blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 17 ως 23 Μαρτίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 17 ως 23 Μαρτίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ, υπενθυμίζοντάς μας πως αυτό που έχει αξία είναι η αρμονία μέσα μας και η απαλλαγή από τις ενοχές, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό υπόσχεται πολλά άυπνα βράδια, λόγω… ερωτικής έξαψης.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι δωρεάν προσωπικές προβλέψεις σου!

Κριός
Η εβδομάδα αυτή θα αποτελέσει για σένα ευκαιρία να απαλλαγείς από εργασιακές μιζέριες και καταπιεστικές σχέσεις, αρκεί να δεις το πρόβλημα κατάματα. Στην επιφάνεια θα έρθουν όσα σε δυσαρεστούν, απαιτώντας όμως να προβείς σε απώλειες και θυσίες, ώστε να προχωρήσεις απαλλαγμένος από βάρη. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529
 
Ταύρος
Αναλογίζεσαι μέχρι που μπορείς να φτάσεις, ώστε να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς, ενώ ο ερωτικός σου τομέας χρειάζεται μία επιδιόρθωση και ίσως αλλαγές προσώπων. Ωστόσο, θα επιδοθείς σε ένα ατελείωτο κοινωνικό πήγαινε -έλα, με σκοπό να προσελκύσεις υποστηρικτές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529
 
Δίδυμοι
Ξεσπάς σε άτομα που δεν φταίνε, ενώ προσπαθείς να διαμορφώσεις ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον να ζεις και να εργάζεσαι. Παίζεις με την ιδέα να αποχαιρετήσεις τον κλειστό σου περίγυρο και να ξανοιχτείς σε πιο ανοιχτούς κόσμους, αγκαλιές, γνωριμίες, φιλίες, έρωτες. Η τύχη είναι με το μέρος του τολμηρού. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529
 
Καρκίνος
Θα είναι μια εβδομάδα με έντονο ενδιαφέρον, πολύ κοινωνικοποίηση, εκδρομές, εξόδους, γνωριμίες, προτάσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να παραμείνεις στο σκοπό σου, να μη σπαταλάς δυνάμεις και ενέργεια, όπως επίσης να μην αφήνεσαι έρμαιο στις διαθέσεις κανενός ατόμου. Έστω και αυτού που σε υπνωτίζει με τις πιο γλυκές υποσχέσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Λέων
Θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις, αυτά που θεωρούσες χαμένα από χέρι. Η τύχη σε ευνοεί, ενώ οικονομικά, όλο και κάπως θα επωφεληθείς. Το θέμα του έρωτα παραμένει αμφίβολο, αφού αρνείσαι να πάρεις αποφάσεις τελικές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Είσαι σε ετοιμότητα να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ βλέπεις πως είναι πολλά αυτά που αλλάζουν στη ζωή σου και ανάλογα προσαρμόζεσαι. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με κάτι πιο μεγάλο, πιο εντυπωσιακό, πιο ενδιαφέρον. Να σπάσεις δεσμά και περιορισμούς και να αλλάξεις την καθημερινότητα σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Οι προθέσεις σου είναι ουσιαστικές, το ζητούμενο σου να μπορέσεις να συνυπάρξεις, έστω και σε μια δύσκολη σχέση. Η Πανσέληνος σε ταρακούνησε, δείχνοντας σου καθαρά πως τα συναισθήματα θέλουν ανταπόκριση, φροντίδα και προσοχή. Θα ανακτήσεις δυνάμεις και θα κερδίσεις μικρές, καθημερινές μάχες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις, να ταξιδέψεις, να επιβεβαιωθείς, να εκφραστείς. Να αναγνωρίσουν την αξία σου, να σου επιστρέψουν τον έρωτα που απλόχερα προσφέρεις. Η εβδομάδα αυτή θα σου ανοίξει τα μάτια για κάποιες καταστάσεις και αγκαλιές να χωθείς μέσα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Παίζεις με το πάθος σου, αλλά και το δίλλημα σου, όσον αφορά τον ερωτικό τομέα. Χάνεσαι σε σκέψεις, αναπολήσεις, αναμνήσεις, παρελθόν. Ακροβατείς σε ένα σκοινί, κάτι που μπορεί να είναι ριψοκίνδυνο. Οι καρδιές των ατόμων που σε περιτριγυρίζουν, γίνονται παιχνίδι στις ορέξεις σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Οι επαγγελματικές εξελίξεις σε προλαβαίνουν, ενώ οι προσπάθειες που κάνεις φέρνουν αποτελέσματα. Στα ερωτικά το τοπίο είναι ομιχλώδες, αφού άτομα κάνουν εμφάνιση… guest στη ζωή σου και σε μπερδεύουν με τις προθέσεις τους. Δε διστάζεις να δρομολογήσεις βοήθεια από φίλους, ώστε να φέρεις ένα άτομο στη ζωή σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Βρίσκεσαι μπροστά σε μεταβατικές καταστάσεις στην οικογενειακή σου ζωή, ενώ οι ερωτικές σου επιλογές είναι στο επίκεντρο του δικού σου κόσμου. Το θετικό είναι πως συμβιβάζεσαι με το παρελθόν σου, όσο και να σε ταλαιπώρησε, φέρνοντάς σε μπρος σε αναγκαστικές λύσεις. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τους δικούς σου και φρόντισε να μην προκαλείς εντάσεις στο σπίτι. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Ο ερωτικός τομέας θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, αφού υπάρχουν άτομα που διεκδικούν τη καρδιά σου, όσο εσύ μοιράζεις υποσχέσεις δέσμευσης, δεξιά και αριστερά. Παράλληλα, αναζητάς ευκαιρίες επαγγελματικής ανεξαρτησίας, αφού έφτασες σε ένα σημείο να έχεις βαρεθεί τα προκαθορισμένα ωράρια και τις κατόπιν παραγγελίας επιδόσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-03-2014 00:00:00