blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 11 ως 17 Ιανουαρίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 11 ως 17 Ιανουαρίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα στέλνει αισιόδοξα μηνύματα, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία από την Παρθένο, δημιουργώντας τυχερές συγκυρίες και ένα πλατύ χαμόγελο στους περισσότερους.
 
Κριός
Την εβδομάδα αυτή θα θελήσεις να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει και δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Η αναδρομή του Ερμή προκαλεί καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου και πρόβλημα στην επικοινωνία σου με άτομα που σχετίζεσαι και έχεις ανάγκη. Ωστόσο, θα μπορέσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου σε βασικά θέματα, αποφεύγοντας τη φθορά και τον εκνευρισμό με το σύντροφο. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Ταύρος
Γεμάτο αισιοδοξία και σχέδια αναψυχής σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο σε βοηθά να πραγματοποιήσεις στόχους, να γνωρίσεις άτομα, να κλείσεις δουλειές και να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει. Παράλληλα, στη ζωή σου εισβάλλουν νέα άτομα, που στο χέρι σου είναι πως θα τα χειριστείς. Κέρδη αναπάντεχα από τυχερά παιχνίδια, είναι πιθανά. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Δίδυμοι
Η ακόμη ενεργή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Τοξότη, δημιουργεί πιεστικές καταστάσεις, ασυμφωνίες με το σύντροφο και αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης. Αν είσαι από τους Διδύμους που προτιμούν την ελευθερία τους, τότε περνάς μία περίοδο… αυτοαπόρριψης, με την έννοια πως ό,τι μέχρι τώρα έκανες, δεν σε γεμίζει. Βάλε προτεραιότητες και όλα θα πάνε καλά. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
 
Καρκίνος
Με τον Άρη στον τομέα των ερωτικών σου και της γενικότερης ευχαρίστησης που αντλείς στη ζωή σου, βρίσκεσαι σε μία παρόρμηση, με σκοπό να μην αφήσεις τίποτα να σου ξεφύγει. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο δυσκολεύει την καθημερινότητά σου και κάνει τη ρουτίνα ακόμα πιο δυσάρεστη στα μάτια σου. Ένα νέο χόμπι θα σου ανοίξει παράθυρο στην ικανοποίηση. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Λέων
Κάποια οικογενειακά θέματα θα σε αναστατώσουν, ενώ δεν θα δείξεις διάθεση για κατανόηση, αλλά ούτε και ανοχή στην διατάραξη της ησυχίας σου. Ο Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ σου προσφέρει ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες στην εργασία σου, λογαριασμοί και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις τακτοποιούνται, ενώ μπορείς να επεκταθείς επαγγελματικά. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Παρθένος
Παραπάνω νευρικότητα και ανυπομονησία θα έχεις την εβδομάδα αυτή, αφού ο Άρης σε βάζει σε διάθεση κάπως επιθετική. Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή, σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα κάπως πιο αναλυτικά, με τη πρόθεση να διορθώσεις καταστάσεις που σχετίζονται με τα παλιά. Ίσως συναντήσεις καθυστερήσεις κάπου, ενώ ενδέχεται να ανοίξει ο φάκελος “παρελθόν” και παράλληλα πάρεις πίσω χρήματα που τα είχες ξεγραμμένα. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
 
Ζυγός
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που προηγήθηκε, σε έβαλε σε δύσκολες καταστάσεις, ένιωσες να σε κριτικάρουν, να μην σε αποδέχονται και να προσπαθούν να περιορίσουν την ελευθερία σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κουβέντες με κάποιους συγγενείς, για να ξεκαθαρίσεις μία παρεξήγηση. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα που γίνονται κάτω από πίεση και βιασύνη. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Σκορπιός
Ο Άρης στο ζώδιό σου αποτελεί εγγύηση για την αποφασιστικότητα, το σθένος και τη δύναμη που θα επιδείξεις το επόμενο διάστημα. Ίσως σου τελείωσε η υπομονή για καταστάσεις που εδώ και καιρό θεωρούσες πως πρέπει να έχουν λήξει, νιώθοντας πως το επόμενο σου βήμα καθυστερεί. Ενδέχεται ένας ερωτικός ενθουσιασμός να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, αφήνοντας εκκρεμότητες ανοιχτές. Απόλαυσε το διάστημα αυτό, αλλά μην το παρακάνεις. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Τοξότης
Με αυξημένες υποχρεώσεις και μειωμένη ζωντάνια σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, αφού η σύνοδος του Κρόνου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου θυμίζει το βάρος των ευθυνών, τις εκκρεμότητες και πως οι σχέσεις θέλουν δουλειά, χωρίς να είναι μόνο κέφι και χαρά. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, γι’ αυτό καλό είναι να βρεις τρόπο να δεις τη θετική πλευρά της ζωής χωρίς να παραιτείσαι. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
 
Αιγόκερως
Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, ανοίγεις υποθέσεις που σχετίζονται με το παρελθόν σου, τόσο ερωτικές όσο και οικονομικές. Ερωτικά, νιώθεις κάπως εγκλωβισμένος, ενώ θα επιχειρήσεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δε μπορείς να κρατήσεις και εκτεθείς σε άτομα, τα οποία μέχρι τώρα θαύμαζαν την αξιοπιστία σου. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Υδροχόος
Την εβδομάδα αυτή ίσως απογοητευτείς από τη στάση μερικών ατόμων, που θεωρούσες πως υποστήριζαν ό,τι κάνεις. Πρόσεχε το παρασκήνιο και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου στον καθένα. Ίσως αναθεωρήσεις κάποιες φιλίες και απομακρυνθείς. Αν είσαι σε σχέση, δώσε προσοχή στις κινήσεις και τις συναντήσεις σου, γιατί ίσως γίνεις αντικείμενο παρατήρησης. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Ιχθείς
Κάποιες αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αναπτύξεις μια πιο ανοιχτή επικοινωνία. Στον έρωτα, θα έχεις ευκαιρίες να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να επανακτήσεις τις ισορροπίες και να επαναφέρεις σταθερότητα στη σχέση. Έχεις δώρο! Τι εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου τη νέα χρονιά; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-01-2016 13:46:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι