blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς και η σύνοδός του κατόπιν με τον Ποσειδώνα, φέρνει στις ζωές μας μέρες ανασφάλειας, αμφισβήτησης και αναστολών. Οι σχέσεις θα υποστούν ακόμα ένα τεστ στα θέματα πίστης και συνέπειας.
 
Κριός
Μία σημαντική εβδομάδα, κατά την οποία θα νιώσεις έντονα συναισθήματα και εμπειρίες. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθείς επιδρά έντονα στο ψυχισμό σου, κάνοντάς σε ευάλωτο και τρωτό σε επιθέσεις. Θα χρειαστεί να οπλιστείς με δύναμη και υπομονή, για να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Μην ενδώσεις σε προτάσεις, που ξέρεις πως είναι παγίδες. 
Ταύρος
Θέλοντας να γίνεις πιο κοινωνικός, για να υπάρξουν αλλαγές και εισβολές νέων ατόμων στη ζωή σου, ανοίγεις παράλληλα τη πόρτα και στο παρελθόν. Μην αφήνεσαι σε διλήμματα, ούτε να αμφιβάλλεις για την επίδρασή σου απέναντι σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα σε αμφισβητούν.
 
Δίδυμοι
Προσπαθείς να πάρεις τα ηνία της προσωπικής σου ζωής στα χέρια σου, πείθοντας το σύντροφο πως ξέρεις πού βαδίζετε και τι πρέπει να προσέξετε. Ωστόσο, έχεις αμφιβολία για τα επόμενα βήματά σου και δη τα επαγγελματικά. Απόφυγε τις διαφωνίες και χρησιμοποίησε τις ικανότητές σου στην επικοινωνία. 
 
Καρκίνος
Στις οικογενειακές ή προσωπικές διαφορές, που θα συναντήσεις τις μέρες αυτές, απόφυγε την επίθεση και πέρνα στη διπλωματία. Θα καταφέρεις θαύματα. Κάποιες ενοχές που σχετίζονται με τη σχέση σου και το χειρισμό της, θα αναστατώσουν τον ύπνο και την ηρεμία σου. Ένα σχέδιό σου που σχετίζεται με το εξωτερικό, ίσως ματαιωθεί ή παρουσιάσει μετατροπές
Λέων
Μια εβδομάδα κατά την οποία θα βρεις διέξοδο, σε μέχρι τώρα αδιέξοδες καταστάσεις, όπως ήταν οι οικονομικές και οι προσωπικές. Ένα σεμινάριο, μία εκπαίδευση πάνω σε κάτι που σε ενδιαφέρει, ένα ταξίδι ή μία καθοριστική γνωριμία, είναι μερικές από τις προοπτικές σου. Μία είδηση ή μια εξέλιξη στη δουλειά, θα σε κάνει να παραιτηθείς από λάθος προοπτικές και ελπίδες. 
Παρθένος
Αντιδράς στις εξελίξεις, αφού έχουν πάρει μία τροπή που δεν σε ευχαριστεί. Οι όποιες κόντρες και διενέξεις έχουν επίδραση στην υγεία σου, γι’ αυτό θα χρειαστεί να προσέξεις. Παράλληλα, βλέπεις κάποιον φίλο, να απομακρύνεται, γεγονός που σε αναστατώνει. Επιδίωξε το διάλογο.
 
Ζυγός
Επιπολαιότητες στα ερωτικά και παράλληλες καταστάσεις θα ζήσεις τις επόμενες μέρες. Μία αστάθεια στον έρωτα με απροσδόκητες εξελίξεις, καθώς και επίρριψη ευθυνών στο πρόσωπό σου, χαρακτηρίζουν την εβδομάδα που έρχεται. Μη γίνεις το εξιλαστήριο θύμα κανενός, όπως επίσης μην επιτρέπεις σε κανέναν να παίζει με τα νεύρα σου.
Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, όσον αφορά στον έρωτα, αλλά και τα νέα ξεκινήματα. Μία γνωριμία που δείχνει να εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο ή μία πρόταση για δουλειά, σίγουρα θα σε χαροποιήσουν. Εσένα όμως, αυτό που σε νοιάζει είναι να έχεις την έγκριση και συγκατάθεση των δικών σου ανθρώπων σε ό,τι και αν κάνεις. Θα ασχοληθείς με κληρονομικά ζητήματα. 
Τοξότης
Το να αποφεύγεις κάποια άτομα, επειδή δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους, δεν είναι λύση. Επιχείρησε το ξεκαθάρισμα και το διάλογο, ώστε να γεφυρώσεις τις διαφορές σας. Δώσε βαρύτητα στη προσωπική σου ζωή και κάνε με το σύντροφό σου σχέδια, για ένα ταξίδι ή μία μικρή απόδραση, που θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σου. 
 
Αιγόκερως
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις όμορφα, με φίλους ή το σύντροφο. Έχεις την επιθυμία να αλλάξεις πράγματα, είτε στο χώρο της δουλειάς σου, είτε τον προσωπικό. Μην κάνεις κόντρες για πράγματα που δεν μπορείς να κερδίσεις. Η στάση σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους θα αλλάξει εντελώς.
 
Υδροχόος
Τα έξοδα θα πρέπει να περιορίσεις την εβδομάδα αυτή, καλύπτοντας τα οικονομικά κενά που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Επίσης, όσον αφορά μία συνεργασία, βρίσκεσαι σε δίλημμα, μη ξέροντας να πρέπει να τη συνεχίσεις ή όχι. Δώσε λίγο χρόνο να αξιολογήσεις καταστάσεις, πριν πάρεις τη τελική απόφαση.
  
Ιχθείς
Γύρω από ένα νέο ξεκίνημα περιστρέφεται το μυαλό σου την εβδομάδα αυτή, με πρώτο και κύριο στόχο τη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και την ανανέωση της ερωτικής σου ζωής. Εχθρός σου η καθημερινότητα που σε πιέζει, ενώ εσύ ψάχνεις εναλλακτικές και τρόπους να τη ξεγελάσεις, ώστε να μπορείς ανενόχλητα να ονειρεύεσαι. 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-01-2015 13:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι