blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Ο Ερμής εισέρχεται στο Ταύρο την εβδομάδα αυτή, φροντίζοντας για σύνεση, σωστό οικονομικό χειρισμό, αλλά και μία επιστροφή σε αξίες και συνήθειες, που ίσως είχαμε ξεχάσει ή εγκαταλείψει. Η αντίθεση της Αφροδίτης με το Κρόνο, θέτει σε αμφισβήτηση έρωτες και συναισθήματα.
 
Κριός
Ο Άρης από τον Ταύρο, σε έχει βάλει στο μάτι και προσπαθείς να βρεις άκρη με τα οικονομικά σου. Σκέψου σε ποια σημεία και πώς θα μπορούσες να επιφέρεις αλλαγή σε αυτόν το τομέα. Παράλληλα, σκέφτεσαι να πλησιάσεις ένα άτομο, μιλώντας του ανοιχτά, αφού το τελευταίο διάστημα σε έχει δυσκολέψει με τα… νάζια του. Πως θα αντιδράσει; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Με τον Άρη και τον Ερμή στο ζώδιό σου, είναι ξεκάθαρο το μαχητικό μονοπάτι που ακολουθείς. Ξεσκεπάζοντας συνομωσίες και αδικίες του παρελθόντος, σε νοιάζει να έχεις δίπλα σου άτομα με αγνές προθέσεις και ξεκάθαρες αντιλήψεις. Ο Ερμής θα σε βοηθήσει να πάρεις συνετές αποφάσεις και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, με επιθετική πολιτική και έξυπνη διπλωματία. Μάθε τι θα σου φέρει ο Ερμής. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Οι εντάσεις της εβδομάδας υποχωρούν, γι’ αυτό φρόντισε να ρίξεις τους τόνους με κάποια άτομα που έχεις μακροχρόνια σύνδεση και θα σε πικράνουν. Όσο και να νιώθεις πως σε προκαλούν, μη παρασύρεσαι, αλλά προσπάθησε να εστιάσεις στα αληθινά σου θέματα, τα οποία είναι τα επαγγελματικά. Με τη σωστή μεθόδευση, θα φέρεις αλλαγές. Τι αλλαγές θα έρθουν; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Καρκίνος
Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, ώστε να διορθώσεις καταστάσεις και να τις στρέψεις υπέρ σου. Μη ξεκινάς συγκρούσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, γιατί αυτό κατόπιν θα σε επιβαρύνει ψυχολογικά. Καλύτερα να βρεις μία χρυσή τομή. Η ορθοδρόμηση του Δία θα σου φέρει θετικές εξελίξεις, αποκαλύπτοντας σου πράγματα που αγνοείς. Τι εξελίξεις έρχονται; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα φέρει εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, ώστε να πάψεις να παίζεις παιχνίδια με αβέβαιο τέλος ή ακόμα να ξέρεις σε ποιον και πού ποντάρεις. Αν έχει ξεκινήσει μία ερωτική κατάσταση χωρίς ανταπόκριση, θα πάρει τέλος και θα σε απαλλάξει από μάταιες ελπίδες. Μία απρόσμενη χαρά θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Μάθε τι τελειώνει και τι αρχίζει. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Έχεις το βλέμμα σου στο εξωτερικό, περιμένοντας μία είδηση, ένα άτομο, μια ευκαιρία. Οι εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, αν και δεν είσαι ακόμα προετοιμασμένος ψυχολογικά στο ενδεχόμενο μιας αλλαγής. Μη διστάζεις να ξεκινήσεις κάτι που έχεις βάλει στο μυαλό σου εδώ και καιρό, χωρίς να επηρεάζεσαι αρνητικά από τον περίγυρο. Πότε ξεκινάει αυτό που σχεδιάζεις; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Ζυγός
Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με θέματα που σε αφορούν άμεσα, χωρίς να δαπανάς χρόνο για ασήμαντα πράγματα. Μη ξεχνάς πως γίνονται πράγματα εναντίον σου, μέσα από την ευρύτερη οικογένεια ή ακόμα και από την εργασία, τα οποία προς το παρόν δε μπορείς να αποτρέψεις. Μην αναλώνεσαι σε λογομαχίες και μην ασχολείσαι με το πώς σκέφτονται για σένα. Τι δε μπορείς να αποτρέψεις; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Την εβδομάδα αυτή θα φροντίσεις να περάσεις καλά και να προσφέρεις στον εαυτό σου επιπλέον περιποιήσεις και καλοπέραση. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, θα επιφέρει την ισορροπία που αναζητάς. Μία απόφαση σχετική με τα προσωπικά σου, ίσως δεν είναι οριστική, ανατρέποντας τη ζωή σου. Τι ανατρέπεται; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Οι φίλοι, και ιδιαίτερα ένα συγκεκριμένο άτομο, παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Θα έχεις το πάνω χέρι σε μία κατάσταση που σε απασχολεί, δείχνοντας πρωτοβουλία και ετοιμότητα. Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις σκέψεις και συναισθήματα, αποκαθιστώντας την ηρεμία μέσα σου. Ένα άτομο από τα παλιά σε θυμάται ξαφνικά. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Προσπαθείς να ανοίξεις ένα παράθυρο προς νέες προοπτικές, λύσεις και μεθόδους. Η επιθυμία σου να αλλάξεις αυτά που σε ενοχλούν, σε οδηγεί σε μία γενική εκκαθάριση. Μακροχρόνιες φιλίες δεν θα μείνουν έξω από την αυστηρή σου κριτική, ενώ θα βρεις γόνιμο έδαφος όσον αφορά σε επαγγελματικές συζητήσεις. Ερωτικά, είσαι από τους ευνοημένους. Τι καινούριο έρχεται στα ερωτικά σου; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Νιώθεις μία εσωτερική δύναμη να σε παρακινεί να ζήσεις αυτό που σε εκφράζει. Αυτό μπορεί να είναι ένας έρωτας που κρίνεται ακατάλληλος από το περιβάλλον σου, μία περίεργη δουλειά ή μία απόφαση που ανατρέπει το κατεστημένο σου, αλλά σε γεμίζει με αισιοδοξία και σιγουριά. Έχεις κοντά σου ένα πρόσωπο, το οποίο ίσως μπορέσει να σε παρακινήσει σε μία βελτίωση της ζωής σου, δίνοντάς σου πολύτιμη βοήθεια. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
H λογική σου θα αμφισβητηθεί από το συναίσθημα την εβδομάδα αυτή, όσον αφορά το ενδιαφέρον σου απέναντι σε ένα άτομο. Σε αντιπαράθεση έρχεται επίσης η ανάγκη σου να βρεις το μονοπάτι της ζωής σου, ενώ παράλληλα παλεύεις να επιβιώσεις σε μία δουλειά που δε σε καλύπτει απόλυτα. Είναι η περίοδος που θα βρεις το τρόπο να παραμερίζεις τα αδιέξοδα, δημιουργώντας εσύ τις καταστάσεις. Τι θα προκύψει; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-04-2015 14:15:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι