blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 4 ως 10 Απριλίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 4 ως 10 Απριλίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ουρανό, προετοιμάζοντάς μας για ανατροπές και απρόοπτα γεγονότα. Τίποτα δεν είναι αρκετό να μας κρατήσει σε αδράνεια, ενώ τίποτα δεν είναι τόσο σοβαρό, ώστε να μας μελαγχολήσει.

Κριός

Με την Αφροδίτη να έχει εισέλθει στο ζώδιό σου, έχεις αρκετή εύνοια, όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά. Ωστόσο, είσαι στην προνομιούχα θέση να αμφισβητήσεις συνεργασίες και σχέσεις, ειδικά αυτές που εκπέμπουν μιζέρια και δεν εξελίσσονται. Κατά συνέπεια, θα βρεθείς στην επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, δημιουργώντας τάξη στη ζωή σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Ταύρος

Ο εργασιακός και ψυχολογικός τομέας βάλλεται την εβδομάδα αυτή. Ίσως νιώσεις πως πέφτεις στη παγίδα της μελαγχολίας, επειδή βρέθηκες απροετοίμαστος σε κάποιες καταστάσεις που δεν ήρθαν όπως θα ήθελες. Στη δουλειά, προσπάθησε να βρεις μία φόρμουλα επικοινωνίας, ώστε να μην αντιμετωπίσεις την εριστική συμπεριφορά κάποιου συναδέλφου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Δίδυμοι

Η κοινωνική σου ζωή, οι φίλοι, ο τρόπος που συναναστρέφεσαι άτομα, το είδος των σχέσεων που δημιουργείς, αυτά και άλλα θα έρθουν τις μέρες αυτές στην επιφάνεια. Το καλό είναι πως εύκολα πας παρακάτω, ίσως μέσα από τη γνωριμία σου με ένα άτομο, που θα σου επιβεβαιώσει πως η ζωή θέλει λίγες ενοχές και πολύ καλοπέραση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Καρκίνος

Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, να διεκδικήσεις αυτά που σε ενδιαφέρουν, να θέσεις συνεργασίες σε νέες βάσεις και να αξιοποιήσεις ταλέντα. Παράλληλα, στα ερωτικά το κλίμα βαραίνει, αφού δεν έχεις διάθεση να φέρεις αλλαγές στη σχέση, αυτές που απαιτεί ο σύντροφος. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Λέων

Ίσως χρειαστεί, τις μέρες αυτές να αξιοποιήσεις παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει τη διπλωματική σου ικανότητα, ώστε να φέρεις τις υποθέσεις σου εκεί που πρέπει. Αν περιμένεις μία απάντηση ή ένα αποτέλεσμα από κάποια στοχευμένη σου κίνηση, αυτή θα έρθει γρήγορα και θα σε ικανοποιήσει. Μην αντιγράφεις άλλους, όσον αφορά την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Παρθένος

Το γεγονός πως θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, σου δημιουργεί κακή διάθεση και αρνητική εικόνα για τον εαυτό σου. Αν όμως χαράξεις τη δική σου πορεία με όλα τα ρίσκα, στο τέλος θα θριαμβολογήσεις. Οικονομικά, έχε τα μάτια σου ανοιχτά τις μέρες αυτές και δε θα το μετανιώσεις. Πρόσεχε την υγεία σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Ζυγός

Τις μέρες αυτές ίσως καταλάβεις, πως μία σχέση μπορεί να γίνει πιο δυνατή, όταν περνά μέσα από δυσκολίες. Η Αφροδίτη στον Κριό, σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις άφοβα και να επιτύχεις το στόχο σου, έστω και αν χρειαστεί να υπερπηδήσεις κάποια εμπόδια. Αν στη διαχείριση των οικονομικών σου αναμιγνύονται και τρίτα άτομα, δείξε αυξημένη προσοχή. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου να βρεις δρόμους που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, τόσο στον έρωτα, όσο και στη δουλειά, είναι μεγάλη. Αν νιώθεις πως είσαι εγκλωβισμένος σε καταστάσεις δυσάρεστες, ή αν η καταπίεση βαραίνει στους ώμους σου, τότε έχεις ευκαιρία να τα αποτινάξεις, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να χαρεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι αποφασιστικότητα και καλός προγραμματισμός. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Τοξότης

Πρωτοβουλίες και ρίσκα είσαι έτοιμος να αναλάβεις την εβδομάδα αυτή. Η επιθυμία σου να πραγματοποιήσεις κάτι το οποίο θα καμαρώνεις με περηφάνεια, είναι μεγάλη. Παράλληλα, η συμμετοχή κάποιων ανθρώπων στη ζωή σου, θεωρείς πως έχει κάνει το κύκλο της, χωρίς πια να δώσει κάτι ουσιαστικό για σένα. Ένας έρωτας έρχεται απρόοπτα και σε ενθουσιάζει. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Αιγόκερως

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη συμπόνοια και υποστήριξη, σε κάποιον λιγότερο ευνοημένο. Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στην οικογένεια και το σπίτι, θα σε κάνουν να αφιερώσεις το ενδιαφέρον σου εκεί. Κάποια ξεσπάσματα από δικά σου άτομα, θα τα εκλάβεις ως αδυναμίες, μη ξέροντας πως να τις χειριστείς. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί την εβδομάδα αυτή να ταξιδέψεις για επαγγελματικές ή προσωπικές ανάγκες, αναλαμβάνοντας κάποιες υποχρεώσεις επιπλέον. Μία γνωριμία ίσως εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, γεγονός που θα σου δώσει έναυσμα να δεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Παράλληλα, αποκτάς ικανότητα στην επικοινωνία, γεγονός που θα σε ανταμείψει. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Ιχθείς

Ο Άρης στο Τοξότη σε οπλίζει με μεγάλη φιλοδοξία και ικανότητα να αποφεύγεις με επιτυχία κάποια εμπόδια στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις πάνω στην υπερεκτίμηση του εαυτού σου. Κάτι νέο εμφανίζεται στη ζωή σου ερωτικά και σε βρίσκει να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα απλό sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-04-2016 14:04:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι