blank
 
blank

SMS της εβδομάδας 28/11 ως 4/12 2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
SMS της εβδομάδας 28/11 ως 4/12 2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Μία ανάσα πρίν το τέλος του έτους, μπαίνουμε σε διαδικασία απολογισμού, αντιμετωπίζοντας τόσο τις προσωπικές μας προσδοκίες, όσο και την πίστη μας σε αυτές, για τη χρονιά που αφήνουμε πίσω μας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, τερματίζοντάς την αναδρομή του, σχηματίζει σύνοδο με το Νότιο Δεσμό της Σελήνης, προσφέροντας σε κάποιους τη στεγνή πραγματικότητα, ενώ σε άλλους τα παραμύθια.

Sponsored Links

 Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Σαν να ξυπνάς από ένα λήθαργο θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα, αναπολώντας παρελθοντικές στιγμές, αλλά και έχοντας δυνατή εκκίνηση για καινούργια πράγματα. Το προηγηθέν τετράγωνο του Δία με την Αφροδίτη συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με αισιοδοξία και όμορφες στιγμές με το σύντροφο. Εύνοια σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων, αρκεί να μην μπερδευτείς από την πληθώρα των προσφορών.

Ταύρος

Με την επίτευξη υψηλών στόχων θα ασχοληθείς τις μέρες αυτές. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, σε προκαλεί να φερθείς διστακτικά και καχύποπτα στο σύντροφο ή σε ένα συνεργάτη. Παράλληλα, έχεις τη πρόθεση να κρατήσεις επτασφράγιστα μυστικά και να μην εμπιστεύεσαι άτομα, με τα οποία δεν έχει δοκιμαστεί η σχέση σας. Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα φανερώνει μυστικά και λάθη, που έκανες στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα, αρκεί να αφοσιωθείς σε ένα σκοπό, χωρίς να σκορπίζεσαι δεξιά και αριστερά. Επαγγελματικά, μπορείς να επηρεάζεις καταστάσεις και να θέτεις όρια. Ένα όνειρο μπαίνει σε φάση τελική και θα φανεί αν έκανες τα πάντα να πραγματοποιηθεί ή αν πρέπει να γυρίσεις σελίδα μαζί με μία μικρή απογοήτευση.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα και το εργασιακό νιώθεις να σε σφίγγουν, σε σημείο που νοιώθεις δυσφορία. Παράλληλα, οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν και εσύ πρέπει να ανταποκριθείς. Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία, μετά την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα, ο οποίος λειτουργεί σαν την καλή σου νεράιδα, να θέσεις ένα στόχο, να κυνηγήσεις ένα όνειρο ή να ακολουθήσεις ένα όραμα.

Λέων

Την εβδομάδα αυτή θα ρίξεις τη ματιά σου στο μέλλον σου και σε ό,τι έχεις αφήσει να αιωρείται σε βάθος χρόνου. Θα πρέπει να κατανοήσεις πως οι εξελίξεις στη ζωή σου έρχονται από εσένα και όχι από τους άλλους. Μία σχέση ίσως σε κάνει να νιώθεις καταπίεση και ανασφάλεια. Ενδέχεται να νιώσεις δυνατή έλξη για ένα άτομο, κάτι που θα σε κάνει να σκεφτείς στρατηγικές προσέγγισης.

Παρθένος

Την εβδομάδα αυτή θα αφοσιωθείς στα επαγγελματικά σου σχέδια, φέρνοντας νέες ιδέες και προτάσεις, οι οποίες θα αντιμετωπιστούν θετικά. Ο οικογενειακός τομέας φέρνει κούραση και αγανάκτηση στους ώμους σου, αλλά και αυτό το θέμα θα ξεκαθαριστεί σύντομα. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε βοηθά να μεθοδεύσεις σχέδια και να απαντήσεις αφοπλιστικά στους εχθρούς.

Sponsored Links

Ζυγός

Μεγάλες αλλαγές θα αντιμετωπίσεις τη περίοδο αυτή, με κύρια αυτή στην εργασία και την καθημερινότητα. Απέναντι σε κάποιους ανθρώπους είσαι ευάλωτος, δίνοντάς τους ευκαιρία για εκμετάλλευση. Ερωτικά, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες πριν σταθεροποιήσεις μία κατάσταση. Ένα ταξίδι ή η ενασχόληση με κάτι που σου αρέσει, θα σου δώσει την απαιτούμενη αισιοδοξία και όρεξη να ανανεωθείς.

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

Σκορπιός

Κάποιες συγκρούσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δε θα τις αποφύγεις την εβδομάδα αυτή. Η αλήθεια είναι πως είσαι μάρτυρας των ανατροπών στη ζωή σου, χωρίς να μπορείς να ελέγξεις τις καταστάσεις. Ενδέχεται να παρασυρθείς από το αίσθημα ενοχών, αποφασίζοντας να ακολουθήσεις μία παθητική στάση απέναντι στα γεγονότα. Ο κυβερνήτης σου Άρης σε τρίγωνο με το Δία, σε παρακινεί για απολαύσεις και φλερτ.

Τοξότης

Την εβδομάδα αυτή θα κατανοήσεις πως στον έρωτα, οτιδήποτε είναι προβλεπόμενο, τον λαβώνει. Γι’ αυτό λοιπόν θα προσπαθήσεις να φέρεις τον αέρα της έκπληξης στη σχέση σου, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσεις στο άκρο των προκλήσεων. Ενδέχεται να αναζητήσεις τις ρίζες σου και να επιχειρήσεις να έρθεις σε επαφή με μέλη της οικογένειας. Ίσως μια υπόθεση με ένα ακίνητο να σε καταπλήξει, έχοντας άλλη κατάληξη από αυτή που περίμενες.

Αιγόκερως

Ο επαγγελματικός και προσωπικός τομέας βάλλονται την εβδομάδα αυτή, ανακινώντας θέματα τα οποία πρέπει να βάλεις σε μία σειρά. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επιστρέψεις σε έναν έρωτα που έδειχνε πως είχε λήξει, υπό άλλες συνθήκες και νέες προσδοκίες. Επαγγελματικά, επεκτείνεις αυτό που ήδη κάνεις, βαδίζοντας σε νέα μονοπάτια. Κάποιοι περιορισμοί θα σε κάνουν να αγανακτήσεις, αλλά είναι στο πρόγραμμα.

Υδροχόος

Με τον Άρη να βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου, έχεις μία αστείρευτη ενέργεια και τη πρόθεση να κατακτήσεις όλο τον κόσμο. Ίσως ένα ταξίδι επιμόρφωσης ή μία προαγωγή, είναι αυτά που θα σε κάνουν να πάρεις τα πάνω σου. Με την απόφασή σου να πατάξεις τη πλήξη την εβδομάδα αυτή, αφήνεσαι σε ερωτικά και κοινωνικά παιχνίδια, χάνεσαι ανάμεσα στους ανθρώπους και απολαμβάνεις τις εξελίξεις. Επαγγελματικά, θα σε διχάσει μία επιλογή.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, τελειώνοντας την αναδρομή του, σου αποκαλύπτει μυστικά και καταστάσεις που είχαν κρατηθεί στο παρασκήνιο της ζωής σου. Σχετικά με μία νέα γνωριμία θα είσαι σε επιφυλακή, μέχρι να νιώσεις πως είσαι ασφαλής και με καλυμμένα τα νώτα. Προσπάθησε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από την καθημερινότητα, κρατώντας κάποιες πτυχές της ζωής σου κρυφές, ώστε να υπάρχει ένα μυστήριο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2016 11:00:00