλους. Η κοινωνική ζωή, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Λέων

Την εβδομάδα αυτή, οι επαγγελματικές προοπτικές και οι φιλοδοξίες σου, θα είναι για σένα ένας μικρός θρίαμβος, που επιτέλους βρήκε το στόχο του. Καλείσαι να επιλύσεις θέματα, τα οποία αποδεικνύονται δυσλειτουργικά και χρήζουν αναθεώρησης. Ο τομέας της οικογένειας απαιτεί τη προσοχή σου, έστω και αν χρειαστεί να κλέψεις χρόνο από αλλού. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Παρθένος

Στον ερωτικό τομέα, σκέφτεσαι να κάνεις κάποια κίνηση, αλλά συνεχώς το αναβάλλεις, με το αιτιολογικό πως δεν είσαι σίγουρος για τα αισθήματά σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις αμφιβολίες για τις προθέσεις του άλλου ατόμου. Επαγγελματικά, δεν δέχεσαι να υποκύψεις σε πιέσεις και έμμεσους εκβιασμούς, δείχνοντας σθεναρή αντίσταση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Sponsored Links

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να έχει συναντήσει τον Ουρανό στο Κριό, σίγουρα ο τομέας των σχέσεων σου περνάει από μία αναγκαστική αλλαγή και αναθεώρηση, με αποτέλεσμα να αναζητάς τη χρυσή τομή και την ιδανική λύση. Να είσαι προετοιμασμένος για απρόβλεπτα γεγονότα. Ενδέχεται να εντυπωσιαστείς από ένα άτομο και να το δεις με άλλο μάτι. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, σε έκανε να αναλογιστείς τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξει, ώστε να νιώσεις ικανοποίηση και να εξελιχθείς. Παράλληλα, θα παραμερίσεις όλα αυτά που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Θεωρώντας πως υπάρχουν άτομα και καταστάσεις που σε απομακρύνουν από το σκοπό σου, θα αναζητήσεις διεξόδους και λύσεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Τοξότης

Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σου, ευθύνεται για αναβολές και αλλαγή πλεύσης σε κάποιες υποθέσεις σου. Θα πρέπει να προσέξεις να μην δράσεις παρορμητικά και επιπόλαια, όπως επίσης και την συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφο, η οποία μπορεί να είναι εριστική και προκλητική, έχοντας σαν αποτέλεσμα να αποξενωθείτε. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να υπερπηδήσεις μερικά εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα, με την διάθεση για βασικές αλλαγές τόσο στο χώρο σου, όσο και στο τρόπο που εργάζεσαι. Ίσως επιχειρήσεις κάτι πρωτοποριακό και καινούργιο, που θα συμβάλει στην επιτυχία και την καθιέρωσή σου σε έναν τομέα. Ο σύντροφος ελπίζει να του χαρίσεις επιπλέον χρόνο. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Υδροχόος

Θα πρέπει να προσέχεις τα νεύρα σου και τις αντιδράσεις σου την εβδομάδα αυτή, αφού δύσκολα θα κρατήσεις τους τύπους και τους τόνους χαμηλούς. Στον έρωτα θα χρειαστεί να δώσεις ευκαιρίες ανανέωσης και αλλαγής, έστω με μία απόδραση ή μία μικρή έκπληξη στο σύντροφο. Μη προκαλείς άτομα, των οποίων τις προθέσεις δε γνωρίζεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.      

Ιχθείς

Μία έντονη κινητικότητα υπάρχει στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή. Αν και οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σε βοηθούν να μη σκέφτεσαι αρνητικά, ωστόσο θα πρέπει να θέσεις κάποιες βάσεις στον εργασιακό τομέα, ώστε να μη βρεθείς μπροστά σε απρόοπτα, που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Υποστήριξε τα όνειρά σου και μην τα απογοητεύεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-04-2016 12:51:00