blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 7 ως 13 Μαρτίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 7 ως 13 Μαρτίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα χρωματίζεται έντονα από την Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς, που έρχεται να μεταβάλλει καταστάσεις, μέσα στις οποίες αισθανόμασταν εγκλωβισμένοι και ευάλωτοι. Γεγονός είναι πως θα δούμε πολλά να αλλάζουν, δημιουργώντας μία νέα τάξη πραγμάτων.
 
Κριός
Την εβδομάδα αυτή ίσως δυσκολευτείς να ταξινομήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, έχοντας ανάγκη από υποστήριξη. Ίσως χρειαστεί να ακούσεις με προσοχή τα προβλήματα του συντρόφου και πώς αυτός βλέπει τη σχέση σας και ανάλογα να προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου. Επαγγελματικά, ο Άρης στο Τοξότη σε οπλίζει με νέες ιδέες, που δεν γνωρίζουν περιορισμό και σύνορα. 
 
Ταύρος
Αν αφήσεις τον εαυτό σου να επιλέξει και να αποφασίσει με το ένστικτο, θα λυθούν πολλά μπλοκαρίσματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεις. Στον έρωτα, καλό είναι να επιτρέψεις να πέσουν οι τόνοι και να εξαλειφθούν οι ενοχές, οι οποίες καταστρέφουν τις ωραίες στιγμές και τον ενθουσιασμό. Μη καταπιέζεις το θυμό σου, απλά αναζήτησε δημιουργικές εξόδους, που θα σε απαλλάξουν από τη πίεση. 
 
Δίδυμοι
Η Έκλειψη στους Ιχθύες προκαλεί μία αναταραχή και μία ανασφάλεια στην οικογένεια και το σπίτι γενικότερα. Ό,τι σχετίζεται με τις ρίζες σου και τη καταγωγή σου, θα βιώσει μία αλλαγή ή ένα τέλος, μετά από το οποίο θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλές συναισθηματικές καταστάσεις μέσα σου. Κάποιες υποχωρήσεις, ίσως τις αντιληφθείς ως θυσίες. 
 
 
Καρκίνος
Τις παρερμηνείες και τις σκέψεις που κρατάς αμπαρωμένες καλά στο μυαλό σου, θα χρειαστεί να φέρεις στην επιφάνεια την εβδομάδα αυτή. Είσαι σε ετοιμότητα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, κάτι που σε ανανεώνει και σε βγάζει από τη πλήξη. Πρόσεχε όμως, να μην βαδίσεις στα χαμένα και βρει την ευκαιρία κάποιος συνεργάτης ή δικός σου να αμυνθεί. Επίσης, όταν έχεις μία ιδέα, μην τη μπλοκάρεις μόνος σου από ανασφάλεια. 
 
Λέων
Με το δίλημμα ανάμεσα σε μια λάθος σχέση ή την μοναξιά θα βαδίσεις την εβδομάδα αυτή. Η έκλειψη ενεργοποιεί παλιά απωθημένα, οικονομικές εκκρεμότητες και διενέξεις, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και σε ταλαιπωρούν. Ενδέχεται να στραφείς σε εντελώς νέες προοπτικές εσόδων, αν δεις πως τα αποθέματα τελειώνουν και οι λογαριασμοί αρχίζουν και σε πνίγουν. 
 
Παρθένος
Ο Άρης στο Τοξότη, σε πιέζει να δραστηριοποιηθείς, δίνοντας λύση σε ζητήματα που έχουν αποδειχτεί χρονοβόρα και κουραστικά. Η Έκλειψη στους Ιχθύες απαιτεί αυστηρές επιλογές, όσον αφορά τις συνεργασίες και τα ερωτικά σου θέματα. Άτομα που δε σου ταιριάζουν και δε συμβαδίζουν με το δικό σου τρόπο ζωής, απορρίπτονται από τη ζωή σου, αφού νιώθεις πως εμποδίζουν την εξέλιξή σου. 
 
 
Ζυγός
Χωρίζεις τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες, τόσο την εβδομάδα αυτή όσο και γενικότερα: Σε αυτούς που είναι σύμμαχοι και σε αυτούς που προσπαθούν να σου βάλουν δυσκολίες στην ανέλιξή σου. Αυτή τη στιγμή και με την επήρεια της Έκλειψης, δίνεις την αξία και το χρόνο σου μόνο στη πρώτη κατηγορία, αποφεύγοντας παιχνίδια δύναμης και παρασκηνιακούς ψιθύρους. 
 
Σκορπιός
Ο κυβερνήτης σου ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και μαζί φεύγει η πίεση και η εριστικότητα του τελευταίου διαστήματος. Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα σε επηρεάσει σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, αναγκάζοντάς σε να προστατέψεις ό,τι έχει αποκτηθεί με κόπους και να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Απολαμβάνεις τη στήριξη της οικογένειας. 
 
Τοξότης
Κάποιες ελευθερίες σου θα χρειαστεί να στερηθείς τις μέρες αυτές, αλλάζοντας και ένα μέρος από τη κοσμοθεωρία σου. Ταυτόχρονα, ίσως δεν νιώσεις ασφαλής σε κάποια θέματα ερωτικά και βγάλεις στην επιφάνεια μια πιο επιθετική πλευρά, οποία θα πληγώσει το σύντροφο. Ο Άρης στο ζώδιό σου, ανοίγει πόρτες να περάσεις και δημιουργεί προϋποθέσεις να επιτύχεις, παρά τις αντιξοότητες. 
 
 
Αιγόκερως
Νιώθεις πως δεν θέλεις να σκορπάς την ενέργειά σου σε οτιδήποτε άχρηστο, γι’ αυτό ασχολείσαι μόνο με ό,τι σε ευχαριστεί. Σε ενοχλεί που κάποιοι σε θεωρούν δεδομένο στη ζωή τους. Ενδέχεται να έρθεις σε ασυμφωνία με κάποιον συνεργάτη, ωστόσο απόφυγε να πεις λόγια για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. 
 
Υδροχόος
Η Έκλειψη στο δεύτερο οίκο σου, προκαλεί εντάσεις σχετικά με τα προσωπικά και τα οικονομικά σου, οι οποίες έχουν αντίκτυπο και στα ερωτικά σου. Συναισθηματικά νιώθεις πως είσαι σε απόσταση με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αναζητώντας τρόπους επικοινωνίας. Παράλληλα, ο Άρης από τον Τοξότη βοηθά τουλάχιστον να έχεις μία κοινωνική ανάταση. 
 
Ιχθείς
Με την Έκλειψη στο ζώδιό σου, ανατρέπονται πολλές από τις ασφάλειες και τα δεδομένα που έχεις. Επαγγελματικά και ερωτικά, οι υποθέσεις αποκτούν από σένα αποφασιστικότητα, αν και σε κάποια σημεία δεν θα είναι εύκολη η έκβασή τους. Ίσως τολμήσεις να δεσμευτείς σε κάποιες καταστάσεις, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, που θα σε φέρει σε άλλο επίπεδο εξέλιξης. 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-03-2016 14:33:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι