blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 19 ως 25 Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 19 ως 25 Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 9
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo από τη Νίκη Μακρή
...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Sponsored Links

H εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να περνά στον Υδροχόο, χαρίζοντας μας ένα αίσθημα ελευθερίας και πρωτοπορίας, μακριά απο κλισέ και περιορισμούς. Η αναδρομή του Ερμή, θα γεννήσει ερωτηματικά, για τις σωστές αποφάσεις και θα αμφισβητήσει το τρόπο που επικοινωνούμε, καθώς και την ανταπόκριση που βρίσκουμε.

Κριός

Η εβδομάδα θα είναι περίπλοκη για εσένα, αφού μέσα απο μία φιλία, ενδέχεται να γεννηθεί ένας έρωτας, αλλά διστάζεις και δε ξέρεις πως να το χειριστείς. Ζύγισε τις καταστάσεις και μην επηρεάζεσαι απο τρίτους, όσο θα διαλέγεις μία απασχόληση ή ένα χόμπυ που θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις. Η φιλία γίνεται έρωτας; Μάθε τώρα στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ταύρος

Μέσα σε ένα έντονο οικογενειακό κλίμα αντιπαραθέσεων θα κυλήσει η εβδομάδα αυτή. Ισως είσαι πολύ απόλυτος στις απόψεις σου και δυσκολεύεις την κατάσταση και την επικοινωνία. Ασχολήσου ξανά με πράγματα που στο παρελθόν σε βοήθησαν να νιώσεις καλύτερα. Συμβουλέψου τους αστρολόγους μας. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Δίδυμοι

Βλέπεις τα σημάδια πως η σχέση σου δεν προχωράει όπως θα ήθελες, ίσως επειδή είστε δύο καπετάνιοι στο ίδιο καράβι.  Σε γενικές γραμμές τίθεται θέμα αμφισβήτησης των επιλογών σου όχι μόνο των ερωτικών, αλλά και των επαγγελματικών. Μην πτοείσαι. Τι αλλάζει στη ζωή σου; Μάθε περισσότερα στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo από τη Μυρτώ Απσοτόλου

Καρκίνος

Ενα άπιαστο σχέδιο, μοιάζει να ζυγώνει πιο κοντά και να γίνεται εφικτό, ενώ κάποιες επαφές με το εξωτερικό θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο εύκολα στον σκοπό σου. Σε πνίγει το περιορισμένο περιβάλλον και η έλλειψη κατανόησης. Ποιο άπιαστο σχέδιο υλοποιείται; Μάθε το στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Λέων

Τις μέρες αυτές, δε χαρακτηρίζεσαι απο την υπομονή και την κατανόηση, αφού πολύ εύκολα βγαίνεις εκτός εαυτού και δε μπορείς να μαζέψεις τα νεύρα σου. Tη γνώμη των άλλων δεν την υπολογίζεις, ενώ όταν προσπαθούνε να την εκφέρουν, την απορρίπτεις απροκάλυπτα. Μην χάνεις από κοντά σου αυτούς που σε υποστηρίζουν. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Παρθένος

Επηρεάζεις τα κοντινά σου άτομα, με το να αποφασίζεις για τη ζωή τους. Στα ερωτικά σου, βλέπεις να συμβαίνουν εξελίξεις που σου αφήνουν μια ευχαρίστηση. Ίσως είναι η προοπτική που περίμενες για να πας ένα βήμα παραπέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Επαγγελματικά, πρόσεχε μία καλοστημένη παγίδα. Ποιο άτομο δεν είναι αυτό που φαίνεται; Μάθε το τώρα στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo από τη Μαντώ Σιδέρη

Sponsored Links

Ζυγός

Μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα προκύψει τις μέρες αυτές, θα σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή και τον έρωτα. Εάν παράλληλα ζεις σε μία σχέση, που δε φαίνεται να έχει μέλλον, αλλά ούτε και παρόν πλέον, θα μπεις σε σκέψεις. Τι απόφαση θα λάβεις; Συμβουλέψου τους αστρολόγους μας στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Σκορπιός

Επαγγελματικά, σκέφτεσαι για μία νέα συνεργασία, ή μία αλλαγή, ώστε να βγεις απο το αδιέξοδο, στο οποίο νιώθεις πως είσαι. Παράλληλα, σε ενοχλεί που ο περίγυρός σου ασχολείται με την προσωπική σου ζωή και καθορίζει τις επιλογές σου, χωρίς να τηρεί καμία διακριτικότητα. Έρχεται νέα συνεργασία; Μάθε περισσότερα στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τοξότης

Μέσα χαλάρωσης και τρόπους να ξεφύγεις απο τη πίεση που σου δημιουργούν στη δουλειά και το σπίτι, αναζητείς ξανά. Περιμένοντας ίσως μια απάντηση για μία νέα δουλειά, ή την πορεία μίας νέας προοπτικής, είσαι σε αναμένα κάρβουνα. Τι αλλάζει στα επαγγελματικά σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo από τη Νάντια Ρήγα

Αιγόκερως

Mε αυτά που γίνονται γύρω σου, δε μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που σε αφορούν, ώστε να μπαίνουν στην άκρη οι εκκρεμότητες μία-μία. Κάνε μία λίστα, για ό,τι σε ζορίζει και σε πιέζει, για να το αποφύγεις. Δώσε βάση στην υγεία σου και μην αποφεύγεις να μιλήσεις σε φίλους για ό,τι σε ανασταστώνει. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Υδροχόος

Υπάρχουν ερθίσματα και ευκαιρίες στη ζωή σου, να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, που θα σου φέρει ανανέωση , αλλά το κυριότερο, αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να αναρωτηθείς, αν είσαι στο ίδιο μήκος κύμματος με τους γύρω σου. Πλάνα αναβάλλονται. Τι πρέπει να προσέξεις; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ιχθείς

Θα αναρωτηθείς πολλές φορές την εβδομάδα αυτή, τι λάθος χειρισμούς έχεις κάνει και δε κυλάει η καθημερινότητα έτσι όπως την οργανώνεις. Η αναδρομή του Ερμή θα σου δείξει που έχεις αφήσει ελλείψεις στην επικοινωνία και θα σε βάλει σε διαδικασία να ξανασκεφτείς αποφάσεις ερωτικού περιεχομένου. Έρχεται πρόσωπο από τα παλιά; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-01-2015 13:02:00