blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15/1/2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15/1/2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 6
 

Διανύοντας ήδη το πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους, υπάρχει η ανάγκη να λειτουργήσουμε πρακτικά και προσγειωμένα, αποφεύγοντας υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις. Στις 8 του μήνα, η ορθοδρόμηση του Ερμή και κατόπιν η είσοδός του στον Αιγόκερω, απαιτεί συγκροτημένη προσπάθεια σε ό,τι καταπιανόμαστε.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Ιανουαρίου για το δικό σου ζώδιο.

και οι προσωπικές προβλέψεις σου.

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, αλλά και η ακόμα ενεργή πανίσχυρη όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, προμηνύει για σένα μάχες μικρές και μεγάλες, δίκαιες ή και άνισες στον επαγγελματικό στίβο. Είναι μία εβδομάδα ανασυγκρότησης, κατά την οποία θα επιτύχεις μεγάλες νίκες, μέσα από κόπο. Ερωτικά καταφέρνεις να φέρεις το σύντροφο στο σημείο που εσύ θέλεις.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ευνοεί το ρομαντισμό και τον έρωτα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο κύκλος των φίλων και η φήμη σου επεκτείνονται και έτσι βρίσκεις καλά θεμέλια, ώστε να θέσεις τις φιλοδοξίες σου σε τροχιά. Κάποια μυστικά θα σου αποκαλυφθούν, βοηθώντας σε έτσι να πάρεις πιο γρήγορα αποφάσεις.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου Ερμής, περνά στον Αιγόκερω, γεγονός που σε φορτίζει με σύνεση, σοβαρότητα, αλλά και την πρόθεση να ασχοληθείς με έναρξη εργασιών ή ακόμα και σπουδών. Η Αφροδίτη επιδρά στον επαγγελματικό σου τομέα, χαρίζοντάς σου εύνοια και ευκαιρίες εξέλιξης. Στον έρωτα, δεν αποκλείεται μία γνωριμία από μακριά ή με ένα άτομο που το διακατέχει έντονος ρομαντισμός και ευαισθησία.

Καρκίνος

Μία προσπάθεια να διορθώσεις τις σχέσεις σου και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις θα κάνεις την εβδομάδα αυτή. Η παρουσία του Ήλιου και του Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, σου επισημαίνει πως ό,τι δεν είναι για σένα λειτουργικό και καλό, θα φύγει από τη ζωή σου. Η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω, δίνει τη σκυτάλη στη λογική και τη σύνεση, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τι ζητάς.

Λέων

Μία όμορφη εβδομάδα αναμένεται, με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες να ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Η ιδέα ενός ταξιδιού είναι δυνατή, ενώ ενδέχεται να λάβεις πρόταση να ασχοληθείς με τον τομέα της μόδας, του τουρισμού ή της έκδοσης. Θέματα και ανακατατάξεις που παρουσιάζονται στη δουλειά σου, τα βάζεις σε τάξη χωρίς αναβολές.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες φροντίζει για τον ερωτισμό σου, ενώ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να φέρει στη ζωή σου κάποιες απογοητεύσεις και παγίδες. Ίσως δείξεις υπερβολική εξάρτηση από το σύντροφο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική κρίση. Επαγγελματικά, να είσαι προσεκτικός σε μεγάλες υποσχέσεις, αποφασίζοντας αφού πρώτα ελέγξεις κατά πόσο αξιόπιστα είναι όλα όσα ακούς.

Sponsored Links

Ζυγός

Μία εβδομάδα κατά την οποία θα χρειαστεί να επιλύσεις θέματα οικογενειακής και προσωπικής φύσεως. Ίσως στην εργασία ή την καθημερινότητά σου τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως τα περιμένεις. Ωστόσο, θα έχεις τη δύναμη να αλλάξεις ό,τι σε δυσκολεύει και δε σου δίνει ικανοποίηση. Στον έρωτα, ενδέχεται να εντυπωσιαστείς από κάποιο άτομο, με τις εξελίξεις να συμβαίνουν πολύ γρήγορα.

Είναι καιρός να μάθεις όλη την αλήθεια για τα ερωτικά σου! Τελικά τι θα γίνει με αυτόν/αυτήν που αγαπάς; 
Κάλεσε τώρα στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303

Σκορπιός

Τη νέα εβδομάδα θα καταφέρεις με τη δύναμη της πειθούς, να στρέψεις τις καταστάσεις υπέρ σου. Γεγονός είναι πως δεν αντέχεις να σε βάζουν σε καλούπια, θέλοντας να κάνεις ανοίγματα και να πάρεις ρίσκα. Στον έρωτα θα ακολουθήσεις την ίδια τακτική και όπου σε βγάλει. Δείξε εμπιστοσύνη στο άτομο που σε ενδιαφέρει και θα αποζημιωθείς για αυτό. Προσοχή στα τυχερά παιχνίδια, ρίσκαρε με μέτρο.

Τοξότης

Με εκπλήξεις ξεκινά η εβδομάδα αυτή, στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Ίσως είναι απαραίτητο να πιέσεις το πρόγραμμά σου, περιορίζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου. Μπορεί να μη συμπαθείς τους συμβιβασμούς, ωστόσο θα χρειαστεί να κάνεις κάποιους με σκοπό μία επαγγελματική επιτυχία. Ερωτικά, θα ανανεώσεις τη σχέση σου ίσως μέσα από ένα ταξίδι ή μία πρωτότυπη ιδέα.

Αιγόκερως

Τις μέρες αυτές προσπαθείς να ξεπεράσεις εμπόδια και να επιβάλλεις τις απόψεις σου, τόσο στην οικογένεια όσο και στις συνεργασίες σου. Είναι απαραίτητο να αφήσεις το χρόνο να δείξει τις διαθέσεις του. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να επικεντρωθείς στα ουσιώδη, χωρίς να σε αποσπά τίποτε. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως ταράξει τα νερά στον έρωτα, με εκπλήξεις και μη ελεγχόμενη τροπή.

Υδροχόος

Με σχετική ένταση στον ερωτικό τομέα ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αφού ίσως αντιληφθείς πως σε λάθος άτομο έχεις εναποθέσει ελπίδες και προσδοκίες. Εάν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που χρήζει βελτίωσης, μπορείς να πλησιάσεις το σύντροφο, ακούγοντας τι έχει να σου πει, κατανοώντας τον. Αν όμως τα παράπονα και η δυσαρέσκεια είναι πιο πολλά απ’ όσα περίμενες, τότε καλό είναι να αναλύσετε σε βάθος το πρόβλημα.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, έχεις μαγνητισμό, ερωτισμό και εντυπωσιάζεις εύκολα στις κοινωνικές σου εμφανίσεις. Με τον Άρη επίσης εκεί, θα χρειαστεί να δώσεις την απαραίτητη μάχη, για να καθιερωθείς στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Ίσως έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον φίλο ή αποχωρήσεις από κάποια ομάδα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-01-2017 12:00:00