blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα που έρχεται, μας επιφυλάσσει ένα όμορφο δώρο: το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που φροντίζει για νέες εμπειρίες, ωραίες στιγμές και καλή διάθεση. Όλα γίνονται όμορφα, όταν υπάρχει η σωστή οπτική των πραγμάτων.
 
Κριός
Ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο Τοξότη, ενώ η Αφροδίτη σου προσφέρει δώρα, προτάσεις και ίσως μια γνωριμία, που θα σε κάνει να πετάς στα ουράνια. Παγιδεύεσαι μεν σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας, αλλά μην ξεχνάς πως δε μπορείς πάντα να ελαφρύνεις τον ώμο του άλλου, μόνο και μόνο για να πάρεις τα εύσημα. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Ταύρος
Η νέα εβδομάδα είναι για σένα ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα αγάπης και οικονομικών. Το εξάγωνο της Αφροδίτης, του κυβερνήτη σου, με τον Ουρανό, φροντίζει για καλή τύχη, θετικές ειδήσεις, υγεία και χρήμα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα χειριστείς σωστά τώρα που τα έχεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος για τις πιο αδύναμες στιγμές στο μέλλον. Ένα άτομο από μακριά σου δίνει μια σπουδαία ευκαιρία. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής στο τετράγωνό του με τον Άρη, σε κάνει ανυπόμονο, νευρικό και έτοιμο για δράση. Σκέψου και ανέλυσε τι σε προβληματίζει και δες τα πράγματα με νέα οπτική και άλλο πρίσμα. Εσύ, πιο πολύ από το καθένα ξέρεις καλύτερα, πως οι καταστάσεις μεταβάλλονται, κάνοντας από αυτές το καλύτερο δυνατό. Οι διαφωνίες με το σύντροφο έχουν τη βάση τους στο ότι καλείσαι να αφήσεις αγαπημένες συνήθειες. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
 
Καρκίνος
Καλό είναι να επιτρέψεις και στον σύντροφο να εκφράσει τη δική του οπτική των πραγμάτων, χωρίς να βυθίζεσαι σε υποψίες και ανυπόστατες υπόνοιες. Το μάθημα των ημερών είναι να είσαι πιο εχέμυθος και έμπιστος σε άτομα που σου δείχνουν τυφλή εμπιστοσύνη. Μία απερισκεψία σου θα βάλει σε κίνδυνο μία φιλία και θα σε εκθέσει. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Λέων
Είναι πιθανό να δεχτείς επιθέσεις από κάποιους συναδέλφους, νιώθοντας πως υποτιμούν και καλύπτουν τις ικανότητές σου. Μην μελαγχολείς με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που προηγήθηκε, φέρνει στη ζωή σου άτομα με αμφίβολες προθέσεις, αλλά και κάποια που έχουν αληθινά αισθήματα για σένα, προσφέροντάς σου βοήθεια εκεί που δε το περιμένεις. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Παρθένος
Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη, στο τέλος της εβδομάδας αυτής ο χώρος της οικογένειας γίνεται κάπως σαν… πεδίο μάχης, όπου ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Και μπορεί τα νεύρα να είναι ασυγκράτητα και έντονα, αλλά το ενδιαφέρον που έχει ο ένας για τον άλλον θα γίνει γέφυρα σύσφιξης των σχέσεων και επανόρθωσης λαθών. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
 
Ζυγός
Την ουσία των πραγμάτων ψάχνεις να βρεις και αυτήν την εβδομάδα, προσπαθώντας να βιώσεις εμπειρίες και όχι να είσαι θεατής στη ζωή σου. Και όσο αφήνεις τη δική σου σφραγίδα στις υποθέσεις σου, τόσο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ωθεί να επεκταθείς και να δεις το κόσμο όλο σαν ένα και το αυτό, που μπορεί να δεχτεί από μια σου ιδέα έως τη πιο αλλόκοτη απόφαση που θα πάρεις. Πρόσεχε την υγεία σου, αν και κάποια σινιάλα που σου στέλνει το σώμα, δεν είναι αυτά που νομίζεις. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Σκορπιός
Ο Άρης διανύει τις τελευταίες μοίρες στο ζώδιό σου, τονώνοντάς σε με δύναμη και αποτελεσματικές κινήσεις. Μόνο μη το παρακάνεις και έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Παράλληλα, θα βρεθείς σε ένα δίλλημα και θα αποδώσεις τη δική σου δικαιοσύνη, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Επίσης, είσαι σε φάση μεγάλης δημιουργίας, γεγονός που σε φέρνει σε μία νέα εποχή και αλλαγή ζωής. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Τοξότης
Με αλήθειες και γεγονότα που αγνοούσες, θα βρεθείς αντιμέτωπος τις μέρες αυτές. Ο Άρης, πριν περάσει στο ζώδιό σου, δείχνει για τελευταία φορά το δυνατό του πρόσωπο, αναγκάζοντάς σε να έρθεις σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που σε δυσκολεύουν και σου βάζουν εμπόδια. Μην εκθέτεις τον εαυτό σου και κράτα ουδέτερη στάση απέναντι σε αντιπαραθέσεις τρίτων. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
 
Αιγόκερως
Να δεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες δυσαρέσκειες στον εργασιακό χώρο προσπαθείς την εβδομάδα αυτή. Ίσως ένας συνεργάτης ξεσκεπάζεται και πρέπει να λογοδοτήσει για τις κινήσεις του. Ίσως ένα δικό σου άτομο έχει ανάγκη τη κατανόησή σου σε ένα προσωπικό του θέμα και θα πρέπει να δείξεις το ευαίσθητό σου πρόσωπο. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Υδροχόος
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου, καταφέρνεις να στρέψεις υπέρ σου ακόμα και τους πιο φανατικούς εχθρούς σου. Είσαι έτοιμος να εφαρμόσεις μία ιδέα, έναν τρόπο ζωής ή να επιβάλλεις μια γραμμή στους άλλους. Κατάλληλη εποχή να αποδείξεις σε αυτούς που αμφισβητούν τις ικανότητές σου, πως στέφεται με επιτυχία η οποιαδήποτε σου ενέργεια. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Ιχθείς
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε, σε έβαλε σε μια αμφισβήτηση για τους ανθρώπους δίπλα σου, τις προθέσεις τους και κατά πόσο τα αισθήματά τους είναι τόσο αγνά, όσο οι ίδιοι διατείνονται. Μία γνωριμία θα περάσει από σαράντα κύματα, μέχρι να αποδείξει το αληθινό της πρόσωπο. Μάθε περισσότερα από την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-02-2016 13:48:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι