blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 10 ως 16 Αυγούστου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 10 ως 16 Αυγούστου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

H είσοδος του Δία στην Παρθένο την εβδομάδα αυτή, αποτελεί το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του καλοκαιριού. Παράλληλα, ο Άρης από τον Λέοντα ανεβάζει τη θερμοκρασία, την ένταση και τα… νεύρα.
 
Κριός
Με τον Άρη να προκαλεί τις ήδη τεταμένες ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και την έλλειψη ελέγχου στη διασκέδαση, χάνεις το μέτρο και το σκοπό. Μικρό το κακό, αφού την περίοδο αυτή θέλεις να περάσεις καλά. Ο Δίας εισέρχεται στον οίκο της καθημερινότητας και της φυσικής σου κατάστασης, βοηθώντας σε να βελτιώσεις και τους δύο τομείς.
 
Ταύρος
Η κατάσταση στο σπίτι και την οικογένεια είναι τεταμένη, κάτι που σε αναστατώνει. Ίσως αντιμετωπίσεις θέμα με μια μετακόμιση ή μια εργασία προκαθορισμένη στο σπίτι και βρεθείς εκτός πλάνου. Ο Δίας στον οίκο της διασκέδασης και της χαράς, προετοιμάζει το έδαφος να επεκταθείς προσωπικά και ίσως αποκτήσεις απογόνους.
 
Δίδυμοι
Με κάπως επιθετική διάθεση σε βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού με τον Άρη να επηρεάζει το τρίτο σου οίκο περνάς εύκολα σε λεκτικές διαμάχες και ένταση στην επικοινωνία. Παλιές διαφορές ίσως επανέλθουν. Ο Δίας από την Παρθένο σε βοηθά να ξεχωρίσεις και να κατασταλάξεις, όσον αφορά ποιους νιώθεις δικούς σου ανθρώπους και ποιους εμπιστεύεσαι.
 
Καρκίνος
Με τον Ερμή να διελαύνει τον τρίτο σου οίκο, αποκτάς μια μοναδική ευστροφία, η οποία σε βγάζει από δύσκολες και αδιέξοδες καταστάσεις. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο από τις 11 του μηνός, σε βοηθά να προσανατολιστείς και να μείνεις σταθερός σε ένα σκοπό, ακολουθώντας τον. Η κινητοποίηση του οίκου των οικονομικών, σου υπενθυμίζει πως πρέπει να ξοδεύεις με μέτρο.
 
Λέων
Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, συνεχίζεις να λάμπεις και να εντυπωσιάζεις. Ίσως ήδη ασχολείσαι με επιστροφές από το παρελθόν και βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα. Ο Δίας σε εγκαταλείπει, επηρεάζοντας όμως τον τομέα των οικονομικών σου, και σε ευνοεί όσο μπορεί, αρκεί κι εσύ να συνεργαστείς ανάλογα, κόβοντας τα υπερβολικά έξοδα.
 
Παρθένος
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιό σου, οι κινήσεις σου είναι μελετημένες στην ακρίβεια, με ελάχιστο ποσοστό αποτυχίας. Ο Δίας σε επισκέπτεται, κάνοντάς σε να ονειρεύεσαι πράγματα που θα έχεις την ευκαιρία να επιτύχεις, μετά από μία περίοδο απογοητεύσεων. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει αέρας ανανέωσης και βελτίωσης. Αν είσαι μόνος, κάτι καλό έρχεται.
 
Ζυγός
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στον οίκο των κοινωνικών σου δραστηριοτήτων, οι φιλίες, οι επιθυμίες και οι στόχοι σου βρίσκονται στο προσκήνιο, προσπαθώντας για επιτεύγματα. Ο Δίας στην Παρθένο λειτουργεί σε ένα επίπεδο σιωπηλό, αφού ενεργοποιώντας το δωδέκατο οίκο σου, κινητοποιεί οτιδήποτε παρασκηνιακό που ζητά επιτυχή λύση.
 
Σκορπιός
Με μία έντονη δραστηριότητα στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής εξέλιξης, βρίσκεσαι σε υπερδιέγερση και ένταση μέχρι να δεις τα αιτήματά σου να ικανοποιούνται. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους, γιατί η κατάσταση είναι τεταμένη. Ο Δίας εγκαινιάζει για σένα μία περίοδο, όπου όνειρα και επιθυμίες θα πάρουν το δρόμο που τους αξίζει.
 
Τοξότης
Να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα που νιώθεις να σου ροκανίζει τους στόχους και τις επιθυμίες, προσπαθείς το διάστημα αυτό, εφαρμόζοντας σχέδια και κινητοποιώντας καταστάσεις. Ο Δίας, σου δίνει τα πρώτα δείγματα πίστης στην ακολουθία του σκοπού σου και σε ανταμείβει με μια εξέλιξη επαγγελματική ή μία προσωπική επιτυχία.
 
Αιγόκερως
Σε ετοιμότητα είσαι όσον αφορά τις προσωπικές σου εξελίξεις, με τον Δία να περνάει στον οίκο των επεκτάσεων και των επιτευγμάτων, δίνοντας σου ευκαιρίες να προχωρήσεις και να δεις μία επιθυμία να παίρνει σάρκα και οστά. Λόγω των θετικών εξελίξεων αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, εστιάζοντας σε ουσιαστικά πράγματα όπως εργασία, σχέση, οικογένεια.
 
Υδροχόος
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς με ποιον μοιράζεσαι τα μυστικά σου, τα οικονομικά σου και τις σοβαρές επαγγελματικές σκέψεις που σου περνάνε από το μυαλό. Παράλληλα, λαμβάνεις αρκετές προσκλήσεις από φίλους, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ξεδώσεις. Ο Δίας από την Παρθένο σου ανοίγει το δρόμο για καλοπέραση, κέρδη και δημιουργία.
 
Ιχθείς
Πρέπει να προσέξεις την ένταση της καθημερινότητας, γιατί επηρεάζει την υγεία σου, αφού είσαι εξαιρετικά φορτισμένος με τις επαγγελματικές εξελίξεις, ενώ από την άλλη προσπαθείς να βρεις ισορροπίες στο προσωπικό τομέα και να σώσεις μία σχέση που ταλαντεύεται. Ετοίμασε το δικό σου πλάνο διαφυγής, το οποίο δεν είναι άλλο από διακοπές σε ένα μακρινό μέρος.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-08-2015 13:21:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι