blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 6
 

Μία όμορφη εβδομάδα ξεκινά, με την Αφροδίτη να αποδεικνύει πως ο έρωτας είναι ελευθερία, προοπτικές και διέξοδοι, που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Ο απόηχος της Νέας Σελήνης στον Ταύρο, δίνει ώθηση σε καθετί καινούργιο, που έχει πιθανότητες να ανθίσει.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Μία μεγάλη ανάσα στον οικονομικό τομέα, θα αποτελέσει για σένα η εβδομάδα αυτή. Αν και ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, σημαίνει ίσως χρέη παλιά και ανοιχτούς λογαριασμούς προς τακτοποίηση, ωστόσο θα εμφανιστούν νέες πηγές εσόδων και καλύτεροι χειρισμοί στα οικονομικά σου. H Νέα Σελήνη δίνει θετικά ξεκινήματα. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ταύρος

Με μία πολυαστρία στο ζώδιό σου, αλλά και την Νέα Σελήνη εκεί, οι μέρες που έρχονται φέρνουν έναν θετικό αέρα αλλά και μία πίεση αλλαγής. Προσπαθείς να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, χωρίς να σε ελέγχουν αυτές. Ανακατατάξεις στον οικονομικό τομέα είναι αναμενόμενες. Επαγγελματικά θέματα που είχαν μείνει στη μέση, προχωράνε αισίως. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Δίδυμοι

Με το κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο, αναθεωρείς, αλλάζεις και τακτοποιείς όλα εκείνα που σε απασχολούσαν και τα οποία δεν φαινόταν να βρίσκουν διέξοδο. Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις νέους όρους στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε ό,τι αφορά οικονομικές σου δεσμεύσεις, δόσεις, δάνεια, διατροφές. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Καρκίνος

Με μία έντονη κινητικότητα στη ζωή σου, καθορίζει η εβδομάδα αυτή τις εξελίξεις, οι οποίες αναμένονται ευχάριστες και αισιόδοξες. Η κοινωνική σου ζωή, οι φίλοι και οι γνωριμίες, καλύπτουν το κενό που μπορεί να νιώθεις τις μέρες αυτές. Οι νέες γνωριμίες θα σε απομακρύνουν από τη πίεση της καθημερινότητας, ανοίγοντάς σου ένα παράθυρο ανακούφισης. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Λέων

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φροντίζει για κάθε είδους θετική ενέργεια και επιτυχία τις μέρες αυτές, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Καταστάσεις που σε κούραζαν και έψαχνες τρόπο να απαλλαγείς, έχουν ξαφνικά την ιδανική λύση. Προβλήματα υγείας περνούν σε ύφεση, ενώ η ψυχολογία σου βελτιώνεται. Έχεις την ευκαιρία να πετύχεις σημαντικούς στόχους, αρκεί να εστιάσεις σε αυτούς. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή, να είναι ανάδρομος στον Ταύρο, καλείσαι να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου, ειδικά σε περίπτωση που διαχειρίζεσαι κοινά οικονομικά με κάποιον συνεργάτη, ή σύντροφο. Υπάρχει περίπτωση να γίνουν εις βάρος σου ατασθαλίες και αδικίες. Επίσης, απόφυγε να κριτικάρεις το σύντροφο ή την οικογένεια, γιατί αυτό θα δημιουργήσει βεβαρυμμένη ατμόσφαιρα. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, σημαίνει για σένα χαρά, επιτυχία, οικονομική ευμάρεια και πιθανότητα να προκύψει μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία που θα σε χαροποιήσει. Έχεις κάθε λόγο να γιορτάζεις τον Μάιο διπλά, με έντονη κοινωνική ζωή που σου δίνει ισορροπίες απέναντι σε μία πολυάσχολη καθημερινότητα. Ένα δικό σου άτομο σου επιφυλάσσει μία έκπληξη. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Σκορπιός

Με τον Πλούτωνα να ανοίγει δρόμο στις προσωπικές και ερωτικές σου σχέσεις, η εβδομάδα αυτή είναι για σένα μία κάθαρση που περίμενες καιρό, βάζοντας στα πράγματα τη τάξη που τους πρέπει. Η πιθανότητα να ανακουφιστείς και να απαλλαγείς από ήδη φθαρμένες σχέσεις και συνεργασίες, είναι από μεγάλη έως συνταρακτική. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Τοξότης

Μεγάλες εργασιακές εξελίξεις προμηνύονται την εβδομάδα αυτή, που θα σε κάνουν να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου, ίσως σε κρατά πίσω σε κάποιες καταστάσεις στις οποίες θα ήθελες να είχες δράσει αλλιώς. Η επιμονή και το πείσμα που έχεις, όσον αφορά την επίτευξη ενός στόχου, σου δίνουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Αιγόκερως

Ευχάριστη εβδομάδα για εσένα, με εκπλήξεις που θα σε γεμίσουν χαρά και πίστη στη ζωή. Ένα άτομο από την οικογένεια θα σε βάλει σε σκέψεις., όσον αφορά ένα δικό του θέμα. Με τον σύντροφο συζητάς για μία κοινή απόδραση, που θα σας απαλλάξει από τη φθορά της καθημερινότητας. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Υδροχόος

H νέα εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα, είτε βοηθώντας έναν δικό σου σε ένα πρόβλημά του, είτε γεφυρώνοντας διαφορές που είχες στο παρελθόν. Ένας φίλος θα απορροφήσει αρκετό χρόνο από τη ζωή σου, ζητώντας την αποκλειστικότητα. Δείξε κατανόηση στον εργασιακό τομέα, όταν νιώσεις πως πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ιχθείς

Την εβδομάδα αυτή ευχάριστες εξελίξεις σε περιμένουν στον εργασιακό τομέα, αναλαμβάνοντας επιπλέον δικαιοδοσίες. Ο σύντροφος προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα πάνω σου, κάτι που σε βρίσκει αντίθετο, αφού δε συμβιβάζεσαι όσον αφορά την εικόνα και τη συμπεριφορά σου. Κάποιοι στόχοι που δεν απόδωσαν, αλλάζουν και ακολουθούν άλλη κατεύθυνση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2016 14:21:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι