blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 5-11/12/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 5-11/12/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Φτάνοντας στις αρχές του τελευταίου μήνα του έτους, οι κινήσεις και οι επιρροές των άστρων καθορίζουν την αυλαία σε πολλά επίπεδα της ζωής μας. Ο Ήλιος από τον Τοξότη συναντά τον Κρόνο, αναγκάζοντάς μας να βρούμε νέο νόημα σε παλιές καταστάσεις, ενώ η όψη του με τον Ουρανό μάς χαρίζει την ικανότητα να πραγματοποιήσουμε νέους στόχους. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, ευνοώντας έτσι φιλικές και ερωτικές συναναστροφές, ενώ ο Ερμής από τον Αιγόκερω συντελεί ώστε οι νέοι στόχοι να αντιμετωπίζονται σοβαρά και με συνέπεια, χωρίς τη δικαιολογία της αναβολής.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Με την Αφροδίτη να περνά στον Υδροχόο, θα θελήσεις να κοινωνικοποιηθείς και να συμμετέχεις στα κοινά, κάτι που θα σου χαρίσει συναισθηματική ευεξία και νέες γνωριμίες. Στα ερωτικά θέματα θα έχεις δεύτερη ευκαιρία να αξιοποιήσεις καλύτερα κάποια πράγματα και να συμπεριφερθείς διαφορετικά. Κάποιες αποκαλύψεις θα σε αναστατώσουν, ενώ θα διαπιστώσεις πως έχεις την υποστήριξη ισχυρών ατόμων.

Ταύρος

Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και εσύ νιώθεις την ανάγκη να συμβαδίσεις με το ρεύμα, να αποκτήσεις οικειότητα με το σύντροφο και να δοκιμάσεις νέα πράγματα, που θα εμπλουτίσουν τις εμπειρίες σου. Ο Άρης σε θετική όψη με τον Ουρανό, σε παρακινεί να ζητήσεις, να τολμήσεις και να ρισκάρεις, ολοκληρώνοντας μέσα στα Χριστούγεννα ένα εγχείρημα, που ήταν απωθημένο σου. Ένα συμβόλαιο θα φέρει όφελος και πρόοδο στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Είναι μάλλον απίθανο να βρεις ησυχία τις μέρες αυτές, αφού οι πλανήτες σε ξεσηκώνουν σε μία αναζήτηση διαρκείας όλο το μήνα. Η σύνοδος του Ήλιου με το Κρόνο επιδρά στη σχέση σου, με έναν τρόπο έντονο και καταλυτικό. Διαφωνίες με το σύντροφο ή συνεργάτη που έχουν τις ρίζες τους σε απωθημένα και παράπονα που δε λύθηκαν στο παρελθόν, σε πιέζουν. Ωστόσο θα ανασάνεις, αφού η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό σε απελευθερώνει από κουραστικές και ψυχοφθόρες καταστάσεις στο τέλος.

Καρκίνος

Την υγεία σου θα πρέπει να προσέξεις τις μέρες αυτές του Δεκεμβρίου, αφού λίγο η δουλειά και λίγο η υπερβολή στη διασκέδαση σε κουράζουν επικίνδυνα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανάβει το φιτίλι της απόλαυσης και εσύ παραδίνεσαι. Μόνο τα λεφτά σου πρόσεχε με ποιον μοιράζεσαι. Το ρομάντζο ενισχύεται, αλλά και τα επαγγελματικά επιδιορθώνονται μετά από κόπους και αντιπαραθέσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με το Κρόνο, βάζει δυσκολίες που πρέπει να τις ξεπεράσεις.

Λέων

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, έχεις διαύγεια και κοφτερή αντίληψη, τόσο ώστε να επιτύχεις συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ενώ είναι κατάλληλη στιγμή να υπογράψεις, να εκδώσεις και να αυξήσεις τα χρήματά σου. Παράλληλα, θα συμβούν καταστάσεις που θα σε αποκόψουν από το παρελθόν αν είχες κολλήσει και θα σε μεταφέρουν μπροστά με άλματα. Νέα σχέδια, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα σε προτρέπουν να σχεδιάσεις έναν όμορφο μήνα, αντλώντας αισιοδοξία μπροστά στο άγνωστο.

Παρθένος

Ίσως κάνεις σχέδια για ένα νέο σπίτι, μετακόμιση, αλλαγή επαγγελματικής στέγης ή γενικώς βελτίωση των συνθηκών ζωής σου. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συμβόλαια, προκαταβολές και λοιπές συμφωνίες. Έμφαση θα δώσεις στην εξωτερική σου εμφάνιση, επενδύοντας ανάλογα χρόνο και χρήμα. Η 6η Δεκεμβρίου, με τη σύνοδο Σελήνης και Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία ιδιαίτερα ρομαντική μέρα για σένα και θα πρέπει να την απολαύσεις με το σύντροφο. Να δείξεις δυσπιστία σε υπερβολικές υποσχέσεις, ωστόσο.

Sponsored Links

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Άρης ευνοούν νέα ξεκινήματα στον έρωτα, σε δουλειές και σε χόμπι, ενώ σε οπλίζουν με καλή τύχη. Δε χρειάζεται να κοπιάσεις ιδιαίτερα για να επιτύχεις στόχους, ενώ όπου εμφανίζεσαι αφήνεις καλές εντυπώσεις. Η ρομαντική σου διάθεση αυξάνεται και μαζί η οικονομική σου ευχέρεια. Ο Κρόνος με τον Ήλιο σου υπενθυμίζουν πως θα πρέπει να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις από παλιά. Η σκέψη σου είναι στα άτομα της οικογένειάς σου τις μέρες αυτές, γι’ αυτό φρόντισε να τους δείξεις το ενδιαφέρον σου.

Η ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει το νόημα που εσύ θέλεις; Θα συμβούν όλα εκείνα που θα σου φέρουν την παντοτινή ευτυχία;
Κάλεσε τώρα στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303

Σκορπιός

Με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και υποχρεώσεις θα ασχοληθείς την εβδομάδα αυτή, δημιουργώντας προϋποθέσεις να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Κάτι που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, είναι να επεκταθείς σε δημιουργικούς τομείς, στην αρχή πειραματικά, κατόπιν ολοκληρωτικά. Κάποια άτομα σου δημιουργούν στρες με τη συμπεριφορά τους και θα αποφασίσεις να περιορίσεις την επικοινωνία μαζί τους. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα ενδυναμώσει την επιθυμία σου να ομορφύνεις το χώρο σου.

Τοξότης

Εάν είσαι από τους έχοντες γενέθλια αρχές του μήνα, θα νιώσεις περισσότερο στο σβέρκο σου τη πίεση της συνόδου μεταξύ Κρόνου και Ήλιου, ειδικά όσον αφορά θέματα οικονομικής φύσεως. Τις μέρες αυτές θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ενάρξεις εργασιών και εφαρμογή θεμάτων που ξέρεις πως θα φέρουν ριζικές αλλαγές. Οφείλεις να μη ξεχνάς πως τις μέρες αυτές κρίνονται καταστάσεις, που απαιτούν από σένα τη μέγιστη επίδοση σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα.

Αιγόκερως

Η προσπάθειά σου και η αφοσίωση να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου, έχουν ως αποτέλεσμα να παραμελείς κάπως τους δικούς σου ανθρώπους, η σύνοδος του κυβερνήτη σου Κρόνου με τον Ήλιο σού θυμίζει πως θα πρέπει να αφεθείς στις απλές χαρές της ζωής, χωρίς να ψάχνεις σε καθετί ένα βαθύ νόημα και μία κρυμμένη αιτία. Ίσως τις μέρες αυτές ασκήσεις υπερβολική κριτική στο σύντροφο, γι’ αυτό καλλιέργησε την κατανόηση.

Υδροχόος

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, σε περιμένει μια εβδομάδα κατά την οποία η σκέψη σου υποκινείται από εμμονές και πάθη, χωρίς να είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις, ενώ πάντα υπάρχει ένα κρυφό κίνητρο σε ό,τι κάνεις. Η θετική όψη του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό, σου δίνει την ευκαιρία να επανορθώσεις λάθη και δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις θετικές ειδήσεις σχετικά με μία δουλειά ή μία κατάσταση που σε απασχολεί.

Ιχθείς

Η δύσκολη σύνοδος του Ήλιου με το Κρόνο σε κάνει να αναθεωρήσεις αυτά που μέχρι πρότινος θεωρούσες στόχους και μεθόδους βελτίωσης της ζωής σου. Πρόκειται να βιώσεις αλλαγές και αυτές δε σου υπόσχονται πως θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα και την πλήξη. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε βοηθά να οργανώσεις τη δουλειά σου με έναν τρόπο μεθοδευμένο και άμεσο, χωρίς να χρονοτριβείς και να ονειροπολείς.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-12-2016 11:00:00